Toimitus- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste

 

 

Toimitusehdot

 

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT:

Dancing From Within (Y-tunnus 2797853-5), jäljempänä verkkokauppa, myy verkkokaupan kautta sarjalippuja 5Rytmin viikkotunneille ja työpajoihin sekä lahjakortteja. Kurssipaikkoja voivat ostaa niin yksityishenkilöt kuin yritykset, niin Suomesta kuin ulkomailta. Kaikki verkkokaupassa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen sekä kursseihin liittyviin (aikataulut, sijainti, opettaja) muutoksiin.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: karoliina@valontaival.com
Puhelin: 050 567 3720
Postiosoite: Orioninkatu 13-15 C31, 00550 Helsinki

1. TILAAMINEN

Kurssipaikan voi ostaa joko verkkokaupan kauppa-sivulta tai kurssikalenterin kautta kyseisen kurssin tapahtumasivulta. Valitse haluamasi lipputyyppi ja laita se ostoskoriin. Voit ostaa useamman lipun kerralla niin halutessasi. Mikäli ilmoitat kurssille jonkun muun kuin itsesi, mainitse tämä kassa-sivulla lisätiedot-osiossa. Kurssille ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla tilaus kassa-sivulla. Tilaus eli ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt toimitus-, käyttö- ja peruutusehdot sekä tuotteiden hinnat. Tilausvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit.

2. MAKSAMINEN

Bambora Payform

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

3. MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, sekä MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

4. TOIMITUS

Kun olet ilmoittautunut verkkokaupan kautta kurssille ja maksanut tilauksesi, on paikkasi kurssille vahvistettu. Lämpimästi tervetuloa! Työpajoihin lähetämme infokirjeen noin 1 viikko ennen kurssin alkua. Kurssin aikataulut ja kurssipaikka on ilmoitettu kurssin tapahtumasivulla. Pidätämme oikeuden kurssipaikan ja -aikataulujen sekä opettajan muutoksiin mikäli tarve näin vaatii.

Mikäli kuulut alennusryhmään (opiskelijat, työttömät, jne) ja ilmoittauduit viikkotunnille alennushintaisella lipulla, on alennukseen oikeuttava todistus esitettävä ovella.

Mikäli teit tilauksen alle 24 h ennen kurssin alkua, otathan maksukuitin mukaasi ja näytä se ovella.

Sarjakortti viikkotunnille: saat tilaamasi sarjakortin viikkotunnille ovelta kun saavut tunnille.

 

5. PERUUTUKSET

Katso kurssien peruutusehdot alta.