Organizer

Karoliina Valontaival
Phone
+358505673720
Email
helsinki@valontaival.com

Teachers

  • Alex Mackay
    Alex Mackay
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Alex Mackay on opettanut 5Rytmiä yli 20 vuotta. Hän oli hyvin läheinen Gabrielle Rothin kanssa. Alex on vuosien mittaan rakentanut hyvin eloisan tanssiyhteisön Manchesteriin ja Liverpooliin. Hän nykyään asuu Walesissa ja opettaa kansainvälisesti Waves, Heartbeat ja “God, Sex & The Body” -tasoilla. Hänen opetustyylinsä on kehollinen ja avara, täynnä sielukkuutta, syvyyttä ja luovuutta.

Tanssin talon harjoitussali

Location

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Date

11.6.2020 - 14.6.2020

Time

Työpajan aloitus- ja lopetusajat. Ks. tarkemmat aikataulut alempaa.
12:00 - 17:00

Cost

€325

Labels

Peruutettu,
Sopii kaikille

”God, Sex & the Body” opettajana Alex Mackay – PERUUTETTU

Ilmoittaudu Aikataulu Hinta

 

TYÖPAJA ON PERUUTETTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. OTAMME YHTEYTTÄ KAIKKIIN TYÖPAJAAN ILMOITTAUTUNEISIIN PARIN VIIKON KULUESSA. SELVITTELEMME MAHDOLLISUUTTA SIIRTÄÄ TYÖPAJAA ENSI VUOTEEN. KIRJOITAMME HETI, KUN TIEDÄMME LISÄÄ.

 

“Terve sielu terveessä ruumiissa.”

God, Sex, & The Body on mahdollisuus juhlia sitä, mikä on arkista ja pyhää meissä. Tämä on syvästi henkilökohtainen matka, jossa tutustumme kehollisesti itsemme eri puoliin ja juhlimme oman sielun ainutlaatuista ilmaisua.

Tutustumme Gabrielle Rothin kehittämien arkkityyppien kautta siihen, mikä on maskuliinista tai feminiinistä meissä jokaisessa. Liikumme tämän arkkityyppien kirjon läpi, etsien niiden monipuolista liikkeellistä ilmaisua, tavoitteena löytää yhteyksiä, herättää uteliaisuutta ja integroida eri puoliamme yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä työpaja kutsuu antamaan mielikuvitukselle siivet. Kukaan muu ei voi olla juuri niin kuin sinä tai antaa luovaa, kehollista ilmaisua juuri sinun piirteillesi, intohimoillesi tai uteliaisuudellesi. Työpajan aikana voimme vapautua olemaan omia itsejämme syvemmin sekä inspiroitua ja lumoutua niin itsestämme, toisistamme kuin elämän suuresta mysteeristä.

Lauantai-iltana on juhlat Teatterimuseolla, jossa meillä on käytössä Teatterimuseon puvusto (ja saa tuoda myös omaa rekvisiittaa ja vaatteita). Juhliin pukeudutaan jonkun arkkityypin hengessä (tai voi illan aikana vaihtaakin halutessaan). Juhla tilaisuus tutkia arkkityyppejä leikkimielisesti ja hauskaa pitäen ja se on tärkeä osa työpajan kokonaisuutta. Juhlassa tarjoillaan pientä naposteltavaa, mutta ei päivällistä. Juhla sisältyy työpajan hintaan.

5Rytmin harjoituksessa eri tasot toimivat ikään kuin “karttoina” tutkimusmatkalla: Waves-taso johdattaa meidät kehon fyysiseen liikkeeseen. Heartbeat opastaa tunteiden tunnistamiseen ja liikuttamiseen fyysisen kehon kautta (eli Waves toimii pohjana Heartbeat-työskentelylle). Cycles-tasolla tutkimme elämän eri vaiheita syntymästä kuolemaan ja suhdetta vanhempiimme – se on kartta henkilökohtaiseen historiaamme. Mirrors-tasolla tutkimme mieltä ja sen eri kerroksia, jälleen kehon ja liikkeen kautta. God, Sex & The Body on sielun kartta.

 

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

 

Aikataulut:

11.-14.6.2020

to 11.6. & pe 12.6. klo 12 – 19
la 13.6. klo 11 – 17 ja klo 20 – 23 iltaohjelma (arkkityyppijuhla)
su 14.6. klo 11 – 17

 

Hinta:

325€ ennakkohinta (voimassa 28.4.2020 asti)
375€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs.
00180 Helsinki

Juhla:
Teatterimuseo, Kaapelitehdas

 

Ilmoittautuminen:

MAKSU YHDESSÄ ERÄSSÄ:

 

MAKSU KOLMESSA ERÄSSÄ:
Erissä maksamisen ehdot ja ohjeet:

• Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla 1. erän sitoudut maksamaan koko työpajan. Jos et peruuta paikkaasi peruutusehtojen mukaisesti tai et ilmaannu paikalle, työpajan hinta veloitetaan kokonaisuudessaan laskutuslisän (40€) kera.

• Ennakkohinta on voimassa 28.4. asti. Työpaja tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan viimeistään 28.4., mikäli haluat työpajan ennakkohintaan. Jos tarvitset pidemmän maksuajan, ei ennakkohinta ole tuolloin voimassa. Työpaja tulisi olla kokonaan maksettuna viimeistään 1 viikko ennen kurssin alkua.

• Maksa kaikki erät tämän verkkosivuston kautta. Emme lähetä erillisiä laskuja tai maksumuistutuksia. Postituslistan kautta tulee sähköpostimuistutus kaikille ennakkohinnan päättymisestä. Voit liittyä postituslistalle tästä.

 

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

Hourly Schedule

Torstai 11.6.2020

12 - 19
Työpaja
Tanssin talon harjoitussali, Kaapelitehdas

Perjantai 12.6.2020

12 - 19
Työpaja
Tanssin talon harjoitussali, Kaapelitehdas

Lauantai 13.6.2020

11 - 17
Työpaja
Tanssin talon harjoitussali, Kaapelitehdas
20 - 23
Arkkityyppijuhlat
Teatterimuseo, Kaapelitehdas

Sunnuntai 14.6.2020

11 - 17
Työpaja
Tanssin talon harjoitussali, Kaapelitehdas