Toimitus- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste

 

 

Toimitusehdot

 

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT:

Dancing From Within (Y-tunnus 2797853-5), jäljempänä verkkokauppa, myy verkkokaupan kautta sarjalippuja 5Rytmin viikkotunneille ja työpajoihin sekä lahjakortteja. Kurssipaikkoja voivat ostaa niin yksityishenkilöt kuin yritykset, niin Suomesta kuin ulkomailta. Kaikki verkkokaupassa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen sekä kursseihin liittyviin (aikataulut, sijainti, opettaja) muutoksiin.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: karoliina@valontaival.com
Puhelin: 050 567 3720
Postiosoite: Orioninkatu 13-15 C31, 00550 Helsinki

1. TILAAMINEN

Kurssipaikan voi ostaa joko verkkokaupan kauppa-sivulta tai kurssikalenterin kautta kyseisen kurssin tapahtumasivulta. Valitse haluamasi lipputyyppi ja laita se ostoskoriin. Voit ostaa useamman lipun kerralla niin halutessasi. Mikäli ilmoitat kurssille jonkun muun kuin itsesi, mainitse tämä kassa-sivulla lisätiedot-osiossa. Kurssille ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla tilaus kassa-sivulla. Tilaus eli ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt toimitus-, käyttö- ja peruutusehdot sekä tuotteiden hinnat. Tilausvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit.

2. MAKSAMINEN

Bambora Payform

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

3. MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, sekä MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

4. TOIMITUS

Kun olet ilmoittautunut verkkokaupan kautta kurssille ja maksanut tilauksesi, on paikkasi kurssille vahvistettu. Lämpimästi tervetuloa! Työpajoihin lähetämme infokirjeen noin 1 viikko ennen kurssin alkua. Kurssin aikataulut ja kurssipaikka on ilmoitettu kurssin tapahtumasivulla. Pidätämme oikeuden kurssipaikan ja -aikataulujen sekä opettajan muutoksiin mikäli tarve näin vaatii.

Mikäli kuulut alennusryhmään (opiskelijat, työttömät, jne) ja ilmoittauduit viikkotunnille alennushintaisella lipulla, on alennukseen oikeuttava todistus esitettävä ovella.

Mikäli teit tilauksen alle 24 h ennen kurssin alkua, otathan maksukuitin mukaasi ja näytä se ovella.

Sarjakortti viikkotunnille: saat tilaamasi sarjakortin viikkotunnille ovelta kun saavut tunnille.

 

5. PERUUTUKSET

Katso kurssien peruutusehdot alta.

 

 

 

Peruutusehdot

 

Sarjakortit – peruutusehdot
 • Saat netistä ostetun sarjakortin ovella maksukuittia vastaan.
 • Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä (ei lunastuspäivästä)
 • Käyttämättä jääneitä tunteja ei voi siirtää yhdeltä kaudelta toiselle eikä niitä myöskään voi vaihtaa rahaksi.
 • Kortti on henkilökohtainen.
 • Kortilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 

Heräämö-aamutanssit – peruutusehdot
 1. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa kurssimaksua ei palauteta asiakkaan tilille, vaan asiakas voi saada verkkokauppaan alennuskupongin kurssimaksua vastaavalla summalla seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten, mikäli peruutus tehdään ajoissa (ks. alla).
 2. Kurssipaikka tulee peruuttaa sähköpostitse* viimeistään 24 tuntia ennen kurssin alkua. Tällöin voi saada kurssimaksua vastaavan alennuskupongin, jota voi käyttää seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten. Jos kurssiin on alle 24 tuntia aikaa, kurssimaksua ei hyvitetä.
 3. Sairaustapauksessa kurssin voi peruuttaa viimeistään kolme (3) tuntia ennen kurssin alkua. Peruutus on tehtävä sähköpostitse*. Tällöin voi saada kurssimaksua vastaavan alennuskoodin, jota voi käyttää seuraavaa kurssi-ilmoittautumista varten.  Jos kurssiin on alle 3 tuntia aikaa, kurssimaksua ei hyvitetä.

* Sähköposti lähetetään osoitteeseen karoliina@valontaival.com otsikolla Heräämö-kurssin peruutus.

 

Viikkonlopputyöpajat – peruutusehdot

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja peruuttamisesta veloitetaan peruutusmaksu, jonka suuruus riippuu peruutuksen ajankohdasta. 

 • Kurssi tulee peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen karoliina@valontaival.com. Mainitsethan otsikossa kurssin nimen ja ”peruutus”, esimerkiksi: ”Emotional embodiment – peruutus”. Tämä helpottaa viestien löytämistä sähköpostiviidakosta!
 • Kerro peruutusviestissäsi tilinumerosi (IBAN + BIC)

 

Kurssipaikan peruutusta varten on kaksi vaihtoehtoa:

1. Kurssimaksun hyvitys: osittainen palautus

2. ”Sijaisen” hankkiminen kurssille (= ei peruutusmaksua)

Osallistumisen siirtäminen suoraan toiselle kurssille ei valitettavasti ole mahdollista.

 

 1. Kurssimaksun osittainen palautus:
 • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: joko a) veloitetaan 30% kurssimaksusta peruutusmaksuna ja loput kurssimaksusta (70%) palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille TAI b) veloitetaan 25% peruutusmaksuna ja hyvityksenä asiakas saa lahjakortin, jonka summa vastaa loppua kurssimaksua (75%).
 • Peruutus alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: kurssimaksua ei palauteta. Poikkeuksena on sairaus tai muu force majeure -elämäntapahtuma (esitäthän lääkärintodistuksen mikäli kyseessä on sairaus), jolloin on voimassa edeltävää kohtaa vastaava peruutusmaksu (30%). Tällaisessa force majeure -tapauksessa viimeinen peruutusmahdollisuus on 1 vrk ennen kurssin alkua, jonka jälkeen maksua ei enää palauteta.

 

2. ”Sijaisen” hankkiminen työpajaan:

 • Mikäli et itse pääse osallistumaan työpajaan, voit nimetä jonkun muun ihmisen tilallesi viimeistään 1 vrk ennen kurssin alkua. Tästä muutoksesta ei veloiteta peruutusmaksua eikä siitä myöskään palauteta kurssimaksua. Asiakas hoitaa kurssimaksun sijaisen kanssa itse.

 

HUOM! Mikäli työpajaan tulee muutoksia (aikataulujen, kurssipaikan tai opettajan suhteen) pyrimme informoimaan osallistujia muutoksista niin pian kuin suinkin mahdollista. Mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän tai opettajan toimesta, palautamme osallistujille kurssimaksun kokonaisuudessaan

 

Pitemmät kurssit (yli 3 päivää), retriitit ja muut erityiskurssit
 • Katso peruutusehdot kunkin kurssin sivulta

 

 

Karoliina Valontaival | Dancing From Within -asiakasrekisterin tietosuojaseloste

 

Pidämme yksityisyyttäsi todella tärkeänä ja teemme kaikkemme tietoturvan säilymisen eteen. Käsittelemme tietoja huolellisesti ja turvallisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. EU:n uuden GDPR-asetuksen mukaan sinulla on:

 • Oikeus saada tietää tiedonkeruusta jo etukäteen.
 • Oikeus pyytää päästä käsiksi henkilötietoihin ja kysyä, mihin tietoja käytetään. Rekisteröity voi pyytää jäljennöksen henkilötiedoistaan maksutta kerran vuodessa.
 • Oikeus pyytää tietojen korjaamista. 
 • Oikeus tulla unohdetuksi. Jos yksilö ei ole enää yrityksen asiakas tai hän peruuttaa suostumuksensa henkilötietojensa käyttöön, hänellä on oikeus saada tietonsa poistetuksi.
 • Oikeus pyytää, että henkilötietoja ei käytetä. 
 • Oikeus vastustaa eli oikeus pysäyttää henkilötietojen käyttö suoramarkkinoinnissa.
 • Oikeus saada tieto mahdollisesta tietomurrosta, joka voi vaarantaa yksilön henkilötiedot. Yksilöllä on oikeus saada tieto tietomurrosta 72 tunnin kuluessa sen tapahtumisesta.

 

1. Mihin annan luvan?

Käyttämällä Karoliina Valontaipaleen sivustoa annat luvan henkilötietojesi keräämiseen ja käyttämiseen alla mainituilla tavoilla, jotta voimme tarjota sinulle sujuvia ja toimivia palveluja. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa tietosuojaselosteesta, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivustolla, olethan yhteyksissä yhteydenottolomakkeemme kautta.

 

2. Kuka kerää tietojani?

Seuraava tietosuojaseloste koskee sivustoa www.valontaival.com. Sivustoon on myös liitetty kolmansien osapuolien mobiilisovelluksia (Faceboook, Instagram, Twitter, Google, Pinterest, Paypal) sisällön jakamista varten sosiaalisessa mediassa ja helpottamaan sivustolle kirjautumista (ns. social login, eli voit kirjautua tälle sivustolle käyttämällä tietyn kolmannen osapuolen kirjautumistietoja, eli salasanaa ja käyttäjätunnusta, ja näin välttää uusien tunnuksien luomisen ja muistamisen). Näillä kolmansilla osapuolilla on omat käyttöehtonsa ja yksityisyyskäytäntönsä, jotka saattavat poiketa alla olevasta, emmekä ole vastuussa näistä. Lue näiden kolmansien osapuolien tietosuojaselosteet heidän omilta sivuiltaan. Verkkokaupan maksut tapahtuvat Bambora-maksunvälityspalvelujen kautta. Bamboralla on omat tietosuojaselosteet ja rekisteriselosteet.

 

Yritys:

Dancing From Within
Y-tunnus 2797853-5
Sivusto: www.valontaival.com

 

3. Tiedon keruu ja käyttötarkoitus

3.1. Pyydämme seuraavia henkilötietojasi:

a) nimi
b) sähköpostiosoite
c) postiosoite
d) puhelinnumero

Pyydämme tätä tietoa yhteydenottolomakkeissamme, postituslistalle ilmoittautuessa ja verkkokaupassa.

3.2. Käytämme tätä tietoa:

a) Palvelun toimittaminen: varataksemme pyydettyjä palveluja (esim. kurssi-ilmoittautumiset: maksettuasi kurssin varaamme paikan kurssilta sinulle).

b) Asiakkuuden hoitaminen: lähettääksemme sinulle tietoja kurssista, jolle olet ilmoittautunut ja tarpeen mukaan ilmoitamme muutoksista tai muista uutisista kurssiin liittyen

c) Markkinointiviestintä (luvan antaneille): tiedottaaksemme tulevista 5Rytmin tapahtumista, tarjouksista, uutisista ja muusta sinua kiinnostavasta sisällöstä, mikäli olet ilmoittautunut postituslistallemme. Tiedotamme vain Karoliinan omista ja Karoliinan järjestämistä 5Rytmin kursseista ja tapahtumista.

d) Osallistumisen vahvistaminen: 5Rytmin opettajakoulutus vaatii osallistumista tiettyyn määrään työpajoja. Opettajapolun valinneet kirjaavat kaikki kurssiosallistumiset 5Rhythms Globalin järjestelmään. Asiakasrekisterin osallistujalistojen avulla varmistamme, kuka on kursseilla ja viikkotunneilla ollut läsnä, jos joku osallistujista jossain vaiheessa tulevaisuudessa päättääkin lähteä opettajapolulle. Rekisterin avulla vahvistamme kurssit suoritetuiksi.

e) 5Rytmin opettajakoulutus vaatii paljon kokemusta 5Rytmistä ja jokainen tanssikerta pitää olla todennettavissa. Säilytämme siis listaa siitä, kuka on osallistunut työpajoihin tai viikkotunteihin, jotta voimme tulevaisuudessa tarvittaessa todentaa, millä kursseilla koulutukseen hakeva on ollut.

 

3.3. Oma tili:

Kun luot oman tilin sivustollemme, pääset kirjautumaan sisään ja katsomaan ja muokkaamaan sinne tallennettuja henkilötietojasi. Näet myös oman ostohistoriasi.

 

3.4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperiaatteet:

Henkilötietoja käsitellään seuraavin EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisin oikeusperustein:

1. Käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä (GDPR 6 art. 1.b):

 • Palvelun tuottaminen ja asiakkuuden hoitaminen

2. Rekisteröidyn yksiselitteisesti antama suostumus (joka on asiakkaan peruutettavissa milloin tahansa) (GDPR 6 art. 1.a):

 • Markkinointiviestintä

3. Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän lakisääteiden velvoitteen noudattamiseksi (GDPR 6 art. 1.c).

3.5. Henkilötietojen säilytysaika:

Sovellamme seuraavia säilytysaikaperiaatteita:

 1. Tilaus-, toimitus-, osto- ja maksutietoja säilytetään soveltuvan lainsäädännön edellyttämä ajan.
 2. Asiakkuuden perustietoja säilytetään asiakassuhteen voimassaolon ajan ja sen jälkeen niin kauan kuin on tarpeellista osapuolten oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi.
 3. Kurssien osallistumislistoja säilytetään 10 vuotta, ellei pidemmälle säilytysajalle ole perustetta.

Arvioimme tietojen säilyttämisen tarpeellisuutta vuosittain, ja poistaa tiedot joiden säilyttämiselle ei ole perustetta. Lisäksi toteutamme kaikki mahdolliset kohtuulliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että käsittelyn tarkoituksiin nähden epätarkat, virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot poistetaan tai oikaistaan viipymättä.

 

Postituslista

Lähetämme tietoa tulevista 5Rytmin uutisista, tapahtumista, kursseista, tarjouksista ja alennuksista.

Meillä on kaksi postituslistaa (molemmat suomeksi ja englanniksi)

 • Kuukausittainen uutiskirje (1 sposti/kk): tulevat tapahtumat, tanssi-inspiraatiota, linkki uusimpaan blogi-postaukseen, jne.
 • Tiedotuslista: muistutuksia ennakkohinnan päättymisestä, tarjoukset, muut tiedotteet (0-2 spostia/kk)

Voit milloin tahansa muuttaa, millä listoilla olet tai poistua postituslistoiltamme kokonaan.

Emme spämmää ja pyrimme pitämään sähköpostikommunikaation minimissä.

Voit liittyä postituslistalle:

 • erillisen lomakkeen kautta
 • verkkokaupassa
 • kurssilla antamalla ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi

Käytämme sähköpostipalveluna MailChimpiä. Kaikki henkilötietosi ovat kuitenkin vain meidän käytössämme ja MailChimp toimii palveluntarjoajana. MailChimpillä on omat tietosuojaselosteet, jotka koskevat heidän palveluaan.

 

Turvallisuus

Emme välitä, myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Tämän sivuston turvallisuusvaatimuksilla turvataan menetykset, väärinkäytökset ja tiedon muutokset valvontamme alaisuudessa. Käytämme SSL-suojausta varmistaaksemme, että meille toimitettu tieto pysyy yksityisenä eikä pankki-tai luottokorttitietojasi lähetetä koskaan suojaamattomana. Jakamasi tiedon lisäsuojausta varten meillä on perusteellinen turvallisuussysteemi, johon sisältyy kehittynyt palomuuriteknologia. SSL-salausta käytetään suojaamaan tietoja, me teemme myös kaiken mahdollisen suojataksemme käyttäjien tietoja offline-tilassa. Nettisivustomme on perusteellisesti suojattu viruksia, hakkerointia ja muita tietoturvariskejä vastaan. Kuitenkaan netissä mikään ei ole 100% suojattua ja turvallista, emmekä vastaa mahdollisista turvallisuusongelmista kuten hakkeroinneista tai muista ns. brute force attacks.

Käyttäjän vastuu sivuston turvallisuuden ylläpitämiseksi:
 • Mikäli kirjaudut sivustolle, vaadimme vahvoja salasanoja.
 • Älä luovuta käyttäjätunnustasi tai salasanaasi muille.
 • Vaihda salasanaasi tarpeeksi usein ja pidä se salaisena
Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä. Yksityiskäytäntömme koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Evästeet

Kun vierailet verkkosivuillamme, tietokoneeseesi saatetaan tallentaa joitakin tietoja ”evästeen” muodossa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sisältää tietoja ja joka on tallennettu tietokoneeseesi. Evästeitä käytetään yksinomaan teknisiin tarkoituksiin verkkosivujen käytön helpottamiseksi. Evästeet voivat olla esimerkiksi tiedostoja, jotka tallennetaan pysyvästi tietokoneeseesi. Näitä evästeitä voidaan tämän jälkeen käyttää verkkosivun mukauttamiseen käyttäjän valintojen ja kiinnostuksenaiheiden mukaan. Yleisin evästetyyppi on ”istuntoeväste”. Kun vierailet verkkosivulla, näitä istuntoevästeitä välitetään tietokoneesi ja palvelimen välillä tietojen käsittelyä varten. Istuntoevästeet poistetaan, kun suljet verkkoselaimen. ”Pysyvä eväste” puolestaan tallennetaan levylle, ja se säilyy, vaikka selain suljettaisiin.

Käytämme evästeitä kävijöitä koskevien tilastojen keräämiseen ja asetuksiasi koskevien tietojen tallentamiseen, kun siirryt verkkosivuilla. Näin pyrimme kohdistamaan tietoja kävijöillemme mahdollisimman mielekkäästi. Ellei toisin ole ilmoitettu, emme milloinkaan käytä evästeitä henkilötietojen keräämiseen.

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä verkkosivuillamme, voit määrittää selaimesi hylkäämään evästeet muokkaamalla selaimen asetuksiasi. Tällöin emme kuitenkaan voi taata, että verkkosivujemme kaikki toiminnot toimivat tarkoittamallamme tavalla. Toimet, joilla evästeet hylätään, määräytyvät käytössä olevan verkkoselaimen mukaan. Lisätietoja saat selaimesi mukana toimitetuista tiedoista.

 

Sosiaalinen media & kolmansien osapuolten palvelut

Verkkosivuilla voidaan käyttää yhteisöpalveluiden pienoisohjelmia, joiden avulla käyttäjät voivat helposti käsitellä sivuston sisältöä erilaisissa yhteisöpalveluissa (kuten Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä tai LinkedIn-palvelussa). Lisätietoja tietojen keruutavoista, kerättävistä tiedoista ja kyseisten kolmansien osapuolten määrittämistä evästeistä on asiaankuuluvien yhteisöpalveluiden tietosuojatiedoissa.

Lisäyspainikkeiden avulla verkkosivustojen omistajat voivat helposti jakaa sisältöä yhteisöpalveluiden välityksellä, sähköpostitse tai lisäämällä sivu kirjanmerkkeihin. Painikkeista saa tilastotietoja kirjanmerkin lisäämisestä ja käyttäjien jakamistoiminnoista. Niiden avulla kävijät voivat levittää nopeasti sanaa sivustoista, mikä parantaa niiden suosiota ja sijoittumista hakutoiminnoissa.

Verkkokauppa:

Verkkokaupassa maksukaistana on käytössä Bambora PayForm ja kaikki maksuliikenne tapahtuu tämän palveluntarjoajan turvallisen sivuston kautta.

Linkit ulkopuolisiin sivustoihin:

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, kuten yhteistyökumppanien sivustoihin. Tällaiset kolmansien osapuolten sivustot eivät ole hallinnassamme, eikä tämä tietosuojakäytäntö koske niitä. Jos käytät muita verkkosivustoja toimittamiemme linkkien kautta, kyseisten verkkosivustojen omistajat voivat kerätä henkilötietojasi. Varmista, että hyväksyt tällaisten kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytännöt, ennen kuin lähetät niihin henkilötietojasi.

 

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Logot ja tavaramerkit:

Tavaramerkki on sana, logo, tunnuslause, väri tai muoto, jonka avulla tuotteen tai palvelun alkuperä voidaan tunnistaa ja erottaa muista.

Tällä sivustolla käytetään sekä Karoliina Valontaipaleen omia logoja ja tavaramerkkejä että 5Rhythms®-tavaramerkkiä ja logoa, jotka ovat 5Rhythms Globalin omistamia (ml. 5Rhythms®, Wave, Heartbeat, Cycles). Kaikki Karoliina Valontaipaleen ja 5Rhythms Globalin tavaramerkit ovat näiden yritysten tärkeää ja arvokasta omaisuutta.

Karoliina Valontaipaleella on lisenssi ja lupa käyttää 5Rhythms®-tavaramerkkiä ja logoa, sillä hän on käynyt asianmukaisen 5Rhythms® Spaceholder -koulutuksen ja on 5Rhythms®-opettajakoulutuksessa.

Ellei tällä sivustolla ole toisin ilmoitettu, kaikki tavaramerkit, tuotenimet ja yritysten logot ovat 5Rhythms Globalin tai Karoliina Valontaipaleen omaisuutta ja immateriaalioikeuksiin liittyvien lakien suojaamia. Näitä tavaramerkkejä, tuotenimiä ja yritysten logoja ei saa käyttää millään tavoin ilman etukäteen saatua kirjallista lupaa.

Verkkosivuston tekijänoikeudet ja valokuvat:

Näiden verkkosivujen tekijänoikeudet, mukaan lukien rajoituksitta kaikki asiakirjat, tiedostot, tekstit, kuvat, grafiikat, laitteet, äänet ja audiovisuaaliset osat, ovat Karoliina Valontaipaleen omaisuutta sekä Suomen ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamia. (Kaikki oikeudet pidätetään.)

Verkkosivuja tai mitään niiden osia, lukuun ottamatta jäljempänä mainittua poikkeusta, ei saa tuottaa uudelleen, jäljentää, kopioida, siirtää, jakaa, tallentaa tai muulla tavoin käyttää kaupallisesti ilman Karoliina Valontaipaleelta etukäteen saatua lupaa. Muutosten tekeminen näiden verkkosivujen sisältöön on ehdottomasti kiellettyä.

Voit tarkastella, tulostaa ja kopioida mitä tahansa näillä verkkosivuilla julkaistua asiakirjaa henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön sillä ehdolla, että tällaisissa kopioissa tai tulosteissa säilytetään kaikki tekijänoikeuksiin ja muihin oikeuksiin liittyvät maininnat.

Voit käyttää näiden verkkosivujen tietoja edellyttäen, että tietoja käytetään vain tiedon hankkimiseksi, ja sillä ehdolla, että tietojen lähde mainitaan. Sinulla on oikeus kopioida ja tulostaa lehdistötiedotteita ja muita asiakirjoja, jotka on luokiteltu julkisiksi (mutta lähteet pitää mainita).

Tietojen sisältöä ei saa muokata, ja tietoja täytyy käyttää tavalla, joka ei vaikuta kielteisesti Karoliina Valontaipaleen maineeseen.

Verkkosivuilla voi olla kuvia, jotka ovat kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien alaisia.

Musiikki:

Käytämme musiikkia tanssitunneilla ja -työpajoissa sekä saatamme jakaa näitä soittolistoja verkossa mm. Mixcloud-palvelun kautta. Pidämme huolen myös artistien tekijänoikeuksista, koska musiikki on niin valtava osa kokemusta tanssilattialla. Meillä on tarpeelliset Teoston musiikin tallentamiseen ja julkiseen soittamiseen liittyvät luvat ja soitamme vain laillisesti ostettua musiikkia.

 

Vastuuvapautuslauseke

Vaikka olemme kaikin tavoin pyrkineet varmistamaan tämän sivuston tietojen paikkansapitävyyden, esitämme tiedot vakuudetta ja irtisanoudumme sekä suorasta että epäsuorasta vastuusta koskien tarjottujen tietojen täsmällisyyttä, täydellisyyttä ja ajantasaisuutta. Hyväksyt sen, että käytät tätä sivustoa ja sillä olevia linkkejä ja ilmoitettuja tietoja kokonaan omalla vastuullasi. Emme myöskään vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, ja niille tältä sivustolta johtavat linkit tarjotaan vain käyttäjän avuksi. Tällä sivustolla oleva aineisto, mukaan lukien millä tahansa valontaival.com -sivulla olevat tekstit, kuvat, grafiikka ja kaaviot, saattaa sisältää teknisiä virheitä, lyöntivirheitä tai muunlaisia virheitä tai epätarkkuuksia, emmekä vastaa näistä virheistä.

Karoliina Valontaival myös nimenomaisesti irtisanoutuu vastuusta koskien sen sivustojen mahdollista virustartuntaa tai muun tarttuvan tai haitallisen tartunnan läsnäoloa sivustolla; samoin se irtisanoutuu yrityksen sivuilla tarjottujen tietojen keskeytyksettömyyttä ja virheettömyyttä koskevasta vastuusta.

Karoliina Valontaival tai kukaan yrityksen yhteydessä toimiva henkilö tai mikään sen yhteydessä toimiva yritys ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu siitä, että käytät tai et kykene käyttämään tätä sivustoa tai tällä sivustolla tarjottuja tietoja, sisältöjä, palveluita tai muuta aineistoa.

Karoliina Valontaival pidättää itsellään oikeuden muuttaa, lisätä ja/tai poistaa tietoja sivustolta (tämä vastuuvapautuslauseke mukaan lukien) milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Karoliina Valontaival ei ole velvollinen päivittämään sivustoa tai sillä tarjottuja tietoja.

Muutokset tietoturvaselosteeseen

Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä tietoturvaselosteessa. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Tietosuojaseloste luotu 7.6.2017

Tietosuojaseloste päivitetty 21.1.2019.