Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”God, Sex & the Body” opettajana Alex Mackay

11.6. @ 12:00 - 14.6. @ 17:00

375€
Ilmoittaudu nyt Aikataulu Sijainti Hinnat

God, Sex & the Body

5Rytmin tanssityöpaja
opettajana Alex Mackay  (UK)
11.-14.6.2020, lauantai-iltana juhlat Teatterimuseolla

HUOM! PAIKKOJA ON HYVIN RAJOITETUSTI! VARAA OMASI PIAN!

 

“Terve sielu terveessä ruumiissa”.

God, Sex, & The Body on mahdollisuus juhlia sitä, mikä on arkista ja pyhää meissä. Tämä on syvästi henkilökohtainen matka, jossa tutustumme kehollisesti itsemme eri puoliin ja juhlimme oman sielun ainutlaatuista ilmaisua.

Tutustumme Gabrielle Rothin kehittämien arkkityyppien kautta siihen, mikä on maskuliinista tai feminiinistä meissä jokaisessa. Liikumme tämän arkkityyppien kirjon läpi, etsien niiden monipuolista liikkeellistä ilmaisua, tavoitteena löytää yhteyksiä, herättää uteliaisuutta ja integroida eri puoliamme yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä työpaja kutsuu antamaan mielikuvitukselle siivet. Kukaan muu ei voi olla juuri niin kuin sinä tai antaa luovaa, kehollista ilmaisua juuri sinun piirteillesi, intohimoillesi tai uteliaisuudellesi. Työpajan aikana voimme vapautua olemaan omia itsejämme syvemmin sekä inspiroitua ja lumoutua niin itsestämme, toisistamme kuin elämän suuresta mysteeristä.

Lauantai-iltana on juhlat Teatterimuseolla, jossa meillä on käytössä Teatterimuseon puvusto (ja saa tuoda myös omaa rekvisiittaa ja vaatteita). Juhliin pukeudutaan jonkun arkkityypin hengessä (tai voi illan aikana vaihtaakin halutessaan). Juhla tilaisuus tutkia arkkityyppejä leikkimielisesti ja hauskaa pitäen ja se on tärkeä osa työpajan kokonaisuutta. Juhlassa tarjoillaan pientä naposteltavaa, mutta ei päivällistä. Juhla sisältyy työpajan hintaan.

5Rytmin harjoituksessa eri tasot toimivat ikään kuin “karttoina” tutkimusmatkalla: Waves-taso johdattaa meidät kehon fyysiseen liikkeeseen. Heartbeat opastaa tunteiden tunnistamiseen ja liikuttamiseen fyysisen kehon kautta (eli Waves toimii pohjana Heartbeat-työskentelylle). Cycles-tasolla tutkimme elämän eri vaiheita syntymästä kuolemaan ja suhdetta vanhempiimme – se on kartta henkilökohtaiseen historiaamme. Mirrors-tasolla tutkimme mieltä ja sen eri kerroksia, jälleen kehon ja liikkeen kautta. God, Sex & The Body on sielun kartta.

Tietoa kurssin opettajasta:

Alex Mackay on opettanut 5Rytmiä yli 20 vuotta. Hän oli hyvin läheinen Gabrielle Rothin kanssa. Alex on vuosien mittaan rakentanut hyvin eloisan tanssiyhteisön Manchesteriin ja Liverpooliin. Hän nykyään asuu Walesissa ja opettaa kansainvälisesti Waves, Heartbeat ja “God, Sex & The Body” -tasoilla. Hänen opetustyylinsä on kehollinen ja avara, täynnä sielukkuutta, syvyyttä ja luovuutta.

 

 

 

 

 

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

 

Aikataulut:

11.-14.6.2020

to 11.6. & pe 12.6. klo 12 – 19
la 13.6. klo 11 – 17 ja klo 20 – 23 iltaohjelma (arkkityyppijuhla)
su 14.6. klo 11 – 17

 

Hinta:

325€ ennakkohinta (voimassa 28.4.2020 asti)
375€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs.
00180 Helsinki

Juhla:
Teatterimuseo, Kaapelitehdas

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
11.6. @ 12:00
Loppuu:
14.6. @ 17:00
Hinta:
375€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival, Alex Mackay
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Ilmoittaudu ennakkoon

Tapahtumapaikka

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs
Helsinki, Uusimaa 00180 Suomi
+ Google Map