Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Voima -työpaja (Tampere)

12.4. @ 20:00 - 14.4. @ 16:00

voima rehellisyys autenttisuus läsnäolo luovuus tanssi liike meditaatio 5rytmiä tampere
Ilmoittaudu nyt    Sijainti Aikataulu

Voima

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)

12.-14.4.2019

Tässä työpajassa etsimme oman voimamme ruumiillista alkulähdettä. 5Rytmiä® on kokonaisvaltainen harjoitus, jonka perustana on Aalto: eheä, viidestä eri rytmistä muodostuva kaari. Rytmit ovat karttoja erilaisiin liikelaatuihin sekä eri puoliin ihmisenä olemisesta. Flowing opettaa meille kehossa olemisen voimaa; staccato itseilmaisun ja autenttisuuden voimaa; chaos antautumisen ja irtipäästämisen voimaa; lyrical luovuuden, leikkimielisyyden ja keveyden voimaa; ja stillness läsnäolon ja hiljentymisen voimaa.

Voima, jota etsimme, ei ole raakaa lihasvoimaa, kunnianhimoa, saavuttamista tai voittamista. Tavoittelemme omana itsenä olemista sekä rohkeutta, joka kumpuaa avoimuudesta, rehellisyydestä ja haavoittuvaisuudesta. Harjoittelemme omien tarpeiden tunnistamista ja kehon viestien kuuntelemista (flowing).  Staccato puolestaan liittyy toimintaan: mitä teemme sillä tiedolla, jota kuulemme? Mihin suuntaan liikumme? Hitaasti vai nopeasti? Staccato fokusoi energiaa, herättää päättäväisyytemme sekä haastaa meidät harjoittelemaan selkeää, juurevaa ja avointa fyysistä ilmaisua. Kun opimme kehollistamaan näitä laatuja ja harjoittelemme sitä tarpeeksi, voivat ne siirtyä myös siihen miten liikumme läpi elämämme.

Staccatossa erityisesti harjoittelemme yhteyden avaamista lantioon, omaan keholliseen voimakeskukseen. Jotta voimme ymmärtää omaa voimaamme ja uskaltaa ottaa se haltuun, kartoitamme myös, mikä syövyttää voimia. Milloin annamme oman voimamme pois? Miltä voimattomuus tuntuu kehossa? Millainen on suhde omiin rajoihin – osaammeko sanoa kyllä ja ei?

Tanssin, liikkeen ja hengityksen avulla voimme avata omat ovet ja ikkunat ja antaa valon tulvia sisään. Parhaimmillaan voimme rakastua itseemme. Voimme astua omaan voimaamme, täysivaltaisesti.

5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille. Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Kurssin aikana jokainen kuuntelee omaa jaksamistaan ja energian tasoaan. Ei siis tarvitse olla huolissaan, miten voimat riittävät koko viikonlopuksi. Voit yllättyäkin, miten paljon 5Rytmiä energisoi ja eheyttää. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet! Kurssipaikkoja rajoitetusti – ilmoittaudu siis pian!

 

 

voima rehellisyys autenttisuus läsnäolo luovuus tanssi liike meditaatio 5rytmiä tampere

 

Ohjaajasta:

Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnöolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuosina 2010-2017. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten ja nuorten parissa ja soveltaa taidelähtöisiä menetelmiä työssään. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kemian maisteri.

 

Milloin:

12.-14.4.2019

pe klo 20 – 21.30
la klo 12.30 – 18.30
su klo 10 – 16

Missä:

Joogastudio Ong Namo
Yliopistonkatu 58 B
33100 Tampere

 

Hinta:

140€ Early Bird -ennakkohinta (voimassa 17.3. asti)
160€ perushinta

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
  • Kerrospukeutuminen (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
  • Vesipullo
  • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
  • Avoin mieli

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

 

HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. 

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
12.4. @ 20:00
Loppuu:
14.4. @ 16:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Ong Namo
Yliopistonkatu 58 B
Tampere, 33100