Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

5Rytmiä: luovan tanssin ilo, perjantai (Tampere)

27.9.2019 @ 18:00 - 20:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

One event on 25.10.2019 at 18:00

30€
Hinnasto
Sijainti
Ilmoittaudu
Usein kysytyt kysymykset

 

5Rytmiä: luovan tanssin ilo (Tampere)

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

Kaipaatko lisää luovuutta elämääsi? Haluatko liikkua kokonaisvaltaisesti ja tutustua kehollisuuteesi? Onko tarvetta purkaa fyysiset jännitykset kehosta ja painolastit harteiltasi? Etsitkö mielen tyyneyttä sekä avaraa ja läsnäolevaa olemista? Tykkäätkö tai haluaisitko tanssia, mutta koreografiat ja askelkuviot eivät ole sinun juttusi?

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen, matalan kynnyksen luovan liikkeen menetelmä, joka sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Koreografiaa ei ole, vaan liike kumpuaa jokaisen omasta ainutlaatuisesta ilmaisusta. Tätä ilmaisua tukee selkeä rakenne: viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua johdattelevat liikkeen monipuoliseen tutkimiseen. Strukturoitu vapaus mahdollistaa uudenlaiset liikkeet, uudet ulottuvuudet ja antaa suuntaa keholliselle mielikuvitukselle.

Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tanssi mukautuu kaikenlaisiin energiantasoihin ja fyysisiin rajoituksiin. 5Rytmin luonnollinen kaari energisoi, eheyttää ja voimauttaa. Tule sellaisena kuin olet!

”Tällaisesta tunnistan hyvän tanssinopettajan. Ohjaajan, jonka luomassa tilassa löytää luovuuden ja jonka voimassa ja kannattelussa antautuu täysin pelkäämättä rytmin ja irtipäästämisen keinuttavaan kuljetukseen. Ihana Karoliina ja upea 5Rhythms! Elämä on molemmat puolet, täytyy matkustaa syvälle syvyyksiin päästääkseen korkealle korkeuksiin.” – Anna
5Rytmiä 5Rhythms luova tanssi kesä retriitti retreat

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

Maanantain tuntien aikataulut ja sijainti:

Kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18 – 20 (ovet avataan klo 17.45 ja suljetaan klo 18.15)

Syyskausi 2019: 9.9., 7.10., 4.11. ja 16.12.

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D, 1. krs.
33100 Tampere

Perjantain tuntien aikataulut ja sijainti:

Kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 – 20 (ovet avataan klo 17.45 ja suljetaan klo 18.15)

Syyskausi 2019: 27.9. ja 25.10. (lisäksi pe 22.11. työpajan avoin ilta eri aikataululla ja hinnalla)

GL Salonki
Satakunnankatu 28 B
33100 Tampere

 

Hinta:

KERTAMAKSU:

Perushinta: 30€
Alennusryhmät*: 25€

 

SARJAKORTTI (4 KERTAA – SÄÄSTÄ 15%)

Perushinta: 102€
Alennusryhmät: 85€*

 

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

* Alennushinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullo
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

 • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
 • Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, niin kauden alussa kuin lopussakin
 • Nämä viikkotunnit soveltuvat yli 15-vuotiaille
 • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
 • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen

 

Nämä tunnit soveltuvat 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Varmista paikkasi tanssilattialta ja ilmoittaudu ennakkoon alla. On myös mahdollista ilmoittautua ja maksaa ovella, mikäli kurssilla on tilaa. Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Apple Pay, käteinen (mieluiten tasaraha) sekä Enredin Ticket Duo ja Virike -etuudet (kortti- ja mobiilimaksut). Smartumin liikuntasetelit eivät valitettavasti käy. Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Kertamaksu:

Valitse ensin lipputyyppi (perushinta tai alennusryhmä) ja sitten klikkaa ”näytä tuotteet” niin pääset valitsemaan päivämäärät, joille ilmoittaudut.

 

Tilaa 4 kerran sarjakortti:

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot kertamaksulle: kun peruutat viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua, voit siirtää osallistumisesi toiselle tanssikerralle veloituksetta. Vaihtoehtoisesti jos haluat kokonaan peruuttaa kyseisen kerran, veloitamme 25% kurssimaksusta ja hyvitämme 75% lahjakortilla verkkokauppaamme. Alle 3 vrk ennen kurssin alkua emme valitettavasti tee siirtoja tai hyvityksiä, paitsi jos kyseessä on akuutti sairastuminen tms. force majeure -elämäntapahtuma (esitäthän lääkärintodistuksen).

Sarjakortti käy sekä perjantain että maanantain tunneille. Sarjakortti on voimassa kuluvan kauden (eli jouluun 2019 asti). Sarjakortti on henkilökohtainen. Ei vaihto- tai palautusoikeutta. Käyttämättä jääneitä tunteja ei voi vaihtaa rahaksi tai siirtää toiselle kaudelle. Poikkeuksena on sairastuminen tai muu force majeure – tilanne, jos on jäänyt vähintään puolet sarjakortista käyttämättä. Tällöin voidaan sarjakortin voimassaoloaikaa pidentää sovitusti, mikäli asiakas on ottanut yhteyttä ennen sarjakortin umpeutumista ja esittää lääkärintodistuksen.

Löydät muut peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.9.2019
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
30€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Laura Andersson
Puhelin:
0405873484

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Tampere
Ilmoittautumiskäytäntö
Ennakkoilmoittautuminen tai drop-in

Tapahtumapaikka

GL Salonki
Satakunnankatu 28 B
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map