Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

5Rytmiä: luovan tanssin ilta Tammisaaressa

8.6.2019 @ 17:00 - 19:00

25€
Ilmoittaudu nyt    Sijainti Aikataulu

5Rytmiä: luovan tanssin ilta Tammisaaressa

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

Kaipaatko lisää luovuutta elämääsi? Haluatko liikkua kokonaisvaltaisesti ja tutustua kehollisuuteesi? Onko tarvetta purkaa fyysiset jännitykset kehosta ja painolastit harteiltasi? Etsitkö mielen tyyneyttä sekä avaraa ja läsnäolevaa olemista? Tykkäätkö tai haluaisitko tanssia, mutta koreografiat ja askelkuviot eivät ole sinun juttusi?

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen, matalan kynnyksen luovan liikkeen menetelmä, joka sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Koreografiaa ei ole, vaan liike kumpuaa jokaisen omasta ainutlaatuisesta ilmaisusta. Tätä ilmaisua tukee selkeä rakenne: viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua johdattelevat liikkeen monipuoliseen tutkimiseen. Strukturoitu vapaus mahdollistaa uudenlaiset liikkeet, uudet ulottuvuudet ja antaa suuntaa keholliselle mielikuvitukselle.

Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tanssi mukautuu kaikenlaisiin energiantasoihin ja fyysisiin rajoituksiin. 5Rytmin luonnollinen kaari energisoi, eheyttää ja voimauttaa. Tule sellaisena kuin olet!

”Tuntisi ovat olleet minulle kuin keitaita aavikolle eksyneelle janoiselle. Kiitos mahdollisuudesta pysähtyä, kuunnella, löytää ja uskaltaa. Kiitos tilasta olla heikko, vahva, pelokas, rohkea. Kiitos että olen saanut olla leikkivä lapsi, riehakas nuori ja hauras vanhus.” -Matti L. (Helsingin 5Rytmin viikkotuntien vakioasiakas)

 

Ohjaajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

 

Milloin:

8.6.2019 klo 17 – 19

 

Missä:

Raaseporin joogakoulu (Raseborgs Yogaskola)
Ajurinpuisto 2 B 3. kerros (sisäänkäynti parkkipaikalta)
10600 Tammisaari

 

Hinta:

20€ Early Bird -ennakkohinta (voimassa ma 3.6. asti)
25€ perushinta

 

Mukaan tarvitset:
  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Ilmoittaudu laittamalla ostoskoriin alla oleva tuote. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat paikkasi tanssilattialta. Mikäli kurssilla on vielä tilaa, voi ilmoittautua ja maksaa myös vasta ovella (maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen (tasaraha)).

 

HUOM! Ilmoittautumalla tälle kurssille hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.6.2019
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
25€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Annamari Rissanen
Puhelin:
0505493455

Tapahtumapaikka

Raseborgs Yogaskola
Ajurinpuisto 2 B, 3. krs.
Tammisaari, Raasepori 10600 Suomi
+ Google Map