fbpx

Date

13. - 15.10.2023

Time

Koko päivä

Kohderyhmät

Jatkokurssi

Vieraileva opettaja: Mirjam van Hasselt, Heartbeat-tason työpaja (lisätietoa tulossa pian)

Opettajana Silvija Tomcik

Sykähdyttävä, taitava, taianomainen ja kansainvälisesti erittäin arvostettu kroatialainen Silvija Tomcik tulee pitkästä aikaa Suomeen. Hän ohjaa Heartbeat-työpajan. Tässä työpajassa on keskiössä tunteet: tunteiden liike ja ruumiillisuus. Lisätietoa ja ilmoittautuminen on tulossa alkuvuodesta 2023. Laita päivämäärät jo kalenteriisi!

 

 

Kenelle sopii:

Tämä on jatkotason työpaja, joka edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä (vähintään yksi viikonloppukurssi tai 8 viikkotuntia).

 

Opettajasta:

Tulossa pian!

 

Aikataulut:

pe-su 13.-15.10.2023

Tarkemmat aikataulut tulossa alkuvuodesta 2023

 

Hinta:

Tulossa alkuvuodesta 2023

 

Sijainti:

Helsinki, tarkempi sijainti ilmoitetaan alkuvuodesta 2023

 

Ilmoittautuminen:

 

Tulossa alkuvuodesta 2023

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Tags: