fbpx

Yrityksille ja yhteisöille

Tilaustunnit ja kurssit:

Kehollisuus, hyvinvointi, luovuusvalmennus ja tanssillinen liikunta sopivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tanssin lisäksi voin tarjota kehonhuoltoa, joogaa, hengitys- ja rentoutusharjoituksia sekä yhteisön luovuutta herätteleviä harjoituksia. Etänä tai livenä!

5Rytmiä sopii erinomaisesti esimerkiksi:

  • Henkilöstöliikuntakursseille
  • Koulutus, tyhy- ja virkistyspäiviin
  • Ryhmäytymiseen, tiimin yhteishengen rakentamiseen, ongelmanratkaisutilanteisiin
  • Koko perheen tapahtumiin
  • Festivaaleille, konferensseihin
  • Yksityistilaisuuksiin ja merkkipäiviin, kuten häät, polttarit tai syntymäpäivät
  • Yksityistunniksi, mikäli et jostain syystä pysty tai halua osallistua ohjatulle ryhmätunnille.

Etsitkö jotain uutta, hauskaa ja erilaista järjestämääsi tapahtumaan tai tyhy-päivään? Onko työyhteisössä ongelmia stressin, kiireen tai koronakriisin aiheuttamien paineiden kanssa? Kaipaatteko jotain virkistävää, vapauttavaa ja rentouttavaa? Junnaavatko työyhteisön ajatukset paikoillaan ja etsittekö keinoja herätellä ryhmän luovuutta ja uusia mahdollisuuksia?

Luovuus, kehollisuus ja läsnäolo tuovat hyvinvointihyötyjä niin yksilölle kuin koko ryhmälle yhteisönä.

Aloitetaan yhteistyö!

Räätälöity kokonaisuus etänä tai livenä

1

KESTO

Suositeltu minimikesto on 60 minuuttia, mutta tarvittaessa voi olla lyhyempikin (30-45 min). Myös puolen tai kokonaisen päivän tai jopa koko viikonlopun mittaiset tilauskurssit ovat mahdollisia. Tilaisuus voi olla kertaluontoinen, sarja tapaamiskertoja tai viikoittainen kurssi henkilöstöliikunnan kurssivalikoimissa.

2

OPETUSKIELI

Suomi. Voin opettaa myös englanniksi (puhun englantia toisena äidinkielenä).

3

SIJAINTI

Tilaustunti tai virkistyspäivä voi tapahtua “livenä”, etänä tai verkkokurssitoteutuksena. Lähiopetuksessa kurssi voi tapahtua tilaajan omissa tiloissa tai voimme sopia minun varaavan tilat ryhmän puolesta.

4

RYHMÄN TARPEET

Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja kiinnostusten mukaisesti, teidän tilaisuuteenne sopivaksi.

Asiakaskokemuksia

“Halusimme tarjota vapaaehtoisille kiitokseksi tanssitunnin, joka rentouttaa, virkistää ja tuo ihmisiä yhteen oudon korona-kevään päätteeksi.”

“Osallistuimme Karoliinan 5Rytmiä-etätanssitunnille yhdistyksemme vapaaehtoisten kanssa. Halusimme tarjota vapaaehtoisille kiitokseksi tanssitunnin, joka rentouttaa, virkistää ja tuo ihmisiä yhteen oudon korona-kevään päätteeksi. Karoliina ohjasi tunnin selkeästi, pehmeästi, turvallisesti ja vankalla ammattitaidolla. Hän loi tunnelman, jossa meidän osallistujien oli helppo olla ja kokea, että hänen ohjauksensa ja tanssi itsessään oli juuri meitä varten. Vaikka tanssitunti tapahtui etänä ja kukin osallistui siihen omasta kodistaan käsin, vallitsi tunnin jälkeen vahva yhteyden kokemus meidän osallistujien välillä. Vapaaehtoisten kommentit olivat kiittäviä ja tunnelma rentoutunut ja raukea. Tanssi nosti esille yhteyden omaan kehoon. Voin lämmöllä suositella Karoliinan tunteja vastaavanlaisen tunnelman ja tuloksen saavuttamiseksi.”

Helena Korpela
Suunnittelija, Yhteiset Lapsemme ry

Mitä on 5Rytmiä?

5Rytmiä on kehollista mindfulnessia, joka antaa liikunnan lisäksi kehon ja mielen hallintaa, läsnäoloharjoitusta ja luovuutta. 5Rytmiä on virkistävä, palauttava, aktivoiva ja yhteisöllinen liikuntamuoto, joka sopii kaikille iästä, sukupuolesta, kehotyypistä tai liikunnallisesta taustasta riippumatta.

Miten hyödymme 5Rytmiä-tanssista? 

1

HYVÄÄ OLOA JA MIELIALAN NOSTETTA

5Rytmiä-harjoituksen rakenteen kaari on luontaisesti energisoivaa, eheyttävää, ilahduttavaa ja inspiroivaa. Tanssi purkaa tehokkaasti niin mielen kuormitusta kuin fyysisiä jännityksiä. Liikunnan tuoma oksitosiini tuo hyvää oloa.

2

KEHOPOSITIIVISUUS

5Rytmiä tutustuttaa helposti lähestyttävällä, hauskalla ja myös koskettavalla tavalla omaan kehoon ja ainutlaatuiseen liikkeeseen. Kynnys on matala eikä suorituspaineita ole.

3

AJATUSTEN TUULETUSTA, UUTTA PERSPEKTIIVIÄ JA ONGELMANRATKAISUA.

Liike herättää erilaisia mielikuvia. Uudenlaisten liikkeiden löytäminen kehossa aktivoi ajattelua, hermoratoja ja aivoja – kirjaimellisesti avaa uusia mahdollisuuksia, sekä kehollisesti että muutenkin. Uudet ideat, oivallukset ja perspektiivit voivat syntyä kuin itsestään. Tanssiessa opittu kyky heittäytyä ja uskaltautua uuteen heijastuvat myös muille elämän osa-alueille.

4

RYHMÄYTYMINEN JA YHTEISTYÖ

Kaikenlaisen yhteistyön pohjana on luottamus, yhteys, kuunteleminen ja selkeä, vastavuoroinen kommunikaatio. Saman rytmin tahtiin liikkuminen tutkitusti vahvistaa näitä taitoja. Yhdessä heittäytyminen ja yhteinen myönteinen elämys vahvistaa luottamusta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

5

LUOVUUDEN KIPINÄÄ

Luovuus kuuluu kaikille – ja jokainen ihminen on omalla ainutlaatuisella tavallaan luova. 5Rytmiä-tanssi antaa avaimet oman ja ryhmän yhteisen luovuuden löytämiselle sekä luovuuden esteiden purkamiselle.

6

TIETOISUUSTAIDOT JA PSYKOLOGINEN JOUSTAVUUS

5Rytmiä-tanssi harjaannuttaa tietoisen läsnäolon taitoja, vahvistaa kykyä havaita omia fyysisiä kehontuntemuksia ja löytää hyväksyvää, itsemyötätuntoista suhtautumista itseen. Nämä osa-alueet ovat yhteydessä psykologiseen joustavuuteen, jolla on tutkitusti myönteisiä ja stressiä lievittäviä hyvinvointivaikutuksia.

”Liike ja hengitys
ovat portteja läsnäoloon”

– Karoliina Valontaival –

Mitä tarvitaan tilauskurssille tai -tunnille?

Tanssiin soveltuva tila

Tilauskurssi voi tapahtua asiakkaan omissa tiloissa tai vuokratussa salissa. Ryhmän koko määrittelee tarvittavan tilan koon. Lattia on tärkeää: puu- tai joustavarakenteinen lattia on paras. Kivi- tai betonilattia ei ole kovin nivelystävällinen.

Äänentoistolaitteet

Mikäli tanssitilassa ei ole valmiina laadukasta äänentoistojärjestelmää, voin varata laitteet mukaan osana räätälöityä pakettia.

Vaatetus

Osallistujat tarvitsevat mukavat, joustavat vaatteet, joissa on helppo liikkua. Lisäksi vesipullo on hyvä olla mukana.

Tee tarjouspyyntö