Tabula Rasa (Tampere) – maksu kahdessa erässä

90,00  90,00 

Ilmoittaudu:
tuotetunnus (SKU) tabula-rasa-2020-tampere-1 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tabula Rasa: Tanssi uuteen alkuun

Ohjaajana Karoliina Valontaival (sertifioitu 5Rhythms®-opettaja)
pe-su 24.-26.1.2020
Joogakoulu Ong Namo, Tampere

Aloita uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Viikonlopun aikana tutkimme liikkeen avulla kulunutta vuotta ja avaudumme uudelle. Tanssiessamme vanhaa vuotta saamme mahdollisuuden hyväksymiselle, kiittämiselle ja irti päästämiselle. Karistelemme vanhat kuormat harteiltamme. Kehollistamme uusia mahdollisuuksia ja suuntia. Tanssimme ja piirrämme toiveitamme ja intentioitamme tulevalle vuodelle. 5Rytmiä on harjoituksena sekä lempeä ja eheyttävä että katalyyttinen. Anna liikkeen huuhtoa raikkaaksi ja tanssi uuteen alkuun!

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä ja tie kotiin omaan kehoon. Viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua muodostavat yksinkertaisen, selkeän ja helposti lähestyttävän rakenteen, jota kutsutaan Aalloksi. Sen luontainen kaari energisoi, eheyttää, elävöittää ja inspiroi. Tanssi on mukautettavissa jokaisen oman jaksamisen ja fyysisten tarpeiden mukaisesti. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tervetuloa sellaisena kuin olet!


Maksu kahdessa erässä:

Ilmoittautuminen on sitova, samalla tavalla kuin yhdessä erässä maksaminenkin. Maksamalla ensimmäisen erän sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Mikäli haluat hyödyntää ennakkohinnan kurssimaksusta, pitää toisen erän olla maksettuna ennakkohinnan eräpäivään mennessä (22.12.2019). Toinen erä maksetaan myös verkkokaupan kautta (eli valitse uudestaan ”maksu kahdessa erässä”). Toisestä erästä ei lähetetä laskua, ellei siitä erikseen sovita (laskutuslisä 5€). Toisen erän maksamatta jättäminen ei peruuta maksuvelvollisuuttasi tai paikkaasi kurssilta. Mikäli joudumme laskuttamaan sinulta toisen erän peruuttamatta jääneestä paikasta, veloitamme laskutuslisän 5€ ja myöhästymismaksun 10€.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tabula Rasa (Tampere) – maksu kahdessa erässä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *