Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Solju: Kuuntele kehosi viisautta (Helsinki)

1.2. @ 19:00 - 3.2. @ 17:00

Solju flow virtaa 5Rytmiä 5Rhythms luova tanssi Karoliina Valontaival
Ilmoittaudu nyt

Solju: Kuuntele kehosi viisautta

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

5Rytmin Waves-tason työpaja la 2.3.2019

”Liike on suorin tie totuuteen. Ei absoluuttiseen, kaiken kattavaan totuuteen, vaan hyvin henkilökohtaiseen sellaiseen: ikkuna siihen, mitä minussa tapahtuu, juuri nyt.” – Gabrielle Roth

Tämän työpajan aikana tanssimme kotiin omaan kehoon. Matkaoppaana on koko 5Rytmin harjoitus, painottuen ensimmäiseen rytmiin: flowing muodostaa perustuksen kaikille muille liikelaaduille ja antaa liikkeellemme juuret. Flowing-rytmi opettaa hidastamaan tarpeeksi, jotta voimme saapua itsemme äärelle kuuntelemaan tarpeitamme ja kehon hiljaista viisautta. Harjoittelemme läsnäoloa seuraamalla hengityksen ja fyysisen liikkeen vuoropuhelua. Paikannamme, missä kohtaa olemme jumissa ja tutkimme, miten voimme hiljalleen avautua. Kun löydämme virtaavuutta kehosta ja liikkeestä, voimme helpommin löytää flow-tilaan myös arkielämässä, tanssilattian ulkopuolella. Kun osaamme tunnistaa, mitä omassa kehossa ja mielessä tapahtuu juuri nyt, pystymme tekemään parempia valintoja ja elämään itsemme ja arvojemme näköistä elämää.

5Rytmiä on kokonaisvaltaista, eheyttävää ja energisoivaa luovaa tanssia, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja muotosille kehoille. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tule sellaisena kuin olet!

Ohjaajasta:

 Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnöolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuosina 2010-2017. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten ja nuorten parissa ja soveltaa taidelähtöisiä menetelmiä työssään. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kemian maisteri.

 

Milloin:

la 2.3.2019

Missä:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Hinta:

80€ ennakkohinta, voimassa 10.2.2019 asti
90€ perushinta

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli
  • Peitto tai huopa lattiatyöskentelyyn
  • Omat eväät

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1.2. @ 19:00
Loppuu:
3.2. @ 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map