Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”Endless Waves” -retriitti Suomenlinnassa, opettajana Karoliina Valontaival

30.8.2019 @ 19:00 - 1.9.2019 @ 17:00

220€
Endless Waves 5Rytmiä 5Rhythms luovan tanssin työpaja Karoliina Valontaival
Ilmoittaudu nyt Aikataulu Hinnat

Endless Waves

5Rytmin urbaani retriitti Suomenlinnassa (Waves-taso)
opettajana Karoliina Valontaival
30.8.-1.9.2019

Tervetuloa tanssilliselle viikonloppuretriitille Suomenlinnan merellisen luonnon helmaan! ”Endless Waves” kutsuu keholliselle matkalle, jossa uppoudumme liikkeen syliin, kerros kerrokselta, aalto aallolta syventyen. Opettelemme hyväksyvää läsnäoloa, jonka lämmössä voimme löytää sopusointua itsemme kanssa. Jumit saavat aikaa ja tilaa pehmentyä, takut kesyyntyä ja sulkeutunut avautua. 5Rytmiä® on tanssimeditaatio, joka palauttaa ja kirkastaa mielen ja jossa löytyy tie olennaisen äärelle. Tanssimme vanhassa Ruutikellarissa, aivan rannan tuntumassa, josta avautuvat näkymät suoraan avomerelle. Sään salliessa tanssimme myös ulkona. Retriitillä on aikaa sekä liikkeelle että levolle, sosiaalisuudelle ja yksinololle, omalle ja yhteiselle tanssille, luovuudelle ja hiljaisuudelle. Suomenlinna on miljöönä kiinnostava yhdistelmä kulttuurihistoriallista UNESCON maailmanperintökohdetta, urbaaneja näkymiä Helsingistä sekä merellisen luonnon rauhaa.

Uppoudu luontoon ja liikkeeseen vielä syvemmin yöpymällä Suomenlinnassa, jolloin pääset kokonaisvaltaisesti rentoutumaan ja irti arjesta. Suomenlinnan edullisesta hostellissa on varattuna rajallinen määrä yöpymispaikkoja retriittiläisille: varaa siis omasi pian! Retriitille voi osallistua myös ilman hostellimajoitusta.

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Retriitti sopii kaikille! Tervetuloa niin aloittelijat kuin pitempään tanssineetkin.

 

Tietoa kurssin opettajasta:

 

Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmin opettaja ja 5Rhythms Teacher Associationin (5RTA) jäsen. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti 12 vuotta. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan ja mahdollistaa heittäytymisen kohti uusia mahdollisuuksia. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden.

 

 

 

 

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

Aikataulut:

30.8.-1.9.2019

Pe 30.8. klo 19 – 21
La 31.8. klo 11 – 19 + yhteinen illallinen klo 20.00 Bastion Bistro ravintolassa (vapaaehtoinen iltaohjelma)
Su 1.9. klo 10 – 17

 

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Hinta:

190€ ennakkohinta (voimassa 1.8.2019 asti)
220€ perushinta

HSL:n liput Suomenlinnan lauttaan eivät kuulu retriitin hintaan.

Kurssi on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Kurssi pitää kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan 1.8. mennessä, jotta saat kurssin ennakkohintaan.

Majoitus Suomenlinnan hostellissa:

HuonetyyppiHinta per yö per hlöHinta yhteensä per hlö kahdesta yöstä
4hh27,5€55€
3hh35€70€
2hh (erilliset vuoteet) - MYYTY47,5€95€
2hh (parivuode)47,5€95€

 

Sijainti ja saapuminen:

Ruutikellari
Suomenlinna
00190 Helsinki

Suomenlinnaan pääsee lautalla tai vesibussilla Helsingin kauppatorilta. Lautta kulkee Ison Mustasaaren päälaiturille, josta on noin 25 minuutin kävelymatka Ruutikellarille. Vesibussi pysähtyy myös Kustaanportilta, josta on lyhyempi kävelymatka Ruutikellarille. Katso lisätietoa kulkuyhteyksistä Suomenlinnan sivuilta täällä. Kurssin infokirjeessä tulee myös lisätietoa saapumisesta retriittiin osallistuville.

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Avoimen mielen ja uteliaisuutesi
  • Lounaseväät ja pientä purtavaa tauoille
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Suomenlinnassa yöpyville: hostelli tarjoaa lakanat, oma pyyhe mukaan. Lisätietoa hostellimajoituksesta ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen:

Kurssimaksu: maksu yhdessä erässä:
Kurssimaksu: maksu kahdessa erässä:

Voit maksaa kurssin kahdessa erässä tilaamalla alla olevan tuotteen kahdesti. Toinen erä pitää olla maksettuna 1.8. mennessä, jos haluat retriitin ennakkohintaan.

Majoitus Suomenlinnan hostellissa:

Kurssilaisille varattu hostellin yläkerta on nyt täyteen buukattu. Hostellin alakerrasta löytyy isompia (n. 10 hengen) majoitushuoneita, joista voit tiedustella vapaata paikkaa suoraan hostellista. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen workshops@valontaival.com mikäli haluat jonottaa huonetta hostellin yläkerrasta siltä varalta, että joku peruuttaa. Kurssille voi osallistua myös majoittumatta Suomenlinnassa.

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Katso kurssin peruutusehdot täältä.

Vahvistat  ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
30.8.2019 @ 19:00
Loppuu:
1.9.2019 @ 17:00
Hinta:
220€
Tapahtumaluokat:
, , , , , , ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Ilmoittaudu ennakkoon

Tapahtumapaikka

Ruutikellari, Suomenlinna
Suomenlinna 29B
Helsinki, 00190 Suomi
+ Google Map