Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Dance for the Amazon

28.8.2019 @ 18:30 - 20:00

20€
Dance for the amazon 5rhythms 5rytmiä fundraiser positive action
Hinta
Sijainti
Ilmoittaudu
Usein kysytyt kysymykset

 

Dance for the Amazon: tanssillinen fundraiser-tapahtuma

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
Sijainti: Teatterikorkeakoulu, Helsinki
”Turn your suffering into art, art into awareness, and awareness into action.” – Gabrielle Roth (founder of 5Rhythms®)

Tanssi on tämän hetken taidetta, jolla voimme ilmaista kaikkea sitä mitä olemme ja mitä meissä liikkuu. Kehon liikkeessä mieli tyyntyy ja avartuu. Tanssi on tie yhteyteen, itseemme, toisiimme ja myös tähän maailmaan. Yhdessä olemme enemmän. Yhteydessä syntyy toivon kipinä.

Amazonin sademetsän valtavat tulipalot herättävät huolta ja ahdistusta. Tanssissa on tilaa myös näille tunteille, niiden liikuttamiselle ja hengittämiselle kehon läpi. Tanssi on luova tapa tulla tietoiseksi siitä, mitä koemme, ja miten voimme kanavoida energiamme toimintaan lamaantumisen ja toivottomuuden sijaan. Yhdessä tanssiessamme voimme muistaa, ettemme ole yksin. Voimme löytää voimaa ja energiaa suojella sitä, mitä rakastamme ja samalla pitää huolta itsestämme, omasta kehostamme ja mielenterveydestämme.

Tanssiessamme keräämme varoja Amazonin sademetsän suojelemiseksi. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan seuraaville järjestöille: Amazon Watch ja Rainforest Action Network.

5Rytmiä on kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä, joka on tie iloon, itsetuntemukseen, syvempään kehosuhteeseen ja läikkyvään luovuuteen. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: täällä tanssi on juuri sinun näköisesi! 5Rytmiä on eheyttävää, elävöittävää, energisoivaa ja yhteisöllistä. Tämä tapahtuma sopii yli 15-vuotiaille, riippumatta kehotyypistä, fyysisistä rajoitteista, sukupuolesta ja liikunnallisesta taustasta. Ei edellytä aiempaa kokemusta tai tanssiosaamista. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

”Tällaisesta tunnistan hyvän tanssinopettajan. Ohjaajan, jonka luomassa tilassa löytää luovuuden ja jonka voimassa ja kannattelussa antautuu täysin pelkäämättä rytmin ja irtipäästämisen keinuttavaan kuljetukseen. Ihana Karoliina ja upea 5Rhythms! Elämä on molemmat puolet, täytyy matkustaa syvälle syvyyksiin päästääkseen korkealle korkeuksiin.” – Anna
5Rytmiä 5Rhythms luova tanssi kesä retriitti retreat

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

Aikataulut:

Ke 28.8.2019 klo 18.30 – 20 (ovet avataan 15 min etukäteen ja suljetaan 15 min aloitusajan jälkeen)

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu, 7. krs, sali 709
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

Seuraa opasteita pääovilta!

 

Hinta:

Suositeltu vähimmäislahjoitus: 20€ *
HUOM: maksu VAIN KÄTEISELLÄ ja tasarahalla, kiitos!
* voit lahjoittaa enemmänkin halutessasi, tai vähemmän oman maksukyvyn mukaan.

Ei ennakkoilmoittautumista, drop-in periaatteella

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

  • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
  • Tapahtuma soveltuu yli 15-vuotiaille
  • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
  • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Ei ennakkoilmoittautumista, drop-in periaatteella! Saavuthan ajoissa paikalle!

 

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Löydät peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.8.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
, , , , ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Vain drop-in (ilmoittaudu ovella)

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map