Organizer

Laura Andersson
Phone
+358405873484
Email
tampere@valontaival.com

Teachers

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

  Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainut) sertifioitu 5Rytmiä-opettaja. Hän aloitti 5Rytmin tanssin Skotlannissa vuonna 2005, toi tanssin Suomeen 2012, kouluttautui 5Rhythms Spaceholderiksi 2015 ja valmistui opettajaksi 2018. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Inspiroiva musiikki sekä selkeä, taitava ohjaus mahdollistavat heittäytymisen kohti uutta. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

Location

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D, 1. krs., 33100 Tampere

Date

15.5.2020 - 17.5.2020

Time

18:30 - 16:00

Cost

150€

”Lepoa liikkeessä” opettajana Karoliina Valontaival (TAMPERE)

Waves-tason 5Rytmiä-työpaja

Ilmoittaudu Aikataulu Hinta

 

Tervetuloa levollisuuden ja hiljentymisen viikonloppuun, jossa laskeudumme liikkeen ja hengityksen äärelle. Työpaja keskittyy 5Rytmiä®-luovan tanssin menetelmän viidenteen rytmiin (Stillness), jonka meditatiivisen liikkeen sylissä etsimme kiireettömyyttä ja rauhaa niin keholle, mielelle kuin sielullekin. Viikonlopun aikana tanssimme koko 5Rytmiä®-harjoituksen kaaren läpi. Käytämme Stillness-rytmiä näkökulmana löytääksemme syvää kuuntelemista, levollisuutta ja kehon viisautta kaikista viidestä rytmeistä. Tanssin lisäksi tutustumme kurssin aikana joogaperinteestä tuleviin rentouttaviin pranayama-hengitysharjoituksiin. Tule lataamaan akkusi, kirkastamaan ja keventämään mielesi, palauttamaan voimavarasi sekä löytämään täyteläistä, luovaa lepoa!

Työpaja on erittäin hyvä jatkumo huhtikuun ”Olemisen keveys” -työpajaan. Molemmat kurssit ovat kuitenkin itsenäisiä kokonaisuuksia. Mikäli ilmoittaudut huhtikuun Olemisen keveys -työpajaan, saat sähköpostiin 15€ alennuskupongin tähän toukokuun Lepoa liikkeessä -työpajaan!

5Rytmiä® tarjoaa kokonaisvaltaista liikuntaa, uusia avaimia luovuuteen, kehollista läsnäoloa, yhteisöllisyyttä ja mielen tyyneyttä. 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi: koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan menetelmän selkeä rakenne johdattaa jokaisen oman ainutlaatuisen liikkeen äärelle. Aiempi tanssitausta tai -taito, rytmitaju tai mitkään erityiset muut taidot eivät ole tarpeen. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään 5Rytmiä tanssineille.

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

Aikataulut:

pe-su 15.-17.5.2020

pe klo 18.30 – 21
la klo 10 – 17
su klo 10 – 16

 

Hinta:

150€ ennakkohinta *
175€ perushinta

* Voimassa 1.5.2020 asti

15€ alennus, jos osallistut myös huhtikuun Olemisen keveys -työpajaan (18.4.)!

 

Sijainti:

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

 

Ilmoittautuminen:

 

MAKSU YHDESSÄ ERÄSSÄ:

 

MAKSU KAHDESSA ERÄSSÄ:

Erissä maksamisen ehdot ja ohjeet:

• Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla 1. erän sitoudut maksamaan koko työpajan. Jos et peruuta paikkaasi peruutusehtojen mukaisesti, muut erät jäävät maksamatta, ja/tai et ilmaannu paikalle, työpajan hinta veloitetaan kokonaisuudessaan laskutuslisän (40€) kera.

• Ennakkohinta on voimassa 1.5. asti. Työpaja tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan viimeistään tällöin, mikäli haluat työpajan ennakkohintaan. Jos tarvitset pidemmän maksuajan, se on kyllä mahdollista, mutta tällöin tulee maksaa työpajan täysi hinta. Työpaja tulisi olla kokonaan maksettuna viimeistään 1 viikko ennen kurssin alkua.

• Maksa kaikki erät tämän verkkosivuston kautta. Emme lähetä erillisiä laskuja tai maksumuistutuksia. Postituslistan kautta tulee sähköpostimuistutus kaikille ennakkohinnan päättymisestä. Voit liittyä postituslistalle tästä.

• Ilmoittautumalla hyväksyt nämä ehdot.

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Hourly Schedule

Pe 15.5.

18:30 - 21
Työpaja

La 16.5.

10 - 17
Työpaja

Su 17.5.

10 - 16
Työpaja