Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”Ritual Waves” -juhannusretriitti opettajina Jason Rowe & Angela Griffiths

20.6.2019 @ 16:00 - 25.6.2019 @ 14:00

5Rytmiä retriitti juhannus 5Rhythms retreat summer solstice Finland Suomi Jason Rowe Angela Griffiths
Ilmoittaudu nyt Aikataulu Hinnat

Ritual Waves

5Rytmin juhannusretriitti (Waves-taso) @ Elontuli, Karjalohja
opettajina Jason Rowe & Angela Griffiths (Lontoo, Englanti)
20.-25.6.2019

Lähde 5 päivän mittaiselle matkalle, jossa on runsaasti aikaa liikkeelle, luovuudelle, leikille ja levolle. Tule mukaan juhannusretriitille, yöttömän yön taian juhlaan. Elontuli tarjoaa ravintoa sielulle ja ruumiille: täysihoitoa herkullisella kasvisruoalla, saunomista yhtenä iltana ja ympäröivän luonnon kauneutta.

5Rhythms on dynaaminen kehollinen harjoitus jossa linjaudumme itsemme kanssa: keho, mieli ja tunteet sekä se, miten olemme yhteydessä maailmaan ympärillämme, muodostavat kokonaisuuden. Tanssin kautta voimme tavoittaa monia osia itsestämme. Miten tanssissa koetut syvälliset oivallukset siirtyvät arkielämään? Rituaali voi muodostaa sillan tanssiharjoituksen ja oman elämän välille. Rituaali on intentio, joka avulla voimme löytää merkityksellisyyttä ja suuntaa elämään. Tanssi avaa rituaalin kokemuksen ja rituaalin kokemuksen kautta tanssimme avautuu ja syvenee. Tutkimme tätä yhteyttä sukeltamalla syvälle Waves-tason harjoitukseen ja jokaisen rytmin ominaiseen voimaan. Viiden päivän aikana ehdimme liikkua ja levätä, vapautua ja voimaantua sekä tutustua itseemme ja toisiimme syvällisellä tasolla. Retriitti mahdollistaa uppoutumisen omaan ja yhteiseen liikkeeseen. Tanssi tuo meidät osaksi yhtä suurta elämän juhlaa.

Retriitti sopii kaikille! Tervetuloa niin aloittelijat kuin pitempään tanssineetkin.

5Rytmiä retriitti juhannus 5Rhythms retreat summer solstice Finland Suomi Jason Rowe Angela Griffiths Elontuli

 

Tietoa kurssin opettajista:

 

Jason Rowe rakastui 5Rytmiin vuonna 2003 ja valmistui opettajaksi vuonna 2011. Jason opettaa 5Rytmiä Lontoossa viikoittain sekä työpajoja niin kotimaassaan kuin kansainvälisesti. Angela Griffiths on tanssinut 5Rytmiä yli 30 vuotta ja opettanut vuodesta 1994. Hän on myös sertifioitu tanssiterapeutti. Jason ja Angela tapasivat tanssilattialla ja ovat olleet pariskuntana 14 vuotta. He asuvat Lontoossa 13-vuotiaan tyttären ja kissan kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

 

Aikataulut:

20.-25.6.2019

To 20.6. päivällinen klo 17-18.30. Tanssi alkaa klo 19.

Ti 25.6. retriitti päättyy n. klo 15.

 

Hinta:

Koko retriitti yhteensä:

750€ ennakkohinta (voimassa 15.4. asti)
800€ perushinta

Kurssimaksun osuus:

350€ ennakkohinta (voimassa 15.4. asti)
400€ perushinta

Kurssi on mahdollista maksaa erissä. Kurssi pitää kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan 15.4. mennessä, jotta saat kurssin ennakkohintaan.

Majoituksen osuus (maksetaan suoraan Elontulelle):

Täysihoito (omat lakanat, sis. kolme ateriaa): 80€/vrk, yhteensä 400€

 

Sijainti:

Elontuli
Merkniementie 94
09120 Lohja

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoimen mielen ja uteliaisuutesi

Ilmoittautuminen:

Kurssimaksu: maksu yhdessä erässä:
Kurssimaksu: maksu kolmessa erässä:

HUOM: emme lähetä erillisiä maksumuistutuksia tai laskuja, vaan jokainen itse käy maksamassa kurssimaksun erät omaan tahtiin täältä verkkokaupan kautta, kuitenkin niin, että kurssimaksu tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna 15.6. mennessä. Mikäli haluat  kurssin ennakkohintaan, tulee kurssi olla maksettuna kokonaisuudessaan 15.4. mennessä.

Majoitusmaksu 400€ (suoraan Elontulelle):

Yritys: Hyvän Olon Keskus Elontuli Oy
IBAN: FI50 5236 0420 1001 95
BIC: OKOYFIHH
Pankki: Länsi-Uudenmaan osuuspankki
Viesti: Osallistujan nimi + 5Rytmiä Ritual Waves 20.-25.6.2019

Voit maksaa majoituksen yhdessä erässä (400€) tai useammassa erässä (ensimmäinen erä = 200€). Ensimmäinen erä maksettava 1.5.2019 mennessä. Lisätiedot: Pragita 050 5575563 tai Sudeva 050 5834473.

 

Kurssikirje:

Lähetämme kurssikirjeen osallistujille noin 2 viikkoa ennen työpajan alkua.

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksusta 100€ (eli ensimmäinen erä, jos maksat useammassa erässä) toimii varausmaksuna, jota ei palauteta. Jos peruutat kurssipaikkasi alle 4 viikkoa kurssin alkamisesta, veloitamme puolet kurssimaksusta. Jos peruutat kurssipaikkasi alle 2 viikkoa kurssin alkamisesta, veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. HUOM: toimitamme tietoa kurssista sähköpostitse. Emme ole vastuussa siitä, jos sähköposti esim. suodattuu roskapostikansioon tai jos meillä on virheellinen tai vanha sähköpostiosoite, vaan asiakas itse on vastuussa tietojen oikeellisuudesta sekä sähköpostin perille saapumisesta. Lue Usein kysytyt kysymykset -sivulta, miten erityisesti Gmailin kanssa toimitaan, jotta sähköpostit tulevat varmasti perille.

Majoitusmaksu voidaan palauttaa ainostaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Maksamalla ensimmäisen erän majoitusmaksusta sitoudut maksamaan majoituksen koko hinnan. 

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet. 

TallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
20.6.2019 @ 16:00
Loppuu:
25.6.2019 @ 14:00
Tapahtumaluokat:
, , ,

Tapahtumapaikka

Elontuli
Merkniementie 94
Karjalohja, 09120 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.elontuli.fi