fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

13.8.2024

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

22,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

5Rytmiä® tiistain viikkotunti, syksy 2024 (Teatterikorkeakoulu)

Opettajana Karoliina Valontaival

Tutustu 5Rytmiin sekä omaan kehoon, hengitykseen ja liikkeeseen hyvin matalalla kynnyksellä. Tunti tarjoaa hikistä, hauskaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa, joka tekee hyvää niin keholle kuin mielelle ja sopii niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Syvennä kehotietoisuuttasi, avaa luovuutesi, opi kuuntelemaan kehosi viisautta sekä löydä yhteyttä itseesi ja muihin. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Voit ilmoittautua koko kaudeksi kausikortilla tai yksittäisille tunneilla sarjakortilla (5x ja 10x, joka käy ti ja pe tunneille) tai kertamaksulla. Ks. hinnasto tunnit-sivulta.

 

Lue lisää Tunnit-sivulta

 

Ilmoittautuminen

 

 

 

Aikataulut & sijainti

Tiistaisin klo 18 – 20

Ti 13.8.-17.12.2024 klo 18-20
Ei tuntia viikolla 44 (29.10.)
Yhteensä 18 kertaa

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

Tanssisali vaihtelee jonkun verran kauden aikana. Seuraa opasteita paikan päällä. Jos haluat etukäteen tarkistaa, missä salissa milloinkin olemme, voit katsoa listaa tästä. Ajanvarausjärjestelmässä lukee myös sali jokaisen tunnin kohdalla.

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Varaa yksittäinen tunti Osta sarja- tai kausikortti

 

Muut tunnit ja kurssit:

Kurssikalenteriin

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Ryhmäkuvan valokuvaaja: Masayo Benoist

Avainsanat: , , ,