Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

5Rytmiä: arkiaamun tanssiavaus

19.6.2019 @ 09:30 - 10:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 09:30 on keskiviikko, repeating until 19.6.2019

15€
Hinnasto
Sijainti
Ilmoittaudu
Usein kysytyt kysymykset

 

5Rytmiä: arkiaamun tanssiavaus

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
Uusi viikkotunti kesäkuussa: ke 5.6., 12.6. ja 19.6. klo 9.30-10.30
Sijainti: Teatterikorkeakoulu, Helsinki

Aloita aamusi tanssilla ja löydä kipinää, virtaa ja läsnäoloa koko päivään.

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. 5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

”Tuntisi ovat olleet minulle kuin keitaita aavikolle eksyneelle janoiselle. Kiitos mahdollisuudesta pysähtyä, kuunnella, löytää ja uskaltaa. Kiitos tilasta olla heikko, vahva, pelokas, rohkea. Kiitos että olen saanut olla leikkivä lapsi, riehakas nuori ja hauras vanhus.” -Matti L.

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

 

 

Aikataulut:

ke 5.6., 12.6. ja 19.6. klo 9.30-10.30

(ovet avataan klo 9.20 ja suljetaan klo 10.45) 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Hinta:

Kertamaksu 15€ / 12€ opiskelijat & työttömät*

Koko kurssi (yht. 3 kertaa): 10% alennus kun ilmoittaudut ennakkoon

Tiistain viikkotuntien sarjakortti käy myös maksuvälineenä. Jos sinulla on voimassaoleva sarjakortti, voit varata paikan aamutunnilta verkkokaupan kautta (ei lisämaksua).

 

*Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

 

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullo
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

 • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
 • Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, niin kauden alussa kuin lopussakin
 • Nämä viikkotunnit soveltuvat yli 15-vuotiaille
 • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
 • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen
Nämä viikkotunnit soveltuvat 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

Ilmoittaudu ennakkoon verkkokaupan kautta alla. Tiistain viikkotuntien sarjakortti käy myös maksuvälineenä. Jos sinulla on voimassaoleva sarjakortti, voit varata paikan aamutunnilta verkkokaupan kautta (ei lisämaksua).

Mikäli kurssilla on tilaa, voit myös ilmoittautua ja maksaa ovella. Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Apple Pay, käteinen (mieluiten tasaraha) sekä Enredin Ticket Duo ja Virike -etuudet (kortti- ja mobiilimaksut). Smartumin liikuntasetelit eivät valitettavasti käy.

Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Koko kurssi:

 

Kertamaksu:

 

Paikan varaaminen tiistain sarjakortilla:

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet. 

Löydät peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19.6.2019
Aika:
09:30 - 10:30
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map