Organizer

Karoliina Valontaival
Phone
+358505673720
Email
helsinki@valontaival.com

Teachers

 • Alex Mackay
  Alex Mackay
  Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

  Alex Mackay on opettanut 5Rytmiä yli 20 vuotta. Hän oli hyvin läheinen Gabrielle Rothin kanssa. Alex on vuosien mittaan rakentanut hyvin eloisan tanssiyhteisön Manchesteriin ja Liverpooliin. Hän nykyään asuu Walesissa ja opettaa kansainvälisesti Waves, Heartbeat ja “God, Sex & The Body” -tasoilla. Hänen opetustyylinsä on kehollinen ja avara, täynnä sielukkuutta, syvyyttä ja luovuutta.

Tanssin talon harjoitussali

Location

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Date

18.2.2021 - 21.2.2021

Time

Työpajan aloitus- ja lopetusajat. Ks. tarkemmat aikataulut alempaa.
10:00 - 18:00

Cost

€325

”God, Sex & the Body” opettajana Alex Mackay (2021)

Ilmoittaudu Aikataulu Hinta

 

TYÖPAJA ON SIIRRETTY KESÄKUUSTA 2020 HELMIKUULLE 2021 KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI.

 

“Terve sielu terveessä ruumiissa.”

God, Sex, & The Body on mahdollisuus juhlia sitä, mikä on arkista ja pyhää meissä. Tämä on syvästi henkilökohtainen matka, jossa tutustumme kehollisesti itsemme eri puoliin ja juhlimme oman sielun ainutlaatuista ilmaisua.

Tutustumme Gabrielle Rothin kehittämien arkkityyppien kautta siihen, mikä on maskuliinista tai feminiinistä meissä jokaisessa. Liikumme tämän arkkityyppien kirjon läpi, etsien niiden monipuolista liikkeellistä ilmaisua, tavoitteena löytää yhteyksiä, herättää uteliaisuutta ja integroida eri puoliamme yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä työpaja kutsuu antamaan mielikuvitukselle siivet. Kukaan muu ei voi olla juuri niin kuin sinä tai antaa luovaa, kehollista ilmaisua juuri sinun piirteillesi, intohimoillesi tai uteliaisuudellesi. Työpajan aikana voimme vapautua olemaan omia itsejämme syvemmin sekä inspiroitua ja lumoutua niin itsestämme, toisistamme kuin elämän suuresta mysteeristä.

Lauantai-iltana on juhlat Teatterimuseolla, jossa meillä on käytössä Teatterimuseon puvusto (ja saa tuoda myös omaa rekvisiittaa ja vaatteita). Juhliin pukeudutaan jonkun arkkityypin hengessä (tai voi illan aikana vaihtaakin halutessaan). Juhla tilaisuus tutkia arkkityyppejä leikkimielisesti ja hauskaa pitäen ja se on tärkeä osa työpajan kokonaisuutta. Juhlassa tarjoillaan pientä naposteltavaa, mutta ei päivällistä. Juhla sisältyy työpajan hintaan.

5Rytmin harjoituksessa eri tasot toimivat ikään kuin “karttoina” tutkimusmatkalla: Waves-taso johdattaa meidät kehon fyysiseen liikkeeseen. Heartbeat opastaa tunteiden tunnistamiseen ja liikuttamiseen fyysisen kehon kautta (eli Waves toimii pohjana Heartbeat-työskentelylle). Cycles-tasolla tutkimme elämän eri vaiheita syntymästä kuolemaan ja suhdetta vanhempiimme – se on kartta henkilökohtaiseen historiaamme. Mirrors-tasolla tutkimme mieltä ja sen eri kerroksia, jälleen kehon ja liikkeen kautta. God, Sex & The Body on sielun kartta.

 

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

 

Aikataulut:

18.-21.2.2020

Tarkemmat aikataulut vahvistuvat myöhemmin.

 

Hinta:

325€ ennakkohinta (voimassa 3.1.2021 asti)
375€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs.
00180 Helsinki

Juhla:
Teatterimuseo, Kaapelitehdas

 

Ilmoittautuminen:

MAKSU YHDESSÄ ERÄSSÄ:

 

MAKSU KOLMESSA ERÄSSÄ:
Erissä maksamisen ehdot ja ohjeet:

• Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla 1. erän sitoudut maksamaan koko työpajan. Jos et peruuta paikkaasi peruutusehtojen mukaisesti tai et ilmaannu paikalle, työpajan hinta veloitetaan kokonaisuudessaan laskutuslisän (40€) kera.

• Ennakkohinta on voimassa 3.1.2021. asti. Työpaja tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan viimeistään tuolloin, mikäli haluat työpajan ennakkohintaan.

• Maksa kaikki erät tämän verkkosivuston kautta. Emme lähetä erillisiä laskuja tai maksumuistutuksia. Postituslistan kautta tulee sähköpostimuistutus kaikille ennakkohinnan päättymisestä. Voit liittyä postituslistalle tästä.

 

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds