fbpx

Teacher

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Location

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Date

4. - 5.12.2020
Expired!

Cost

110,00€

Labels

Peruutettu,
Sopii kaikille

Lepoa liikkeessä (Helsinki)

Opettajana Karoliina Valontaival

TYÖPAJA PERUUTETTU KORONATILANTEEN VUOKSI. PERJANTAI-ILLAN TANSSIT TOTEUTUVAT! KS. TÄÄLTÄ LISÄTIETOA.

Tervetuloa levollisuuden ja hiljentymisen viikonloppuun, jossa laskeudumme liikkeen ja hengityksen äärelle. Työpaja keskittyy 5Rytmiä®-luovan tanssin menetelmän viidenteen rytmiin (Stillness), jonka meditatiivisen liikkeen sylissä etsimme kiireettömyyttä ja rauhaa niin keholle, mielelle kuin sielullekin. Viikonlopun aikana tanssimme koko 5Rytmiä®-harjoituksen kaaren läpi. Käytämme Stillness-rytmiä näkökulmana löytääksemme syvää kuuntelemista, levollisuutta ja kehon viisautta liikkeestä. Tanssin lisäksi tutustumme kurssin aikana erilaisiin rentouttaviin ja eheyttäviin hengitysharjoituksiin. Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja opiskelee tällä hetkellä hengityskoulun ohjaajaksi (eli psykofyysistä hengitysterapiaa). Hän tuo tanssin rinnalle ja tueksi sekä joogaperinteen pranayama-hengitysharjoituksia että psykofyysisen hengitysterapian menetelmiä. Tule lataamaan akkusi, kirkastamaan ja keventämään mielesi, palauttamaan voimavarasi sekä löytämään täyteläistä, luovaa lepoa!

5Rytmiä® tarjoaa kokonaisvaltaista liikuntaa, uusia avaimia luovuuteen, kehollista läsnäoloa, yhteisöllisyyttä ja mielen tyyneyttä. 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi: koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan menetelmän selkeä rakenne johdattaa jokaisen oman ainutlaatuisen liikkeen äärelle. Aiempi tanssitausta tai -taito, rytmitaju tai mitkään erityiset muut taidot eivät ole tarpeen. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin pitempään 5Rytmiä tanssineille.

Ilmoittaudu nyt

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja (hän ei aktiivisesti opeta joogaa tällä hetkellä, vaan keskittyy 5Rytmin opettamiseen). Hän opiskelee syksyllä hengityskoulun ohjaajaksi (eli psykofyysistä hengitysterapiaa).

 

 

Aikataulut:

4.-5.12.2020

pe klo 18.30 – 21
la klo 10 – 17

 

Hinta:

Koko työpaja (pe-la)

110€ ennakkohinta (voimassa 6.11.2020 asti)
140€ perushinta

Vain pe-ilta (rajoitetusti paikkoja):

30€ ennakkohinta (voimassa 6.11.2020 asti)
40€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs
00180 Helsinki

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

Ilmoittautuminen:

Työpaja on peruutettu koronatilanteen vuoksi.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Hourly Schedule

Perjantai

18:30 - 21:00

Lauantai

10:00 - 17:00