Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Move into Being: 5Rytmiä® -viikkotunti (Helsinki)

27.8.2019 @ 18:00 - 20:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 18:00 on tiistai, repeating until 17.12.2019

Hinnasto
Sijainti
Osta sarjakortti
Usein kysytyt kysymykset

 

Move into Being: 5Rhythms® Waves -viikkotunnit

ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
Syyskausi 2019: 20.8.-17.12.2019
Sijainti: Teatterikorkeakoulu, Helsinki
”Nopein tapa hiljentää mieli on laittaa keho liikkeelle.” – Gabrielle Roth
Kaipaatko lisää luovuutta elämääsi? Haluatko liikkua kokonaisvaltaisesti ja tutustua kehollisuuteesi? Onko tarvetta purkaa fyysiset jännitykset kehosta ja painolastit harteiltasi? Etsitkö mielen tyyneyttä, avaraa ja läsnäolevaa olemista? Tykkäätkö tai haluaisitko tanssia, mutta koreografiat ja askelkuviot eivät ole sinun juttusi?
5Rytmiä® on kokonaisvaltainen, matalan kynnyksen luovan liikkeen menetelmä, joka sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Koreografiaa ei ole, vaan liike kumpuaa jokaisen omasta ainutlaatuisesta ilmaisusta. Tätä ilmaisua tukee tietty rakenne: tutkimme liikkeen vapautta tiettyjen liikelaatujen eli “rytmien” kautta. Strukturoitu vapaus mahdollistaa uudenlaiset liikkeet, uudet ulottuvuudet ja antaa suuntaa keholliselle mielikuvitukselle. Tanssi eheyttää, elävöittää, energisoi, ilahduttaa ja vapauttaa.
Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut ja vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet! Viikkotunnit ovat avoimia kaikille yli 15-vuotiaille.
Drop-in -viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu paikan päällä. Voit kuitenkin halutessasi ostaa sarjakortin ennakkoon verkkokaupasta (ks. linkki alta). Tunneille voi tulla milloin vain, joko kertaluontoisesti kokeilemaan tai viikoittaista harrastusta aloittamaan! Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä.
”Tuntisi ovat olleet minulle kuin keitaita aavikolle eksyneelle janoiselle. Kiitos mahdollisuudesta pysähtyä, kuunnella, löytää ja uskaltaa. Kiitos tilasta olla heikko, vahva, pelokas, rohkea. Kiitos että olen saanut olla leikkivä lapsi, riehakas nuori ja hauras vanhus.” -Matti L.

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän on tanssinut 5Rytmiä intohimoisesti vuodesta 2005 asuessaan Edinburghissa. Suomeen hän alkoi tuoda kansainvälisiä opettajia vuonna 2012. Karoliina kouluttautui 5Rhythms® Spaceholderiksi vuonna 2015 ja valmistui sertifioiduksi opettajaksi vuonna 2018. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hänen musiikkivalintansa inspiroivat liikkumaan ja muodostavat­ osaltaan saumattoman, kutsuvan kokonaisuuden. Karoliinan vankka ammattitaito sekä herkkä ja intuitiivinen ohjaustyyli perustuvat monipuoliseen koulutustaustaan niin taiteen, tieteen kuin kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän asuu Helsingissä 5-vuotiaan poikansa kanssa ja nauttii luonnosta, melonnasta, savusaunasta ja avantouinnista sekä elämän kaikista väreistä.

 

 

 

 

Aikataulut:

tiistaisin klo 18 – 20 (ovet avataan klo 17.45 ja suljetaan klo 18.15)

Syyskausi: 20.8.-17.12.2019

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

Seuraa opasteita pääovilta!

 

Hinta:

LipputyyppiPerushintaAlennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, vanhemmat kotihoidontuella)
Kokeilukerta10€10€
Kertamaksu20€15€
4 kerran kortti70€50€
10 kerran kortti160€120€

Kaikki hinnat sis. alv. 10%.

Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullo
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoin mieli

 

Kenelle sopii:

 • Sopii kaikille! Niin vasta-alkajille ja pitempään tanssineille – mitään ennakkotietoa tai -taitoja ei tarvita
 • Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, niin kauden alussa kuin lopussakin
 • Nämä viikkotunnit soveltuvat yli 15-vuotiaille
 • Myös liikuntarajoitteisille (saliin pääsee hissillä; on mahdollista liikkua omaan tahtiin ja esim. tuolilla istuen). Fyysinen rajoite ei ole este tanssille, vaan päinvastoin se on mahdollisuus löytää uudenlaista liikettä ja uudenlaista suhdetta omaan kehoon. Jos sinulla on todella merkittävä liikuntarajoite, otathan yhteyttä minuun etukäteen.
 • Mielenterveys: tanssi ja liike hoitavat myös mieltä kokonaisvaltaisesti. Jos sinulla on nyt tai on hiljattain ollut isompi, akuutimpi mielenterveysongelma (kuten skitsofrenia tai vakavaa masennusta), luethan asiakaspalvelusivuilta UKK-osion ja otathan yhteyttä minuun etukäteen ennen saapumistasi tunnille, jotta voimme varmistaa että kokemuksesi on positiivinen
Nämä viikkotunnit soveltuvat 5Rhythms®-opettajakoulutuksen ennakkovaatimustunteihin (Waves).

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

Tiistain tunnit pidetään ns. drop in -periaattella = ei ennakkoilmoittautumista, eli ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat paikan päällä. Sarjakortin voit halutessasi ostaa etukäteen verkkokaupasta alta tai verkkokauppasivulta.

Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, Apple Pay, käteinen (mieluiten tasaraha) sekä Enredin Ticket Duo ja Virike -etuudet (kortti- ja mobiilimaksut). Smartumin liikuntasetelit eivät valitettavasti käy.

Alennukseen oikeuttava, voimassaoleva todistus esitettävä paikan päällä (esim. opiskelijakortti tai Kelan päätös työttömyysetuudesta (kuvakaappauskin riittää)).

 

Sarjakortit:

 

Peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaseloste:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Löydät peruutus- ja käyttöehdot sekä tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.8.2019
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Sähköposti:
karoliina@valontaival.com

Muut

Opettaja
Karoliina Valontaival
Kaupunki
Helsinki
Ilmoittautumiskäytäntö
Vain drop-in (ilmoittaudu ovella)

Tapahtumapaikka

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
Helsinki, Uusimaa 00530 Finland
+ Google Map