fbpx

Teacher

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

  Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Location

Verkkokurssi (paikasta riippumaton)

Date

17. - 18.4.2021
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Cost

140,00€

Labels

Peruutettu,
Sopii kaikille

Keidas: etätyöpaja uupuneille ja stressaantuneille (peruutettu)

Ohjaajana Karoliina Valontaival

Tervetuloa palauttavaan, keholliseen keitaaseen. Tämä etätyöpaja on uupuneille ja väsähtäneille, epävarmuuden ja jännityksen kanssa kamppaileville tai stressin ja paineen alla hajoaville. Työpajassa on mahdollisuus palautua, pysähtyä kuuntelemaan kehon ja mielen tarpeita, löytää lepoa liikkeestä ja hengityksestä ja ottaa tilaa omien voimavarojen elvyttämiselle. Harjoittelemme itsemme ja oman kehon kohtaamista juuri siinä, missä olemme. Se on lähtöpiste itsemyötätunnon, itsetuntemuksen, omien tarpeiden kuuntelemisen ja itselleen rehellisenä olemisen opettelemiselle.

Tavoitteena työpajan ensimmäisenä päivänä on liikkeen luoma rentous, liikkumisen ilon pilkahdus ja tunne siitä, että voi olla tilaa hengittää. Toisena päivänä tutustumme myös omiin rajoihimme: sekä kehon fyysisiin rajoihin että omien voimavarojemme rajoihin. Harjoittelemme kehollisesti rajojen asettamista: miten sanon selkeästi kyllä tai ei? Työpajassa yhdistyy 5Rytmiä-tanssi, hengitysharjoitukset joogaperinteestä sekä psykofyysisestä hengitysterapiasta ja mindfulness-meditaation periaatteet.

5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka sopii kaikille liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta, ja jossa liikettä tutkitaan ilman suorituspaineita. Työpajaan osallistuminen ei edellytä tanssitaustaa tai -taitoja. 5Rytmissä ei ole koreografiaa, askelsarjoja tai esiintymistä. Liikkuminen tapahtuu jokaisen omista lähtökohdista käsin, omaan kehoon tutustuen. Tarvitset mukaan uteliaisuutta, avointa mieltä sekä kiinnostusta kehoon ja hengitykseen.

Työpaja toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 8. 

Etätyöpajaan osallistuminen on helppoa eikä vaadi teknistä taituruutta. Lue lisää.

Ilmoittaudu >>

 

Kenelle:

Työpaja sopii kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Aiempi kokemus tanssista tai muista kehollisista menetelmistä ei ole tarpeen.

Mikäli kärsit akuutista mielenterveysongelmasta, kuten vakavasta masennuksesta tai skitsofreniasta, keskustele ensin hoitavan lääkärisi tai psykoterapeuttisi kanssa siitä, soveltuvatko keholliset menetelmät sinulle omassa tilanteessasi. Kehollinen työskentely voidaan kokea voimakkaana. 5Rytmiä® ei ole terapiaa eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Työpaja tapahtuu etänä ja ryhmäkontekstissa, joten siinä ei ole mahdollisuutta yksilölliseen ohjaukseen.

 

Ohjaajasta:

Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Lue lisää Karoliinasta täällä.

 

 

Aikataulut:

17.-18.4.2021

la ja su klo 10 – 13

Työpajan aikana ei pidetä varsinaista lounastaukoa, mutta on lyhyt tauko jolloin ehtii syödä vaikkapa hedelmän välipalaksi tarvittaessa.

 

Hinta:

Ennakkohinta 140€ (voimassa 31.3.2021 asti)

Perushinta 155€ (ilmoittaudu 15.4. mennessä)

Hinnat sisältävät alv 24%

 

Alusta:

Zoom

 

Tekniset vaatimukset osallistumiselle:

Työpajaan osallistuminen on helppoa eikä vaadi teknistä taituruutta.

 • Hyvä nettiyhteys
 • Mobiilaite tai tietokone, mielellään kameralla varustettu
 • Kaiuttimet tai kuulokkeet
 • Zoom valmiiksi asennettuna laitteellesi (ja päivitettynä viimeisimpään versioon!)

Lue lisää Zoom-ohjeista täällä (koskevat etätunteja mutta ohjeet soveltuvat hyvin myös etätyöpajaan).

 

Ilmoittautuminen:

Työpaja on peruutettu.

 

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla 5Rytmiä-tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.).  5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.