Vierailevat ulkomaiset 5Rhythms® -opettajat

Tällä hetkellä teen yhteistyötä seuraavien 5Rhythms®-opettajien kanssa:
Aikaisempina vuosina olen myös järjestänyt työpajoja seuraavien 5Rhythms®-opettajien kanssa:
  • Alain Allard (UK)
  • Andrew Holmes (UK)
  • Cathy Ryan (nykyään Open Floor -opettaja) (Irlanti)
  • Hege Gabrielsen (Norja)
  • Mark Lendfers (Alankomaat)
  • Sarena Wolfaard (UK)

Erik Iversen 

Erik Iversen on ollut 5Rytmin opettaja, vyöhyketerapeutti ja Hellerwork Structural Integration -terapeutti lähes 30 vuotta. Hänen opetuksensa on kutsu itsensä rakastamiseen tanssin, tuntemisen ja olemisen kautta. Vuosien varrella Erik on tarkkaillut tuhansia kehoja, sekä tanssin että muun kehollisen työskentelyn ja bodyworkin kautta. Hänellä on hyppysissään valtava kehollisen tiedon valtameri. Opetuksessaan hän tutustuttaa liikkeen perusteisiin 5Rytmin, kehityksellisen liikkeen, kokemuksellisen anatomian ja Hellerwork-menetelmän avulla. Tanssijalle muodostuu käsitys ja kokemus kehosta kokonaisuutena. Erik fasilitoi tien kohti nautinnollista ja ekspressiivistä ilmaisua ja ruumiillisuutta aistien, luovuuden ja leikin vuorovaikutuksessa. Erikillä oli suuri kunnia saada olla mukana perustamassa ensimmäistä 5Rytmin opettajakoulutusta vuonna 1988 ja on myös viime vuosina toiminut 5Rytmin opettajakouluttajana. Erik on kotoisin Kanadasta ja opettaa niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Erikin nettisivut: www.erik.iversen.ca

Erikin tulevat kurssit Suomessa:

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.

Takaisin ylös

Jonas Klingberg

Jonas Klingberg on ruotsalainen sertifioitu 5Rhythms®-opettaja (Waves ja Heartbeat-tasoilla). Hän on opettanut tanssia ja luovaa liikettä sekä fasilitoinut henkilökohtaisen kasvun ja tutkimisen tiloja, hierontaa, hengitystyöskentelyä ja hyvinvointia yli 25 vuotta. Hän valmistui 5Rytmin® opettajaksi Gabrielle Rothin ja Moving Center Schoolin koulutuksesta vuonna 2004 (Waves) ja vuonna 2009 hän valmistui Heartbeat-tason opettajaksi.

Jonas asuu ja opettaa Tukholmassa. Hän opettaa myös työpajoissa ja retriiteillä ympäri Ruotsia ja muuallakin maailmassa.

Hänellä on käyttäytymistieteiden koulutus. Hän on myös perustanut Body Movement Coach™ -koulutuksen ja on yksi Tukholman jooga- ja tanssifestivaalin perustajista. Lisäksi Jonas on lähiaikoina kouluttautunut Open Floor -ohjaajaksi.

 

Jonas Klingbergin nettisivut: www.bodymoves.se

Jonaksen tulevat kurssit Suomessa:

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.

Takaisin ylös

Silvija Tomčik

Silvija Tomčik on kroatialainen sertifioitu 5Rhythms®-opettaja (Waves- ja Heartbeat-tasoilla) ja 5Rhythms®-opettajakouluttaja. Silvija on itse järjestänyt kotimaassaan 5Rhythms®-työpajoja 20 vuotta. Hän on opettanut säännöllisesti niin Kroatiassa kuin kansainvälisestikin viimeiset 15 vuotta. Hän on intohimoinen ja maanläheinen opettaja, jonka tyyli on selkeä, kekseliäs ja luova. Hän yhdistää opetuksessaan huumoria ja viisautta.

Silvija Tomcikin nettisivut: www.plesritmova.net

Silvijan tulevat kurssit Suomessa:
loka 02

Takaisin ylös

Tammy Burstein

Tammy Burstein on amerikkalainen sertifioitu 5Rhythms®-opettaja (Waves, Heartbeat, ja Cycles-tasoilla) sekä 5Rhythms®-opettajakouluttaja. Tammy aloitti 5Rytmin harjoituksen vuonna 1997, varttui opettajaksi vuonna 2001 ja eli rytmeissä ennen kuin oli koskaan edes kuullut niistä. Hän on urbaani elämän muoto, joka kutsuu New Yorkia kodiksi ja sielunsa inspiraatioksi. Hän opettaa 5Rytmiä Waves, Heartbeat ja Cycles -tasoilla sekä paikallisesti New Yorkin Moving Centerissä että maailmanlaajuisesti ja on myös 5Rytmin opettajakouluttaja. Hän on saanut elantonsa tanssijana, valaistussuunnittelijana, kirjastonhoitajana ja matkatoimistosta. Hän luo elämänsä 5Rytmin kautta.

Tammy Bursteinin nettisivut: www.tammyburstein.com

 

Tammyn tulevat kurssit Suomessa:

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.

Takaisin ylös