Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat › Työpajat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

elokuu 2019

Endless Waves 5Rytmiä 5Rhythms luovan tanssin työpaja Karoliina Valontaival

“Endless Waves” -retriitti Suomenlinnassa, opettajana Karoliina Valontaival

30.8. @ 19:00 - 1.9. @ 17:00
Ruutikellari, Suomenlinna, Suomenlinna 29B
Helsinki, 00190 Suomi
+ Google Map

”Endless Waves” kutsuu keholliselle matkalle, jossa uppoudumme liikkeen syliin. Tervetuloa tanssilliselle 5Rytmin viikonloppuretriitille Suomenlinnan merellisen luonnon helmaan! Opettajana Karoliina Valontaival.

Lue lisää »

lokakuu 2019

power of loving silvija tomcik 5rhythms 5rytmiä helsinki finland

“The Power of Loving” opettajana Silvija Tomcik

11.10. @ 19:00 - 13.10. @ 17:00
Helsinki, Helsinki, + Google Map

Tässä työpajassa tutkimme tunteita luovan liikkeen avulla. Tunteisiin tutustumalla ja niitä työstämällä voimme muuttaa suhdettamme ja suhtautumistamme tunteisiin. Kun tunnistamme, ilmaisemme ja vapautamme tunteita joita syystä tai toisesta olemme kantaneet kuin painolastia, pääsemme uudelleen käsiksi tunteidemme voimaan: niiden selkeään, välittömään ja tässä hetkessä tapahtuvaan viestintään.

Gabrielle Roth loi 5Rytmiin Heartbeat “kartan” tunteiden keholliselle työskentelylle. Käymme läpi viittä perustunnetta: pelko, suuttumus tai viha, suru, ilo ja myötätunto. Mukana kulkevat myös näiden eri nyanssit, joita ei tarvitse edes nimetä. Kaikki tunteet ovat oleellinen osa rakkauden maastoa: rakkaus haastaa meidät kokemaan koko inhimillisen tunnekirjon täydessä laajuudessaan. Heartbeat-harjoitus auttaa löytämään ja opettelemaan tunteiden vapaata virtaavuutta; rehellisyyttä tunteiden tunnistamisessa ja ilmaisemisessa, niin itsellemme kuin toisille; sekä selkeää, kehollista läsnäoloa, jonka avulla pysymme tukevasti jalat maassa ja omassa itsessämme silloinkin, kun jokin tunne aaltoilee lävitsemme.

Lue lisää »

marraskuu 2019

Kesytön: 5Rytmiä® Waves -työpaja (Tampere)

22.11. @ 19:00 - 24.11. @ 17:00
Tampere Tampere, 33100 Finland

Ilmoittaudu nyt Kesytön Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja) 22.-24.11.2019 LISÄTIEOTA & ILMOITTAUTUMINEN TULOSSA PIAN! Ohjaajasta:  Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta. Hän on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnöolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta. Karoliina on myös sertifioitu iyengarjoogaopettaja ja on opettanut iyengarjoogaa vuosina 2010-2017. Hän toimii ympäristökasvattajana lasten…

Lue lisää »

joulukuu 2019

“Shadow play” opettajana Tammy Burstein

5.12. @ 19:00 - 8.12. @ 17:00
Balanssi Studiot, Tallberginkatu 1 D, 4.krs
Helsinki, Uusimaaa 00180 Suomi
+ Google Map

”Shadow Play” on liikkeellinen meditaatio, jossa tutkimme mikä meitä liikuttaa ja mikä meitä pidättelee, pienentää ja tukahduttaa. Tutkimme tanssin avulla, mitä varjoissa piileskelee, miten voimme kutsua sen liikkeelle ja miten voimme jättää painolastit taaksemme tanssiessamme vaivattomuuteen. Se on mahdollisuus leikitellä varjojemme kanssa, löytää hassuttelua ja huumoria ja antaa keveyden ja valon olla muusana. Rytmi ja askel kerrallaan, aalto toisensa jälkeen.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat