”When your body surrenders to movement, your soul remembers its dance.” – Gabrielle Roth

Arki saapui rytinällä eilen ja onnittelin itseäni, kun selvisin vajaa 4-vuotiaan kanssa ovesta ulos ja päiväkotiin ilman suurempaa välikohtausta ja/tai raivaria, ja että lähtökaaoksessa unohtuivat vain lapsen reppu ja tossut, mutta muu oleellinen oli mukana, sydän ja mielenrauha mukaan lukien. Ehdin yllätyksekseni viikon mittaiselle tanssiterapian koulutukselleni jopa ajoissa, tai siis pari minuuttia ennen virallista aloitusaikaa. Ei paha ensimmäiseksi maanantaiaamuksi. Nyt taas opetellaan arjen tanssia ja rytmiä. Muistellaan, miten hengitys löytyy aamurutiinien staccatosta ja miten antaudun pikkulapsiarjen väistämättömälle kaaokselle. Miten heittäydyn lyyriseen leikkiin lapseni kanssa ja unohdan kiireet. Ja muistan ottaa hiljentymisen ja palautumisen hetkiä. Kun tuuli kuiskaa, laineet liplattavat ja lehtivihreä hivelee silmää, solahdan stillness-rytmiin, lepään.

Odotan jo innolla viikon päästä alkavia tiistain 5Rytmin viikkotunteja, tanssin taikaa joka rytmittää arkeani ja antaa mahdollisuuden palata itseeni ja ruumiiseeni, löytää olennaisen, yhä uudestaan.

Miten sinä palaat arkeen? Mistä löytyvät sinun voimavarasi? Millaisen siirtymän luot itsellesi? Mitä toivot tältä syksyltä?

Tervetuloa tanssimaan näiden ja muiden kysymysten ja vastausten kanssa niin viikkotunneille kuin työpajoihinkin.

Valoa pimeneviin elokuun iltoihin ja liekkiä sydämeen!

Lämmöllä,
Karoliina