Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avartamo: torstaiaamun tanssiavaus (Helsinki)

5.9.2019 @ 09:30 - 10:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 09:30 on torstai, repeating until 19.12.2019

15€
Hinnasto
Sijainti
Osta sarjakortti
Usein kysytyt kysymykset

 

Avartamo: 5Rhythms® Waves -aamutunti

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
Syyskausi 2019: 22.8.-19.12.2019
Sijainti: Shakta Joogakoulu, Kalasatama, Helsinki
Aloita aamusi tanssilla ja löydä kipinää, virtaa ja läsnäoloa koko päivään. Aamutunnilla tanssimme yhden aallon ja annamme sen huuhtoa ja herättää kehon ja mielen.
5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. 5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!
Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut ja vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet! Aamutunnit ovat avoimia kaikille yli 15-vuotiaille (mutta äiti tai isi: tervetuloa pienen vauvasi kanssa! Lapselle pitää olla kuulosuojaimet mukana varmuuden vuoksi sekä kantoliina tai reppu).
Drop-in -viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu paikan päällä. Voit kuitenkin halutessasi ostaa sarjakortin ennakkoon verkkokaupasta (ks. linkki alta). Tunneille voi tulla milloin vain, joko kertaluontoisesti kokeilemaan tai viikoittaista harrastusta aloittamaan! Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä.
”Tuntisi ovat olleet minulle kuin keitaita aavikolle eksyneelle janoiselle. Kiitos mahdollisuudesta pysähtyä, kuunnella, löytää ja uskaltaa. Kiitos tilasta olla heikko, vahva, pelokas, rohkea. Kiitos että olen saanut olla leikkivä lapsi, riehakas nuori ja hauras vanhus.” -Matti L.
5rytmiä avarampi elämä kokonainen eheys

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

 

 

 

 

Aikataulut:

torstaisin klo 9.30 – 10.30 (ovet avataan klo 9.15 ja suljetaan klo 9.45)

Syyskausi: 22.8.-19.12.2019

Sijainti:

Shakta Joogakoulu
Yrittäjätalo
Työpajankatu 10 A, 4. krs
00580 Helsinki (Kalasatama)

Seuraa opasteita pääovilta!

Yrittäjätalo sijaitsee aivan Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus REDIn vieressä.

 

 

Hinta:

Kertamaksu: 15€ / 13€*

Tiistain viikkotuntien sarjakortti käy myös maksuvälineenä.

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

* Alennushinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullo
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

 • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
 • Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, niin kauden alussa kuin lopussakin
 • Nämä viikkotunnit soveltuvat yli 15-vuotiaille
 • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
 • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen
Nämä viikkotunnit soveltuvat 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

Viikkotunnit ovat ns. drop in -periaattella = ei ennakkoilmoittautumista, eli ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat paikan päällä. Sarjakortin voit halutessasi ostaa etukäteen verkkokaupasta alta tai kauppa-sivulta.

Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Apple Pay, käteinen (mieluiten tasaraha) sekä Enredin Ticket Duo ja Virike -etuudet (kortti- ja mobiilimaksut). Smartumin liikuntasetelit eivät valitettavasti käy.

Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Sarjakortit:

 

Sarjakortti käy niin tiistai-illan kuin torstai-aamun viikkotunneille. Sarjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Sarjakortti on henkilökohtainen. Ei palautus- tai vaihto-oikeutta. Käyttämättömiä tunteja ei voi vaihtaa rahaksi eikä niitä voi siirtää toiselle kaudelle (poikkeuksena pitempi sairastuminen tms. force majeure -elämäntilanne ja vähintään 3 käyttämättä jäänyttä tanssikertaa. Tällöin voidaan sopia lisäaikaa kortille mikäli asiakas on ottanut yhteyttä ennen kortin umpeutumista. Lääkärintodistus esitettävä).

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Löydät peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5.9.2019
Aika:
09:30 - 10:30
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Vain drop-in (ilmoittaudu ovella)

Tapahtumapaikka

Shakta Joogakoulu
Työpajankatu 10 A, 4.krs
Helsinki, 00580 Suomi
+ Google Map