Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hehku: 5Rytmin tanssipäivä Kuopiossa

17.6.2018 @ 12:00 - 18:00

80€
Hehku työpaja ohjaajana Karoliina Valontaival 5Rytmiä 5Rhythms
Ilmoittaudu nyt

Hehku

Ohjaajana Karoliina Valontaival (5Rhythms® teacher-in-training)

Intensiivikurssi su 17.6.2018 klo 12 – 18 @ Kuopion Steinerkoulun sali

Tule, väsynyt
Ja löydä lepoa liikkeestä
Tule, janoinen
Juo lähteestäsi
Tule, ylikuormittunut
Pura lastisi ja taakkasi
,
kevenny ja kirkastu
Tule, kiireinen
Taltuta hektisyys ja
Tarjoa itsesi tanssin taikaan

Tule, juuri sinä, sellaisena kuin olet
Saavu itsesi äärelle ja
Anna tanssin elvyttää, eheyttää
palauttaa, parantaa
inspiroida, innostaa!
Lataa akkusi liikkuen.
Löydä luovuutesi.
Vapauta koko olemuksesi
syvempään hehkuun.

Liiku luovuutesi, löydä hehkusi! Tanssi kohti avarampaa elämää ja olemista; saavu tietoisen läsnäolon, liikkeen riemun ja kehollisuuden äärelle. Liikkeen kautta herättelemme, herkistymme, ja avaudumme kuuntelemaan omaa kehoa ja seuraamaan omaa ilmaisuamme. Opettelemme ottamaan itsemme, oman olotilamme ja tämän hetken vastaan sellaisena kuin se on. Väsymystä, voimattomuutta, velttoutta, stressiä, hermostuneisuutta, jännityksiä tms. ei tarvitse työntää pois ikävinä ja ei-toivottuina olotiloina, vaan tutkimme, miten annamme sen kaiken liikkua fyysisesti lävitsemme. Hehku, elossa oleminen, ei ole jotain mikä syntyy väkisin tai pakottamalla, tekaistulla hymyllä. Elossa oleminen on antautumista elämälle kokonaisuudessaan, kokonaisena. 5Rytmin tanssi on kokonaistumisen polku. Tanssissa pääsemme karistelemaan kuormat harteilta ja puhdistamaan paineet mielestä. Tällöin meillä on mahdollisuus tavoittaa virtaavuus ja sytyttää hehku, jotka ovat jo meissä – tässä, nyt.

Työpaja sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Tutkimme viittä eri ”rytmiä” eli liikelaatua, joiden avulla laajennamme liikkeellistä sanavarastoamme. Flowing-rytmissä etsimme virtaavuutta liikkeessä ja herkistymme kuuntelemaan kehoa. Staccatossa annamme elinvoimamme herätä liikkeen sykkeessä, liikkua lävitsemme ja piirtää muotomme. Kaaoksessa päästämme irti fyysisesti: antaudumme liikkeeseen ja sallimme villeyden valloittaa meidät, pudistellen jännitykset kehosta ja mielestä. Lyyrinen rytmi kutsuu keveyteen, spontaaniuteen ja vapautuneeseen ilmaisuun. Stillness-rytmissä hidastamme ja hiljennymme: hengitys saa täyttää jokaisen sopukan ja ohjata liikettämme, muotojen yhteyttä ja yhteyksien muotoja. Sisäistämme hehkumme ja eloisuutemme – olemme yhtä niiden kanssa.

5Rytmiä® on energisoivaa, eheyttävää ja yhteisöllistä luovaa tanssia, joka sopii kaikille niin iästä, sukupuolesta, rytmitajusta kuin liikunnallisesta taustasta riippumatta. Mitään erityisiä tietoja tai taitoja ei edellytetä. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: täällä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet! Löydä virtaavuutta, luovuutta ja läsnäoloa kehoon, mieleen ja arkeen. Uskaltaudu, rohkaistu, voimaannu ja vapaudu!

 
Ohjaajasta:

 Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä® yli 10 vuotta. Tanssi on tuonut hänen elämäänsä valtavan paljon iloa ja oivallusta, auttanut monien elämän haasteiden läpi ja mullistanut suhteen kehoon. Karoliina jakaa intohimoaan tätä lajia kohtaan suurella sydämellä.

Karoliina on Suomessa 5Rytmin® pioneeri. Hän on järjestänyt kansainvälisiä 5Rytmin® työpajoja Helsingissä vuodesta 2012. Vuonna 2015 hän kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi ja alkoi pitää 5Rytmin® viikkotunteja Helsingissä. Nyt Karoliina opiskelee Suomen ensimmäiseksi sertifioiduksi 5Rytmin® opettajaksi ja valmistuu kesällä 2018.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuodesta 2010. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten ja nuorten parissa ja soveltaa taidelähtöisiä menetelmiä työssään. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kemian maisteri.

 

Milloin:

su 17.6.2018 klo 12 – 18 (sisältää noin tunnin mittaisen lounastauon)

Missä:

Kuopion Steinerkoulu
Asemakatu 3
70110 Kuopio

 

Hinta:

70€ ennakkohinta (voimassa 15.5.2018 asti)
80€ normaalihinta

Hinnat sis. alv. 10%

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.6.2018
Aika:
12:00 - 18:00
Hinta:
80€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Milla Bouquerel
Sähköposti:
bouquerel@gmail.com

Tapahtumapaikka

Kuopion Steinerkoulu
Asemakatu 3
Kuopio, 70110 Suomi
+ Google Map