Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tabula Rasa: Tanssi uuteen alkuun

4.1. @ 10:00 - 17:30

Ilmoittaudu nyt

Tabula Rasa: Tanssi uuteen alkuun

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
pe 4.1.2019
“Meidän on suostuttava luopumaan suunnittelemastamme elämästä, jotta voimme ottaa vastaan elämän, joka odottaa meitä ja avautuu ympärillämme. Pitää kuoriutua vanhasta nahasta ennen kuin uusi voi muodostua.”
– Joseph Campbell (suom. Karoliina Valontaival)
Aloita uusi vuosi puhtaalta pöydältä. 5Rytmin tanssi on kuin perusteellinen sisäinen siivous, jossa karsimme pois turhaa ja palaamme oleellisen äärelle. Tanssimme vanhan vuoden ja annamme aikaa kokemiselle, hyväksymiselle, kiittämiselle ja irti päästämiselle. Kehollistamme toiveitamme ja intentioitamme tulevalle vuodelle, virittäytyen kehon viisauteen, tarpeisiin ja lumoavaan luovuuteemme.
 
Työpaja sopii kaikille yli 15-vuotiaille. Aiempi kokemus 5Rytmistä tai mistään muustakaan tanssista ei ole tarpeen. Tarvitset mukaan uteliaisuuden ja halun tutkia omaa ja yhteistä liikettä.
 
5Rytmiä® on dynaaminen luovan tanssin ja liikemeditaation harjoitus, joka opastaa syvempään kehollisuuteen, elämäniloon ja rohkeuteen olla oma itsensä. 5Rytmiä on kokonaisvaltaista, yhteisöllistä, eheyttävää ja energisoivaa luovaa tanssia, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja muotosille kehoille. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tervetuloa sellaisena kuin olet!
Ohjaajasta:

 Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnöolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuosina 2010-2017. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten ja nuorten parissa ja soveltaa taidelähtöisiä menetelmiä työssään. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kemian maisteri.

 

Milloin:

pe 4.1.2019

Missä:

Teatterikorkeakoulu, 7. krs., sali 709
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Hinta:

80€ early bird-alennus (23.12. asti)
90€ perushinta
Hinta sis. alv. 10%

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen suositeltavaa (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullon
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoimen mielen

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.1.
Aika:
10:00 - 17:30
Tapahtumaluokat:
, , ,

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland