Organizer

Karoliina Valontaival
Phone
+358505673720
Email
helsinki@valontaival.com

Teachers

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

  Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainut) sertifioitu 5Rytmiä-opettaja. Hän aloitti 5Rytmin tanssin Skotlannissa vuonna 2005, toi tanssin Suomeen 2012, kouluttautui 5Rhythms Spaceholderiksi 2015 ja valmistui opettajaksi 2018. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Inspiroiva musiikki sekä selkeä, taitava ohjaus mahdollistavat heittäytymisen kohti uutta. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

Ruutikellari, Suomenlinna

Location

Ruutikellari, Suomenlinna
Suomenlinna 29B, 00190 Helsinki

Date

28.8.2020 - 30.8.2020

Time

18:00 - 17:00

Cost

€250

”Endless Waves” -retriitti Suomenlinnassa, opettajana Karoliina Valontaival

Varaa paikkasi Majoitus: ilmoittaudu jonoon
Aikataulu Sijainti Hinnat

Endless Waves

Loppukesän 5Rytmiä-retriitti Suomenlinnassa
opettajana Karoliina Valontaival
28.-30.8.2020

“Endless Waves” on 5Rytmiä® -luovan tanssin retriitti Suomenlinnan UNESCO-maailmanperintökohteen upeissa merellisissä maisemissa. Kiireet unohtuvat ja fyysiset jumit sulavat monipuolisen liikkeen ja luonnon tutkitusti stressiä vähentävän vaikutuksen ansiosta. Tanssi kirkastaa mielen, vapauttaa kehon ja sytyttää luovuuden. Aistit lepäävät Suomenlinnasta avautuvassa avarassa merihorisontissa ja rannan sileillä kallioilla. Merituuli puhaltaa ajatukset raikkaiksi. Tanssimme upeassa Ruutikellarissa ja sään salliessa myös ulkona. Majoitus Suomenlinnan hostellissa.

5Rytmiä®-harjoitus muodostuu viidestä eri “rytmistä” eli liikelaadusta, jotka muodostavat raamit jokaisen yksilöllisen ja ainutlaatuisen liikkeen tutkimiselle. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole. Yhdessä rytmit muodostavat “aalloksi” kutsutun saumattoman kaaren, joka on eheyttävä, energisoiva, vapauttava ja inspiroiva. Retriitin aikana tanssimme näiden aaltojen läpi monta kertaa. Pääsemme aalto aallolta syvemmin käsiksi omaan liikkeeseen, luovuuteen ja läsnäoloon. 5Rytmiä® -tanssi tuo meidät syvempään yhteyteen itsemme, toistemme ja elämämme kanssa.

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

Aikataulut:

28.-30.8.2020

Aloitus pe klo 18. Lopetus su klo 17. Viikonlopun muut aikataulut tarkentuvat pian!

 

Hinta:

LipputyyppiRETRIITTI + MAJOITUS (8 hh)RETRIITTI + MAJOITUS (4 hh)RETRIITTI + MAJOITUS (2 tai 3 hh)RETRIITTI ILMAN MAJOITUSTA (vain muutama paikka saatavilla)
MUUTAMA PAIKKATÄYNNÄTÄYNNÄ
Ennakkohinta (voimassa 1.7. asti)240€260€280€200€
Perushinta270€290€310€230€

Retriitti + majoitus -hintaan sisältyy kaksi yötä Suomenlinnan hostellissa. Hintaan sisältyy lakanat ja pyyhe. Ateriat eivät sisälly hintaan. Aivan hostellin vieressä on kauppa. Hostellissa on oma keittiötila ja jääkaappi. Hostellista voi myös tilata aamupalan valmiiksi (7,90€ / aikuinen / ateria).

KURSSISTA MAKSETAAN ILMOITTAUTUESSA VARAUSMAKSU + MAJOITUKSEN HINTA. Loput kurssimaksusta (100€) maksetaan paikan päällä

 

Sijainti:

KURSSIPAIKKA:

Ruutikellari, Suomenlinna

MAJOITUS:

Hostel Suomenlinna

 

Ilmoittautuminen:

 

RETRIITIN VARAUSMAKSU (ILMAN MAJOITUSTA, PAIKKOJA RAJOITETUSTI)

Loput kurssimaksusta (100€) maksetaan paikan päällä. Ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittaudu nyt

 

MAJOITUS:

MAJOITUSHUONEET OVAT TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua retriitille kuitenkin edelleen ja järjestää oman vaihtoehtoisen majoituksen. Mikäli haluat yöpyä Suomenlinnassa, voit:

a) ilmoittautua jonoon: jos peruutuspaikkoja avautuu hostellista ryhmällemme varatuista huoneista, ne täytetään jonon kautta ilmoittautumisjärjestyksessä.

b)  tiedustella paikkoja muista huoneista (7 hh ja 10 hh) suoraan hostellista. Tällöin valitse alta pelkkä retriitin varausmaksu ja maksu muista huoneista menee suoraan hostellille. Voit mainita, että tulet 5Rytmiä-retriitille.

c) Voit myös ilmoittautua retriitille ilman majoitusta (yllä)

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds