Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lauantain luova liike: pop-up 5Rytmin tanssit

30.9.2017 @ 11:00 - 13:00

20€
Ilmoittaudu nyt

Lauantain luova liike: 5Rhythms® Sweat

Pop-up 5Rytmin aamutanssit
Waves-taso

ohjaajana Karoliina Valontaival (5Rhythms® Spaceholder ja opettajakoulutettava)

Yleisön pyynnöstä lisää 5Rytmin tanssia Helsinkiin! Lauantain luovan liikkeen aamu on hurmaava herätys, josta saa kipinää koko päivään ja virtaavuutta viikonloppuun. Avaudu aamuun ja päivään. Saavu kehosi ja hengityksesi äärelle.

Nämä pop-up tanssit sijaitsevat TrueHeartsin upeissa, inspiroivissa uusissa tiloissa Malmilla, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä (ja autolla saapuville on aivan rakennuksen vieressä 2 h kiekkopaikkoja ja lähikaduilla ilmaista pysäköintitilaa). Paikan päällä on WC:t ja yhteinen taukotila, joissa voi vaihtaa vaatteet. Suihkuja tai varsinaisia pukuhuoneita ei ole.

Mitä on 5Rytmiä?

5Rytmiä® on energisoivaa, eheyttävää ja elävöittävää luovaa liikettä, joka sopii kaikille niin iästä, kokemuksesta, kehotyypistä, fyysisistä rajoitteista kuin liikunnallisesta taustastakin riippumatta. Mitään erityisiä tietoja tai taitoja ei edellytetä. 5Rytmissä® ei ole koreografiaa, vaan jokainen liikkuu omalla ainutlaatuisella tavallaan, tiettyjen raamien kannattelemana. Tanssissa on mahdollista liikkua omaan tahtiin. 5Rytmissä® tutkimme viittä eri liikelaatua, joiden avulla laajennamme liikkeellistä sanavarastoamme. Tuomalla huomion kehoon, liikkeeseen ja hengitykseen mielikin kirkastuu ja opimme vähitellen luottamaan omiin sisäisiin impulsseihimme. Opimme kuuntelemaan kehon hiljaista viisautta.

“To sweat is to pray, to make an offering of your innermost self. Sweat is holy water, prayer beads, pearls of liquid that release your past. Sweat is an ancient and universal form of self healing, whether done in the gym, the sauna, or the sweat lodge. I do it on the dance floor. The more you dance, the more you sweat. The more you sweat, the more you pray. The more you pray, the closer you come to ecstasy.”

– Gabrielle Roth (5Rhythms-tanssin “äiti”)

Tämä kurssi soveltuu 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 Karoliina Valontaival ohjaa herkästi ja sydämellisesti, sykähdyttäviä musiikkeja käyttäen. Hän luo turvallisen, helposti lähestyttävän tilan, jonne jokainen voi saapua juuri sellaisena kuin on. Hän on koulutettu 5Rhythms® Spaceholder ja hän aloitti keväällä 2017 5Rhythms®-opettajakoulutuksen (ja valmistuu vuonna 2018). Karoliina on tanssinut 5Rytmiä® yli 10 vuotta. Hänellä on intohimoinen suhde tanssiin ja musiikkiin, jotka kutsuvat syvemmälle omaan liikkeeseen. Hän kannattelee tilaa suurella sydämellä. Karoliina on myös iyengarjoogaopettaja (ja on ohjannut joogaa vuodesta 2010) ja ympäristökasvattaja.

 

 

 

Aikataulu:

la 30.9. klo 11 – 13

 

Hinta:

20€ (sis. alv. 10%)

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Sijainti:

True Hearts
Malminkaari 5, 4. krs
00700 Helsinki

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Kurssille voit ilmoittautua:

  • Etukäteen verkkokaupassa (ks. alla). Paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautuminen etukäteen on suositeltavaa.
  • Ovella, mikäli paikkoja on jäljellä (maksu käteisellä (tasaraha) tai kortilla)

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa voimme joko palauttaa puolet kurssimaksusta tai voit saada koko kurssimaksun edestä lahjakortin.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.9.2017
Aika:
11:00 - 13:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Tapahtumapaikka

True Hearts
Malminkaari 5, 4. krs
Helsinki, Uusimaa 00700 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.truehearts.fi/