Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Solju: Kuuntele kehosi viisautta (Helsinki)

1.2.2019 @ 19:00 - 3.2.2019 @ 17:00

Solju flow virtaa 5Rytmiä 5Rhythms luova tanssi Karoliina Valontaival
Ilmoittaudu nyt

Solju: Kuuntele kehosi viisautta

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

5Rytmin Waves-tason työpaja 1.-3.2.2019

 

Sukella soljuvaan liikkeeseen ja tule kokonaisvaltaisesti ravituksi!

Tämän työpajan aikana tanssimme koko 5Rytmin harjoituksen läpi, painottaen ensimmäistä ”rytmiä” eli liikelaatua: flowing muodostaa perustuksen kaikille muille rytmeille ja antaa liikkeellemme juuret. Flowing-rytmi kutsuu vapaaseen virtaan, jossa opettelemme kuuntelemaan kehoa ja sen hiljaista viisautta. Tanssin ja erilaisten harjoitusten avulla paikannamme, missä kohtaa olemme jumissa, mikä estää meitä soljumasta ja miten voimme fyysisesti avautua virtaan, joka on jo tässä, meissä, kaikkialla ympärillämme. Kun löydämme virtaavuutta kehosta ja fyysisestä liikkeestä, voimme helpommin löytää flow-tilaan myös arkielämässä, tanssilattian ulkopuolella.

5Rytmiä on kokonaisvaltaista, luovaa tanssia, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja muotosille kehoille. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tanssi energisoi, eheyttää, elävöittää, avartaa ja rauhoittaa. Tule sellaisena kuin olet!

Ohjaajasta:

 Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnöolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuosina 2010-2017. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten ja nuorten parissa ja soveltaa taidelähtöisiä menetelmiä työssään. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kemian maisteri.

 

Milloin:

1.-3.2.2019

Tarkemmat aikataulut vahvistuvat pian!

Missä:

Vahvistuu pian!

 

Hinta:

Vahvistuu pian!

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Tulossa pian!

 

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1.2.2019 @ 19:00
Loppuu:
3.2.2019 @ 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map
x Shield Logo
Sivusto on suojattu ohjelmalla
The Shield →