Organizer

Karoliina Valontaival
Phone
+358505673720
Email
helsinki@valontaival.com

Teachers

 • Alex Mackay
  Alex Mackay
  Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

  Alex Mackay on opettanut 5Rytmiä yli 20 vuotta. Hän oli hyvin läheinen Gabrielle Rothin kanssa. Alex on vuosien mittaan rakentanut hyvin eloisan tanssiyhteisön Manchesteriin ja Liverpooliin. Hän nykyään asuu Walesissa ja opettaa kansainvälisesti Waves, Heartbeat ja “God, Sex & The Body” -tasoilla. Hänen opetustyylinsä on kehollinen ja avara, täynnä sielukkuutta, syvyyttä ja luovuutta.

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

  Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainut) sertifioitu 5Rytmiä-opettaja. Hän aloitti 5Rytmin tanssin Skotlannissa vuonna 2005, toi tanssin Suomeen 2012, kouluttautui 5Rhythms Spaceholderiksi 2015 ja valmistui opettajaksi 2018. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Inspiroiva musiikki sekä selkeä, taitava ohjaus mahdollistavat heittäytymisen kohti uutta. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

Tanssin talon harjoitussali

Location

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Date

20.3.2020 - 22.3.2020

Time

Työpajan aloitus- ja lopetusajat. Ks. tarkemmat aikataulut alempaa.
19:00 - 17:00

Cost

€170

Labels

Peruutettu,
Sopii kaikille

”Yhteys” opettajina Karoliina Valontaival & Alex Mackay – PERUUTETTU

Waves-tason 5Rytmiä-työpaja

Ilmoittaudu Aikataulu Hinta

Yhteys on ihmisen psyykkinen ja biologinen perustarve ja selviytymisen edellytys syntymästä lähtien. Siitä huolimatta ei aina ole helppo löytää, luoda ja ylläpitää yhteyttä itseensä tai toiseen ihmiseen. Kehollinen 5Rytmiä-tanssiharjoitus antaa työkaluja vuorovaikutuksen ja yhteydessä olemisen tutkimiseen sekä näiden eheyttämiseen, niin tanssilattialla kuin arkielämässäkin. Yhteys on kehollinen kokemus, joka perustuu läsnäoloon. 5Rytmissä vuorovaikutusta tutkitaan kolmella eri tasolla: yhteys itseen, toiseen ja ryhmään. 

Yhteyden tanssi alkaa oman itsensä äärelle saapumisesta: yhteyden löytäminen omaan kehoon, hengitykseen ja liikkeeseen antaa avaimet läsnäoloon. Opettelemme kuuntelemaan itseämme, luottamaan omaan kehoon ja nauttimaan omasta seurastamme. Yhteys itseen rakentaa itseymmärrystä, hyväksyntää ja tervettä itsevarmuutta ja itsetuntoa. Itsemyötätunnon harjoitteleminen kuuluu olennaisena osana myös yhteydessä olemisen tanssiin. Tanssissa on mahdollista opetella rakastamaan itseään, mikä puolestaan laajentaa mahdollisuuksiamme toimia rakkaudellisesti omassa elämässämme ja tässä maailmassa.

Meille suomalaisille yksinolo ja oma tila on tutumpaa, ja helposti toisen kanssa tanssiminen jännittää. Tässä työpajassa on aikaa ja tilaa uskaltautua yhteyteen toisen kanssa ja kokeilla, mitä tapahtuu, kun sallii uusia mahdollisuuksia. Toisen kanssa jaettu liike on mahdollisuus tutkia sanattoman yhteyden taikaa ja luovuutta sekä tilaisuus opetella rohkeasti ja autenttisesti ilmaisemaan itseään. Yhteys ryhmään opettaa meille yhteenkuuluvuuden, jakamisen ja yhteisen luomisen tanssia – ja toisaalta myös mahdollisuuden tarkastella esimerkiksi etäisyyden, vastustamisen ja kapinoimisen tanssia. Tutkimme kehollisesti yhteydessä olemiseen ja etäisyyteen liittyviä kysymyksiä, antaen tanssin tuoda meille vastaukset. Milloin tarvitsen omaa tilaa ja milloin yhteyttä? Miten luon sillan toisen äärelle? Voinko tanssia jonkun kanssa, vaikka en olisi parhaalla tuulella, parhaassa tanssissani? Voisiko se riittää, miten olen nyt?

Työpajassa on paljon aikaa ja tilaa sekä omalle että jaetulle tanssille. Tanssin synergiassa olemme osa jotain itseämme suurempaa.

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille!

Alex Mackay ja Karoliina Valontaival opettavat yhdessä. Opetuskielinä suomi ja englanti.

”Yksin tanssiminen avaa ymmärryksen siitä, kuka olet
Yhdessä tanssiminen avaa ymmärryksen siitä, kenen kanssa olet
Ryhmässä tanssiminen näyttää lahjasi ja paikkasi tässä maailmassa.”
– Gabrielle Roth (vapaa suomennos, K. Valontaival)

Tämä työpaja voidaan laskea osaksi
5Rhythms®-opettajakoulutuksen
ennakkovaatimustunteja.

 

 

Aikataulut:

20.-22.3.2020

pe 20.3. klo 19 – 21.30
la 21.3. klo 11 – 18
su 22.3. klo 11 – 17

 

Hinta:

KOKO VIIKONLOPPU (AVOIN KAIKILLE)

170€ ennakkohinta (voimassa 1.3.2020 asti)
200€ perushinta

VAIN PE-ILTA (AVOIN KAIKILLE)

Ainoastaan muutama paikka saatavilla rajallisen tilan vuoksi!

35€ ennakkohinta (voimassa 1.3.2020 asti)
40€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs.
00180 Helsinki

 

Ilmoittautuminen:

Kurssi on peruutettu.

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt täällä olevat toimitus- ja peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

TallennaTallenna

Hourly Schedule

Pe 20.3.2020

19 - 21:30
Työpaja
Työpajan avoin ilta (voi tulla myös vain perjantaiksi)

La 21.3.2020

11 - 18
Työpaja

Su 22.3.2020

11 - 17
Työpaja