fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
helsinki@valontaival.com

Opettaja

  • Erik Iversen
    Erik Iversen
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Erik Iversen (Kanada) on yksi pitkäaikaisimmista 5Rytmiä-opettajista. Hän oli mukana perustamassa ensimmäistä 5Rytmiä-opettajakoulutusta USA:ssa vuonna 1988 ja on siitä lähtien opettanut tanssia ja liikettä kaikenikäisille liikkujille vauvasta vaariin. Erikin elämäntyöhön kuuluu kehon, mielen ja sydämen yhteyden herättäminen.

Päivämäärä

9. - 11.2.2024

Kellonaika

Koko päivä

Hinta

250,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Lisätietoa tulossa pian: 5Rytmiä-työpaja opettajana Erik Iversen (Kanada)

Opettajana Erik Iversen 🇨🇦

Lisätietoa tulossa pian!

 

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

Erik Iversen (Kanada) on yksi pitkäaikaisimmista 5Rytmiä-opettajista. Hän oli mukana perustamassa ensimmäistä 5Rytmiä-opettajakoulutusta USA:ssa vuonna 1988 ja on siitä lähtien opettanut tanssia ja liikettä kaikenikäisille liikkujille vauvasta vaariin. Erikin elämäntyöhön kuuluu kehon, mielen ja sydämen yhteyden herättäminen. Hänen opetuksensa kutsuu uteliaisuuteen, tutkimiseen, luovaan ilmaisuun ja muutokseen, jonka peruspilareina ovat leikkimielisyys, kiitollisuus ja rehellisyys. Hän on myös sertifioitu Hellerwork Integrative Bodywork Practitioner, Kalifornian Hendricks Instituten valmentaja ja valmistunut heidän kaksivuotisesta Transformational Leadership Program -ohjelmastaan. Erik tuo fasilitointiinsa lämpöä ja aitoutta sekä luonnollista elämäniloa, luoden inspiroivan ja rentouttavan ilmapiirin leikkisälle oppimiselle.

 

 

Aikataulut:

Tulossa pian!

 

Hinta:

Tulossa pian!

 

Sijainti:

Tulossa pian!

 

Ilmoittautuminen:

 

Tulossa pian!

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.