Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”The Power of Loving” opettajana Silvija Tomcik (TÄYNNÄ – VAIN JONOTUSPAIKKOJA)

11.10.2019 @ 19:00 - 13.10.2019 @ 17:00

power of loving silvija tomcik 5rhythms 5rytmiä helsinki finland
Ilmoittaudu jonoon Aikataulu Hinnat

The Power of Loving – Rakastamisen voima (TÄYNNÄ – VAIN JONOTUSPAIKKOJA)

5Rytmin tanssityöpaja (Heartbeat-taso*)
opettajana Silvija Tomčik (Kroatia)
11.-13.10.2019

* Perjantai-illan tansseihin ovat kaikki tervetulleita, niin aloittelijat kuin pitempään tanssineet. Lauantain ja sunnuntain osuuteen osallistuminen edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä: Heartbeat-tasolla tutkimme tunteita liikkeen kautta ja tämä työskentely edellyttää, että 5Rytmin fyysinen liikekieli on tuttua oman kehollisen kokemuksen kautta.

 

“Ensimmäinen luova tehtävä on vapauttaa keho, jotta voimme kokea olemisen ja läsnäolon voiman. Toinen suuri tehtävä on ilmaista sydäntämme ja vapauttaa tunteet, jotta voimme kokea rakastamisen voiman.”
– Gabrielle Roth (suom. K. Valontaival)

Tässä työpajassa tutkimme tunteita luovan liikkeen avulla. Tunteisiin tutustumalla ja niitä työstämällä voimme muuttaa suhdettamme ja suhtautumistamme tunteisiin. Kun tunnistamme, ilmaisemme ja vapautamme tunteita joita syystä tai toisesta olemme kantaneet kuin painolastia, pääsemme uudelleen käsiksi tunteidemme voimaan: niiden selkeään, välittömään ja tässä hetkessä tapahtuvaan viestintään.

Gabrielle Roth loi 5Rytmiin Heartbeat “kartan” tunteiden keholliselle työskentelylle. Käymme läpi viittä perustunnetta: pelko, suuttumus tai viha, suru, ilo ja myötätunto. Mukana kulkevat myös näiden eri nyanssit, joita ei tarvitse edes nimetä. Kaikki tunteet ovat oleellinen osa rakkauden maastoa: rakkaus haastaa meidät kokemaan koko inhimillisen tunnekirjon täydessä laajuudessaan. Heartbeat-harjoitus auttaa löytämään ja opettelemaan tunteiden vapaata virtaavuutta; rehellisyyttä tunteiden tunnistamisessa ja ilmaisemisessa, niin itsellemme kuin toisille; sekä selkeää, kehollista läsnäoloa, jonka avulla pysymme tukevasti jalat maassa ja omassa itsessämme silloinkin, kun jokin tunne aaltoilee lävitsemme.

“Rakastamisen ytimessä on tunteidemme aito ilmaisu ja vapauttaminen. Rakkaus on perimmiltään tunteidemme virtaavuuden alkuvoimaa: sitä, että todella tunnemme ja koemme hetki ja tilanne kerrallaan. Rakkaus ei ole mieliala tai tunnelma, vaan dynaaminen olemisen tapa. Rakkaudessa eläminen ja vahva elossa oleminen rakkauden kautta edellyttävät virittäytymistä tunteidemme rytmiin, meitä ylläpitävään elämän perusenergiaan.” – Gabrielle Roth (suom. K. Valontaival)

Tietoa kurssin opettajasta:

Silvija Tomcik

Silvija Tomčik, sertifioitu 5Rytmin opettaja, löysi Gabrielle Rothin opetukset tämän kirjasta Maps to Ecstasy 20 vuotta sitten. Se oli voimallinen kohtaaminen, jonka motivoimana Silvija alkoi etsiä 5Rytmin opettajia ja joka sytytti tanssin kipinän. Silvija toi menetelmän Kroatiaan alkamalla järjestää 5Rytmin työpajoja. Tanssittuaan useita vuosia hän opiskeli 5Rytmin opettajaksi Gabrielle Rothin opetuksessa USA:ssa ja sai Waves-tason sertifikaatin vuonna 2001. Hän teki Heartbeat-tason koulutuksen vuonna 2010. Hän on tällä hetkellä yksi 5Rhythms Globalin opettajakouluttajista. Opettajana ja tanssijana hän on luonnonlahjakkuus.

”Silvijan opetus on sekä juurevaa että henkistä. Kevyttä ja syvää samaan aikaan. Voimakasta. Suuret suositteluni!” – Stefan, tanssija

”Silvija ruumiillistaa 5Rytmin harjoituksen todella luonnollisella, nöyrällä ja inhimillisellä tavalla. Hän ammentaa tanssi-inspiraationsa omasta elämästään ja siten hänen opetuksensa uppoaa suoraan sydämeen.” – Pauline van Hezik, 5Rytmin opettaja

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

 

Aikataulut:

11.-13.10.2019

Perjantai 19.00-21.30,  ovet avataan 18.45

Lauantai 11.00-18.00, ovet avataan 10.45

Sunnuntai 11.00-17.00 ovet avataan 10.45

 

Hinta:

LipputyyppiEnnakkohinta*Perushinta
Koko viikonloppu180€210€
Vain pe-ilta30€40€
La-su150€180€

* Ennakkohinnat ovat voimassa 13.9.2019 asti.

 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki

Sali 709, 7.krs

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoimen mielen ja uteliaisuutesi
  • Nyyttärilounas (la + su)
  • Omat ruokailuvälineet, lautanen ja muki (la + su)

Ilmoittautuminen jonoon:

Tämä työpaja on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon mahdollisia vapautuvia peruutuspaikkoja varten:

  • Laita sähköpostia osoitteeseen karoliina@valontaival.com – laita meiliin mukaan KOKO NIMESI JA PUHELINNUMEROSI sekä se, mitä lipputyyppiä varten jonotat (vain pe, pe-su vai la-su).

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
11.10.2019 @ 19:00
Loppuu:
13.10.2019 @ 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map

Muut

Opettaja
Silvija Tomcik