Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tabula Rasa: Tanssi uuteen alkuun (Helsinki)

10.1. @ 19:00 - 12.1. @ 17:00

180€
Ilmoittaudu nyt

Tabula Rasa: Tanssi uuteen alkuun

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
pe-su 10.-12.1.2020
Sijainti: Tanssin talon harjoitussali, Kaapelitehdas

Aloita uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Viikonlopun aikana tutkimme liikkeen avulla kulunutta vuotta ja avaudumme uudelle. Tanssiessamme vanhaa vuotta saamme mahdollisuuden hyväksymiselle, kiittämiselle ja irti päästämiselle. Karistelemme vanhat kuormat harteiltamme. Kehollistamme uusia mahdollisuuksia ja suuntia. Tanssimme ja piirrämme toiveitamme ja intentioitamme tulevalle vuodelle. 5Rytmiä on harjoituksena sekä lempeä ja eheyttävä että katalyyttinen. Anna liikkeen huuhtoa raikkaaksi ja tanssi uuteen alkuun!

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä ja tie kotiin omaan kehoon. Viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua muodostavat yksinkertaisen, selkeän ja helposti lähestyttävän rakenteen, jota kutsutaan Aalloksi. Sen luontainen kaari energisoi, eheyttää, elävöittää ja inspiroi. Tanssi on mukautettavissa jokaisen oman jaksamisen ja fyysisten tarpeiden mukaisesti. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Ohjaajasta:

Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä vuodesta 2005. Hän on Suomen ensimmäinen ja ainut sertifioitu 5Rhythms®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Inspiroiva musiikki sekä selkeä, taitava ohjaus mahdollistavat heittäytymisen kohti uutta. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

 

Milloin:

10.-12.1.2020

pe klo 19-21.30
la klo 11-18
su klo 11-17

Missä:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas, A. rappu, 3. krs
Tallberginkatu 1
00180 Helsinki

 

Hinta:

180€ early bird-alennus (22.12. asti)
200€ perushinta
Hinta sis. alv. 10%

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen suositeltavaa (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullon
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoimen mielen

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Maksu yhdessä erässä:

 

Maksu kahdessa erässä*

* Maksu kahdessa erässä: Ilmoittautuminen on sitova, samalla tavalla kuin yhdessä erässä maksaminenkin. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Mikäli haluat hyödyntää ennakkohinnan kurssimaksusta, pitää toisen erän olla maksettuna ennakkohinnan eräpäivään mennessä (22.12.2019). Toinen erä maksetaan myös verkkokaupan kautta (eli valitse uudestaan ”maksu kahdessa erässä” maksaessasi toista erää). Toisestä erästä ei lähetetä laskua, ellei siitä erikseen sovita (laskutuslisä 5€). Toisen erän maksamatta jättäminen ei peruuta maksuvelvollisuuttasi tai paikkaasi kurssilta. Mikäli joudumme laskuttamaan sinulta toisen erän peruuttamatta jääneestä paikasta, veloitamme laskutuslisän 5€ ja myöhästymismaksun 10€.

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
10.1. @ 19:00
Loppuu:
12.1. @ 17:00
Hinta:
180€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Ilmoittaudu ennakkoon

Tapahtumapaikka

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs
Helsinki, Uusimaa 00180 Suomi
+ Google Map