fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas

Sijainti

Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas
Kaapelinaukio 3 E, 3. krs, 00180 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

23.8.2024

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

22,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Keidas: 5Rytmiä-perjantaitanssit, syksy 2024 (Kaapelitehdas)

Opettajana Karoliina Valontaival

Perjantai-illan tanssit kutsuvat vapautumiseen ja viikon kuormituksesta hellittämiseen. Tervetuloa nauttimaan liikkeestä, irrottelemaan, palautumaan ja laskeutumaan rentoon viikonlopun viettoon. Tunneille voi saapua tutkimaan sitä, mitä kehossa ja mielessä tässä hetkessä on, ja löytämään itselleen sopivaa liikettä. Tanssi tarjoaa keitaan arjen hektisyyden keskelle.

 

Lue lisää Tunnit-sivulta

 

Aikataulut & sijainti

Pe 23.8., 20.9., 18.10., 8.11. sekä itsenäisyyspäivän tanssit 6.12.2024
Klo 18-20
Yhteensä 5 kertaa

Sijainti: Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 E (Lasipihalla, lähellä info-tiskiä), 3. krs.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Varaa yksittäinen tunti Osta sarjakortti

 

Muut tunnit ja kurssit:

 

Kurssikalenteriin

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.