Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Endless Waves (Tampere), osa 2

4.8.2019 @ 11:00 - 17:00

80€
Endless Waves 5Rytmiä 5Rhythms luovan tanssin työpaja Karoliina Valontaival
Ilmoittaudu nyt

Endless Waves

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

5Rytmiä on kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä, joka johdattelee löytämään omaa ainutlaatuista liikettä ja sytyttää luovuuden kipinän. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta.

”Endless Waves” -työpaja kutsuu keholliselle matkalle, jossa uppoudumme liikkeen syliin, kerros kerrokselta, aalto aallolta syventyen. Etsimme liikkeen iloa ja nautintoa, juuri tässä hetkessä, juuri omassa kehossa, juuri sellaisena kuin olemme. Opettelemme hyväksyvää läsnäoloa, jonka lämmössä voimme löytää sopusointua itsemme kanssa. Jumit saavat aikaa ja tilaa pehmentyä, takut kesyyntyä ja sulkeutunut avautua. Sukella aaltojen syleilyyn ja kuori turhia kerroksia pois. Kurota kohti sisälläsi sykkivää elämän lähdettä ja tyyneyden tyyssijaa. Tanssiessa palautuu, mieli kirkastuu ja löytyy tie olennaisen äärelle.

Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

 

 

Ohjaajasta:

 Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnäolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuosina 2010-2017. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten ja nuorten parissa ja soveltaa taidelähtöisiä menetelmiä työssään. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kemian maisteri.

 

Milloin:

su 4.8.2019 klo 11 – 17 (sisältää noin tunnin mittaisen ruokatauon noin puolessa välissä päivää)

 

Missä:

GL Salonki
Satakunnankatu 28 B
33210 Tampere

 

Hinta:

70€ ennakkohinta*
80€ normaalihinta

* Voimassa 15.7. asti

Hinnat sis. alv. 10%

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Ennakkoon ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Kurssilla on hyvin tilaa, joten voit ilmoittautua ja maksaa ovella. Maksuvälineinä käyvät useimmat maksukortit sekä käteinen. Lämpimästi tervetuloa!

 

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.8.2019
Aika:
11:00 - 17:00
Hinta:
80€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

GL Salonki
Satakunnankatu 28 B
Tampere, 33210 Suomi

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Tampere
Ilmoittautumiskäytäntö
Ilmoittaudu ennakkoon