Organizer

Laura Andersson
Phone
+358405873484
Email
tampere@valontaival.com

Teachers

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

  Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainut) sertifioitu 5Rytmiä-opettaja. Hän aloitti 5Rytmin tanssin Skotlannissa vuonna 2005, toi tanssin Suomeen 2012, kouluttautui 5Rhythms Spaceholderiksi 2015 ja valmistui opettajaksi 2018. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Inspiroiva musiikki sekä selkeä, taitava ohjaus mahdollistavat heittäytymisen kohti uutta. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

Location

Ong Namo
Yliopistonkatu 58 B, 6. krs, 33100 Tampere

Date

24.1.2020 - 26.1.2020

Time

Työpajan aloitus- ja lopetusajat. Ks. tarkemmat aikataulut alempana.
19:00 - 16:00

Cost

€180

Labels

Sopii kaikille,
Vain muutama paikka jäljellä!

Tabula Rasa: Tanssi uuteen alkuun (Tampere) – TÄYNNÄ

Waves-tason 5Rytmiä-työpaja

Ilmoittaudu nyt Aikataulut Sijainti

Aloita uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Viikonlopun aikana tutkimme liikkeen avulla kulunutta vuotta ja avaudumme uudelle. Tanssiessamme vanhaa vuotta saamme mahdollisuuden hyväksymiselle, kiittämiselle ja irti päästämiselle. Karistelemme vanhat kuormat harteiltamme. Kehollistamme uusia mahdollisuuksia ja suuntia. Tanssimme ja piirrämme toiveitamme ja intentioitamme tulevalle vuodelle. 5Rytmiä on harjoituksena sekä lempeä ja eheyttävä että katalyyttinen. Anna liikkeen huuhtoa raikkaaksi ja tanssi uuteen alkuun!

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä ja tie kotiin omaan kehoon. Viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua muodostavat yksinkertaisen, selkeän ja helposti lähestyttävän rakenteen, jota kutsutaan Aalloksi. Sen luontainen kaari energisoi, eheyttää, elävöittää ja inspiroi. Tanssi on mukautettavissa jokaisen oman jaksamisen ja fyysisten tarpeiden mukaisesti. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

 

Milloin:

24.-26.1.2020

pe klo 19-21
la klo 11.15-18
su klo 10-16

Missä:

Joogakoulu Ong Namo
Yliopistonkatu 58 B
33100 Tampere

 

Hinta:

160€ early bird-alennus (22.12. asti)
180€ perushinta
Hinta sis. alv. 10%

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua
 • Kerrospukeutuminen suositeltavaa (tanssissa on sekä hitaita että vauhdikkaita osuuksia)
 • Vesipullon
 • Tanssimme paljasjaloin tai tanssitossuissa -tai kengissä
 • Avoimen mielen

 

Ilmoittautuminen & kurssimaksu:

Maksu yhdessä erässä:
Maksu kahdessa erässä*

* Maksu kahdessa erässä: Ilmoittautuminen on sitova, samalla tavalla kuin yhdessä erässä maksaminenkin. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Mikäli haluat hyödyntää ennakkohinnan kurssimaksusta, pitää toisen erän olla maksettuna ennakkohinnan eräpäivään mennessä (22.12.2019). Toinen erä maksetaan myös verkkokaupan kautta (eli valitse uudestaan ”maksu kahdessa erässä” maksaessasi toista erää). Toisestä erästä ei lähetetä laskua, ellei siitä erikseen sovita (laskutuslisä 5€). Toisen erän maksamatta jättäminen ei peruuta maksuvelvollisuuttasi tai paikkaasi kurssilta. Mikäli joudumme laskuttamaan sinulta toisen erän peruuttamatta jääneestä paikasta, veloitamme laskutuslisän 5€ ja myöhästymismaksun 10€.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. HUOM! Ilmoittautumalla tähän työpajaan hyväksyt alla olevat peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut työpajaan täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa.

Luethan peruutusehdot täältä.

Tietosuojaseloste:

Löydät tietosuojaselosteemme täältä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Hourly Schedule

Pe 24.1.

19 - 21
Työpaja

La 25.1.

11.15 - 18

Su 26.1.

10 - 16