Teacher

  • Alex Mackay
    Alex Mackay
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Alex Mackay on tanssija ja taiteilija, jonka opetuksessa voi avautua ihmettelylle. Tarkoin valitut ja osuvat sanat johdattelevat tanssin keveyteen ja syvyyteen. Hän on kehollinen, energinen ja luova. Alex oli hyvin läheinen 5Rytmin perustajan, Gabrielle Rothin kanssa. Alex asuu länsi-Walesissä ja opettaa kansainvälisesti Waves-, Heartbeat- ja God, Sex & The Body -tasoilla.

Location

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Date

18. - 21.2.2021

Cost

325,00€

Labels

Edellyttää aiempaa kokemusta,
Peruutettu

God, Sex & the Body (Helsinki)

Opettajana Alex Mackay

TYÖPAJA PERUUTETTU KORONATILANTEEN VUOKSI (siirtyy kesään 2022)

God, Sex, & The Body on mahdollisuus juhlia sitä, mikä on arkista ja pyhää meissä. Tämä on syvästi henkilökohtainen matka, jossa tutustumme itsemme eri puoliin ja juhlimme oman sielun ainutlaatuista ilmaisua.

Tutustumme Gabrielle Rothin kehittämiin arkkityyppeihin kehon, liikkeen ja hengityksen kautta. Arkkityypit kuvastavat eri puolia ihmisenä olemisesta sekä feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta, joita on meissä jokaisessa, sukupuolesta riippumatta. Liikumme tämän arkkityyppien kirjon läpi, etsien niiden monipuolista liikkeellistä ilmaisua, tavoitteena löytää yhteyksiä, herättää uteliaisuutta ja integroida eri puoliamme yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä työpaja kutsuu antamaan mielikuvitukselle siivet. Kukaan muu ei voi olla juuri niin kuin sinä tai antaa luovaa, kehollista ilmaisua juuri sinun piirteillesi, intohimoillesi tai uteliaisuudellesi. Työpajan aikana voimme vapautua sielumme tanssiin, olemaan omia itsejämme syvemmin sekä inspiroitua ja lumoutua niin itsestämme, toisistamme kuin elämän suuresta mysteeristä.

Lauantai-iltana on arkkityyppijuhlat Teatterimuseolla, jossa meillä on käytössä Teatterimuseon puvusto (ja saa tuoda myös omaa rekvisiittaa ja vaatteita). Juhliin pukeudutaan jonkun arkkityypin hengessä (tai voi illan aikana vaihtaakin halutessaan). Juhla tilaisuus tutkia arkkityyppejä leikkimielisesti ja hauskaa pitäen ja se on tärkeä osa työpajan kokonaisuutta. Juhlassa tarjoillaan pientä naposteltavaa, mutta ei päivällistä. Juhla sisältyy työpajan hintaan.

Aiempi kokemus 5Rytmistä on suositeltavaa: tämä on syventävä työpaja.

5Rytmin harjoituksessa eri tasot toimivat ikään kuin “karttoina” tutkimusmatkalla: Waves-taso johdattaa meidät kehon fyysiseen liikkeeseen. Heartbeat opastaa tunteiden tunnistamiseen ja liikuttamiseen fyysisen kehon kautta (eli Waves toimii pohjana Heartbeat-työskentelylle). Cycles-tasolla tutkimme elämän eri vaiheita syntymästä kuolemaan ja suhdetta vanhempiimme – se on kartta henkilökohtaiseen historiaamme. Mirrors-tasolla tutkimme mieltä ja sen eri kerroksia, jälleen kehon ja liikkeen kautta. God, Sex & The Body on sielun kartta.

Ilmoittaudu nyt

 

Opettajasta:

Alex Mackay on tanssija ja taiteilija, jonka opetuksessa voi avautua ihmettelylle. Tarkoin valitut ja osuvat sanat johdattelevat tanssin keveyteen ja syvyyteen. Hän on kehollinen, energinen ja luova. Alex oli hyvin läheinen 5Rytmin perustajan, Gabrielle Rothin kanssa. Alex asuu länsi-Walesissä ja opettaa kansainvälisesti Waves-, Heartbeat- ja God, Sex & The Body -tasoilla.

 

 

 

 

Aikataulut:

18.-21.2.2020

Torstai 10 – 16:30
Perjantai 10 – 15:30
Lauantai 10 – 17:30 sekä iltaohjelma (Arkkityyppijuhlat) 19:30-23
Sunnuntai 10 – 17

Ovet avataan 15 min ennen tanssin alkua ja suljetaan 15 min aloitusajan jälkeen, paitsi torstaina ovet avataan jo n. 30 min ennen tanssin alkua.

 

Hinta:

325€ ennakkohinta (voimassa 15.1.2021 asti)
375€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs
00180 Helsinki

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Ilmoittautuminen:

Työpaja peruutettu koronatilanteen vuoksi (siirtyy kesään 2022).

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Hourly Schedule

Torstai

10 - 16:30
Työpaja

Perjantai

10 - 15:30
Työpaja

Lauantai

10 - 17:30
Työpaja
19:30 - 23
Arkkityyppijuhlat

Sunnuntai

10 - 17
Työpaja