Organizer

Laura Andersson
Phone
+358405873484
Email
tampere@valontaival.com

Teachers

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainut) sertifioitu 5Rytmiä-opettaja. Hän aloitti 5Rytmin tanssin Skotlannissa vuonna 2005, toi tanssin Suomeen 2012, kouluttautui 5Rhythms Spaceholderiksi 2015 ja valmistui opettajaksi 2018. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Inspiroiva musiikki sekä selkeä, taitava ohjaus mahdollistavat heittäytymisen kohti uutta. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

Location

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D, 1. krs., 33100 Tampere

Date

18.4.2020

Time

10:00 - 17:30

Cost

70€

Labels

Peruutettu

”Olemisen keveys” opettajana Karoliina Valontaival (TAMPERE) (PERUUTETTU)

Waves-tason 5Rytmiä-työpaja – PERUUTETTU

Ilmoittaudu Aikataulu Hinta

Tule laskemaan harteiltasi talven ja pimeyden raskas taakka. Tämä työpaja keskittyy 5Rytmiä®-menetelmän neljänteen rytmiin, lyyriseen, joka kutsuu meidät keholliseen keveyteen. Lyyrinen rytmi avaa tien vaivattomaan liikkeeseen, jota ei tarvitse pakottaa, yrittää tai puskea. Seuraamme nautintoa, helppoutta ja iloa liikkeellämme. Tanssi palauttaa ja paljastaa sisäisen valon sekä antaa uudenlaisia voimia ja luovuutta arkeen.

Työpaja soveltuu niin aloittelijoille kuin pitempään 5Rytmiä tanssineille. Aiempi kokemus, rytmitaju tai tanssitausta ei ole tarpeen. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

5Rytmiä® tarjoaa kokonaisvaltaista liikuntaa, uusia avaimia luovuuteen, kehollista läsnäoloa, yhteisöllisyyttä ja mielen tyyneyttä. 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi: koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan menetelmän selkeä rakenne johdattaa jokaisen oman ainutlaatuisen liikkeen äärelle. 

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

Aikataulut:

la 18.4.2020

klo 10 – 17.30

 

Hinta:

70€ ennakkohinta (voimassa 30.3. asti)

85€ perushinta

 

Sijainti:

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

 

Ilmoittautuminen:

KURSSI ON PERUUTETTU KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI.

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna