Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Heräämö: 5Rytmin aamutanssit

9.6.2019 @ 11:00 - 13:00

20€
5Rytmiä 5Rhythms aamutanssit luova tanssi tietoinen läsnäolo
Hinnasto
Sijainti
Ilmoittaudu
Usein kysytyt kysymykset

Heräämö: 5Rytmin aamutanssit

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

Avaudu aamuun luovasti liikkuen. Herättele kangistuneet ruumiin jäsenet. Kutsu uusi päivä kehoosi ja uusi virta mieleesi. Virkistäydy, vetreydy, vapaudu ja voimaannu.

Aamun tanssien jälkeen on mahdollisuus lähteä yhdessä syömään lounasta (omakustanne) ja nauttimaan toistemme seurasta yhteisen pöydän äärellä.

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

 

 

 

 

Aikataulu:

su 9.6 klo 11 – 13 (ovet avataan klo 10.45 ja suljetaan 11.10)

 

Hinta (per kerta):

Ennakkoon (ilmoittautuminen verkkokaupan kautta viimeistään kurssia edeltävänä perjantaina):

20€ perushinta
17€ alennushinta (15% alennus)*

ERITYISTARJOUS ennakkoon ilmoittautuneille (voimassa pe 7.6. asti): Jos sinulla on voimassaoleva sarjakortti tiistain viikkotunneille, voit ilmoittautua ennakkoon Heräämöön 5€ lisämaksulla (sarjakortti ”leimataan” ovella!).

Ovelta:
25€ perushinta
22€ alennushinta (n. 15% alennus)*

* Opiskelijat, työttömät, vanhemmat kotihoidontuella, eläkeläiset. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä paikan päällä.

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

 

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullo
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

 • Sopii kaikille yli 15-vuotiaille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
 • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
 • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa, että kokemuksesi on positiivinen.

 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu, 7. krs.
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen on nyt päättynyt. Tansseissa on vielä reilusti tilaa! Oikein lämpimästi tervetuloa.

Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Apple Pay, käteinen (mieluiten tasaraha) sekä Enredin Ticket Duo ja Virike -etuudet (kortti- ja mobiilimaksut). Smartumin liikuntasetelit eivät valitettavasti käy. Katso hinnasto ylempää. Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)). Katso hinnasto ylempää.

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet. 

Heräämö-aamutanssien peruutusehdot:
 1. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa kurssimaksua ei palauteta asiakkaan tilille, vaan asiakas voi saada verkkokauppaan alennuskoodin seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten, mikäli peruutus tehdään ajoissa (ks. alla).
 2. Kurssipaikka tulee peruuttaa sähköpostitse* viimeistään 24 tuntia ennen kurssin alkua. Tällöin voi saada kurssimaksua vastaavan alennuskoodin, jota voi käyttää seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten.  Jos kurssiin on alle 24 tuntia aikaa, kurssimaksua ei hyvitetä.
 3. Sairaustapauksessa kurssin voi peruuttaa kolme (3) tuntia ennen kurssin alkua. Peruutus on tehtävä sähköpostitse*. Tällöin voi saada kurssimaksua vastaavan alennuskoodin, jota voi käyttää seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten.  Jos kurssiin on alle 3 tuntia aikaa, kurssimaksua ei hyvitetä.

* Sähköposti lähetetään osoitteeseen karoliina@valontaival.com otsikolla Heräämö-kurssin peruutus.

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

 

Anna 5Rytmiä lahjaksi:

Anna luova, liikuttava ja merkityksellinen lahja! Lahjakortti ilahduttaa jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä ja muina merkkipäivinä. Tämä lahjakortti on helppo mukauttaa ja antaa: kirjoita henkilökohtainen viesti ja valitse mieleinen kuva, summa sekä jopa päivä, jolloin lahjakortti lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse. Lahjakortti on sähköinen ja sisältää tulostettavan PDF-tiedoston.

Lue lisää lahjakortista ja täydellisen lahjakortin luomisesta klikkaamalla tuotteen kuvaa.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
9.6.2019
Aika:
11:00 - 13:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map