Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Heräämö: sunnuntaiaamun tanssi

18.8. @ 11:00 - 13:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

One event on 29.9.2019 at 11:00

One event on 27.10.2019 at 11:00

One event on 10.11.2019 at 11:00

One event on 15.12.2019 at 11:00

Hinnasto
Sijainti
Ilmoittaudu
Usein kysytyt kysymykset

 

Heräämö: Sunnuntaiaamun 5Rhythms® Waves -tanssit

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
Sijainti: Teatterikorkeakoulu, Helsinki
Avaudu aamuun luovasti liikkuen. Herättele kangistuneet ruumiin jäsenet. Kutsu uusi päivä kehoosi ja uusi virta mieleesi. Virkistäydy, vetreydy, vapaudu ja voimaannu.
5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. 5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!
Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut ja vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet! Aamutunnit ovat avoimia kaikille yli 15-vuotiaille.
Drop-in -viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu paikan päällä. Voit kuitenkin halutessasi ostaa sarjakortin ennakkoon verkkokaupasta (ks. linkki alta). Tunneille voi tulla milloin vain, joko kertaluontoisesti kokeilemaan tai viikoittaista harrastusta aloittamaan! Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä.
“Tällaisesta tunnistan hyvän tanssinopettajan. Ohjaajan, jonka luomassa tilassa löytää luovuuden ja jonka voimassa ja kannattelussa antautuu täysin pelkäämättä rytmin ja irtipäästämisen keinuttavaan kuljetukseen. Ihana Karoliina ja upea 5Rhythms! Elämä on molemmat puolet, täytyy matkustaa syvälle syvyyksiin päästääkseen korkealle korkeuksiin.” – Anna
5Rytmiä 5Rhythms luova tanssi kesä retriitti retreat

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

Aikataulut:

Kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 11 – 13 (ovet avataan klo 10.45 ja suljetaan klo 11.15)

Syyskausi 2019: 18.8., 29.9., 27.10., 10.11. ja 15.12.

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

Seuraa opasteita pääovilta!

 

Hinta:

Perushinta: 22€

Alennusryhmät*: 18€

Viikkotuntien sarjakortilla: 5€

 

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

* Alennushinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

  • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
  • Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, niin kauden alussa kuin lopussakin
  • Nämä viikkotunnit soveltuvat yli 15-vuotiaille
  • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
  • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen

 

Nämä viikkotunnit soveltuvat 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Varmista paikkasi tanssilattialta ja ilmoittaudu ennakkoon alla. On myös mahdollista ilmoittautua ja maksaa ovella. Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Apple Pay, käteinen (mieluiten tasaraha) sekä Enredin Ticket Duo ja Virike -etuudet (kortti- ja mobiilimaksut). Smartumin liikuntasetelit eivät valitettavasti käy. Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Kertamaksu:

Valitse ensin lipputyyppi (perushinta, alennusryhmä tai sarjakortti) ja sitten klikkaa “näytä tuotteet” niin pääset valitsemaan päivämäärät, joille ilmoittaudut.

 

Sarjakortit:

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot kertamaksulle: kun peruutat viimeistään 3 vrk (72 t) ennen kurssin alkua, voit siirtää osallistumisesi toiselle tanssikerralle veloituksetta. Vaihtoehtoisesti jos haluat kokonaan peruuttaa kyseisen kerran, veloitamme 25% kurssimaksusta ja hyvitämme 75% lahjakortilla verkkokauppaamme. Alle 3 vrk ennen kurssin alkua emme valitettavasti tee siirtoja tai hyvityksiä, paitsi jos kyseessä on akuutti sairastuminen tms. force majeure -elämäntapahtuma. Tällaisessa tapauksessa tulee esittää lääkärintodistus tai muu selvitys sekä perua osallistuminen viimeistään klo 9 kurssipäivänä (tämän jälkeen emme valitettavasti ota peruutuksia vastaan).

Viimeinen vaihtoehto on ns. sijaisen hankkiminen kurssille, jos et itse pääse osallistumaan. Tämä pitää ilmoittaa sähköpostitse ([email protected]) kurssiaamuna viimeistään klo 9, jonka jälkeen emme valitettavasti ota muutoksia vastaan. Asiakkaan pitää itse etsiä tämä sijainen ja sopia kurssin maksuasiasta hänen kanssaan.

 

Löydät muut peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.8.
Aika:
11:00 - 13:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Ennakkoilmoittautuminen tai drop-in

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map