Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Heräämö: 5Rytmin aamutanssit

28.4. @ 11:00 - 13:00

20€
5Rytmiä 5Rhythms aamutanssit luova tanssi tietoinen läsnäolo
Hinnasto Sijainti Ilmoittaudu

Heräämö: 5Rytmin aamutanssit

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

Avaudu aamuun luovasti liikkuen. Herättele kangistuneet ruumiin jäsenet. Kutsu uusi päivä kehoosi ja uusi virta mieleesi. Virkistäydy, vetreydy, vapaudu ja voimaannu.

Aamun tanssien jälkeen on mahdollisuus lähteä yhdessä syömään lounasta (omakustanne) ja nauttimaan toistemme seurasta yhteisen pöydän äärellä.

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

 

Karoliina Valontaival tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän alkoi tuoda 5Rytmiä Suomeen kansainvälisten työpajojen muodossa vuonna 2012. Vuonna 2015 hän kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi ja alkoi pitää viikkotunteja Helsingissä. Tanssin on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavan paljon iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja uuden löytämisen – ja jakaa 5Rytmin intohimoaan suurella sydämellä.

 

 

 

Aikataulut:

su 3.3. , su 28.4. ja su 19.5. klo 11 – 13 (ovet avataan klo 10.45 ja suljetaan 11.10)

 

Hinta (per kerta):

Ennakkoon (ilmoittautuminen viimeistään kurssia edeltävänä perjantaina):

20€ perushinta
17€ alennushinta (15% alennus)*

* Opiskelijat, työttömät, vanhemmat kotihoidontuella, eläkeläiset. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä paikan päällä.

Ovelta:
25€

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

 

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullo
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

 • Sopii kaikille yli 15-vuotiaille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
 • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
 • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa, että kokemuksesi on positiivinen.

 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu, 7. krs.
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Kurssilla on vielä tilaa: voit ilmoittautua ja maksaa ovella (käteinen tai korttimaksu).

HUOM: Sekä ennakkohinta että alennushinta ovat saatavilla vain ilmoittautumalla ennakkoon verkkokaupan kautta, viimeistään kurssia edeltävänä perjantaina. Ennakkoon saatavilla oleva alennushinta on opiskelijoille, työttömille, vanhemmille kotihoidontuella ja eläkeläisille. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä paikan päällä.

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet. 

Heräämö-aamutanssien peruutusehdot:
 1. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa kurssimaksua ei palauteta asiakkaan tilille, vaan asiakas voi saada verkkokauppaan alennuskoodin seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten, mikäli peruutus tehdään ajoissa (ks. alla).
 2. Kurssipaikka tulee peruuttaa sähköpostitse* viimeistään 48 tuntia ennen kurssin alkua. Tällöin voi saada kurssimaksua vastaavan alennuskoodin, jota voi käyttää seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten.  Jos kurssiin on alle 48 tuntia aikaa, kurssimaksua ei hyvitetä.
 3. Sairaustapauksessa kurssin voi peruuttaa kolme (3) tuntia ennen kurssin alkua. Peruutus on tehtävä sähköpostitse*. Tällöin voi saada kurssimaksua vastaavan alennuskoodin, jota voi käyttää seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten.  Jos kurssiin on alle 3 tuntia aikaa, kurssimaksua ei hyvitetä.

* Sähköposti lähetetään osoitteeseen [email protected] otsikolla Heräämö-kurssin peruutus.

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

 

Anna 5Rytmiä lahjaksi:

Anna luova, liikuttava ja merkityksellinen lahja! Lahjakortti ilahduttaa jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä ja muina merkkipäivinä. Tämä lahjakortti on helppo mukauttaa ja antaa: kirjoita henkilökohtainen viesti ja valitse mieleinen kuva, summa sekä jopa päivä, jolloin lahjakortti lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse. Lahjakortti on sähköinen ja sisältää tulostettavan PDF-tiedoston.

Lue lisää lahjakortista ja täydellisen lahjakortin luomisesta klikkaamalla tuotteen kuvaa.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.4.
Aika:
11:00 - 13:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
, , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map