Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Move into Being: 5Rytmiä -kevätkauden tunnit

21.5. @ 18:00 - 20:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 6:00pm on tiistai, repeating until 18.6.2019

5Rytmiä 5Rhythms Suomi Helsinki Finland kevät luova tietoinen tanssi luovuus kehollisuus meditaatio
Hinnasto Sijainti Osta sarjakortti

Move into Being: 5Rhythms® Waves -viikkotunnit

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
Kevätkausi 2019: 14.5. – 18.6.2019
Sijainti: Reprum, Kalasatama, Helsinki
Kaipaatko lisää luovuutta elämääsi? Haluatko liikkua kokonaisvaltaisesti ja tutustua kehollisuuteesi? Onko tarvetta purkaa fyysiset jännitykset kehosta ja painolastit harteiltasi? Etsitkö mielen tyyneyttä, avaraa ja läsnäolevaa olemista? Tykkäätkö tai haluaisitko tanssia, mutta koreografiat ja askelkuviot eivät ole sinun juttusi?
5Rytmiä® on kokonaisvaltainen, matalan kynnyksen luovan liikkeen menetelmä, joka sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Koreografiaa ei ole, vaan liike kumpuaa jokaisen omasta ainutlaatuisesta ilmaisusta. Tätä ilmaisua tukee tietty rakenne: tutkimme liikkeen vapautta tiettyjen liikelaatujen eli “rytmien” kautta. Strukturoitu vapaus mahdollistaa uudenlaiset liikkeet, uudet ulottuvuudet ja antaa suuntaa keholliselle mielikuvitukselle. Tanssi eheyttää, elävöittää, energisoi, ilahduttaa ja vapauttaa.
Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut ja vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet! Viikkotunnit ovat avoimia kaikille yli 15-vuotiaille. Tunnit ns. drop in -periaatteella: ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit kuitenkin ostaa sarjakortin ennakkoon verkkokaupasta (ks. linkki alta). 
”Tuntisi ovat olleet minulle kuin keitaita aavikolle eksyneelle janoiselle. Kiitos mahdollisuudesta pysähtyä, kuunnella, löytää ja uskaltaa. Kiitos tilasta olla heikko, vahva, pelokas, rohkea. Kiitos että olen saanut olla leikkivä lapsi, riehakas nuori ja hauras vanhus.” -Matti L.

Tunneille voi tulla milloin vain, joko kertaluontoisesti kokeilemaan tai viikoittaista harrastusta aloittamaan!

“Nopein tapa hiljentää mieli on laittaa keho liikkeelle.” – Gabrielle Roth

 Karoliina Valontaival tanssinut 5Rytmiä vuodesta 2005. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän alkoi tuoda 5Rytmiä Suomeen kansainvälisten työpajojen muodossa vuonna 2012. Vuonna 2015 hän kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi ja alkoi pitää viikkotunteja Helsingissä. Tanssin on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavan paljon iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja uuden löytämisen – ja jakaa 5Rytmin intohimoaan suurella sydämellä. Karoliina on myös iyengarjoogaopettaja (mutta ei opeta joogaa tällä hetkellä, koska hän haluaa keskittyä 5Rytmiin) ja ympäristökasvattaja Helsingin kaupungin nuorisopalveluilla.

 

 

 

Aikataulut:

tiistaisin klo 18 – 20 (ovet avataan klo 17.45) 

HUOM: Tule ajoissa paikalle! Etuovi suljetaan viimeistään klo 18.10!

Kevätkausi: 14.5.-18.6.2019

Sijainti:

 

Reprum
Yrittäjätalo, Kalasataman metroaseman vieressä
Työpajankatu 10 A, 2. krs
00580 Helsinki

Käynti kuvassa näkyvistä valkoreunaisista lasiovista.

 

Hinta:

LipputyyppiPerushintaAlennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhemmat kotihoidontuella)
Kokeilukerta10€10€
Kertamaksu20€15€
4 kerran kortti70€50€
10 kerran kortti160€120€

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

 

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

  • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
  • Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, niin kauden alussa kuin lopussakin
  • Nämä viikkotunnit soveltuvat yli 15-vuotiaille
  • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
  • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen
Nämä viikkotunnit soveltuvat 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

Viikkotunnit ovat ns. drop in -periaattella = ei ennakkoilmoittautumista. Sarjakortin voit ostaa etukäteen verkkokaupasta alta.

 

Sarjakortit:

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet. 

Löydät peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.5.
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Tapahtumapaikka

Reprum
Työpajankatu 10 A
Helsinki, 00580 Suomi
+ Google Map