Etätanssit & verkko­kurssit

5Rytmiä-etätunnit

Tervetuloa 5Rytmiä®-etätanssitunnille! Löydä liikkeen iloa mistä päin Suomea tahansa. Voit tanssia omassa olohuoneessa, mökillä tai pihalla – missä tahansa, jossa on riittävän hyvä internet-yhteys.

Osallistuminen on helppoa eikä vaadi teknistä taituruutta. 

Etätunnilla pääsee tutustumaan omaan ainutlaatuiseen ilmaisuun, rakentamaan positiivista kehosuhdetta, löytämään luovuutta, nauttimaan liikkeestä ja rentoutumaan ja vapautumaan.

Etätunnilla on kaikilla video päällä, jos vain mahdollista, koska osallistujien liikkeen näkeminen on minulle ohjaajana tärkeää ryhmän ohjaamisen ja tukemisen kannalta.

HUOM: TUNTI ON AINOASTAAN LIVE-STREAMINÄ. Sitä ei nauhoiteta/tallenneta musiikkilupa- ja tekijänoikeussyistä.

Etätunti mahdollistaa osallistumisen 5Rytmiä-tanssiin myös sellaisilta paikkakunnilta, joissa en käy opettamassa paikan päällä.

Etätunneista on saatu paljon positiivisia kokemuksia, niin yksittäisten asiakkaiden kuin organisaatioiltakin. Etäisyydestä huolimatta etätanssin aikana on voinut saavuttaa yhdessä ja yhteydessä olemisen sekä jaetun kokemuksen tunteen. Jollekin on omasta kodista tullut entistä tärkeämpi paikka, kuin pyhättö, tanssin myötä. Toiselle omissa oloissa tanssiminen on ollut tärkeä askel siihen, että on myöhemmin uskaltautunut ryhmätunneille.

Etätunnit syksyllä 2020

MAANANTAI klo 8.30 – 9.30
Kesto: 60 min

16.11. – 21.12.2020 (kuusi kertaa)

Heräämö on 5Rytmiä-etätunti, joka on maanantaiaamun kehollinen pelastus. Tule möyrimään maanantain murinat pois, maistelemaan liikettä ja maalaamaan mahtavaa viikon alkua koko keholla.

Koko kurssille ilmoittautuminen: 16.11. mennessä. Ostettuasi sarjakortin voit varata paikkasi yksittäisiltä tunneilta.

Yksittäisille tunneille ilmoittautuminen: viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua.

ALUSTA: ZOOM

TIISTAI klo 18 – 20
Kesto: 120 min

1.-15.12.2020 (kolme kertaa)

Koronatilanteen vuoksi tiistai-illan tunnit ovat siirtyneet lähiopetuksesta etäopetukseen. 

Yksittäisille tunneille ilmoittautuminen: viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Tunneille käy myös lähituntien sarjakortit.

ALUSTA: ZOOM

PERJANTAI klo 18 – 19.30
Kesto: 90 min

4.12. ja 18.12.2020

5Rytmiä-tanssi perjantaisin on palauttavaa, päräyttävää, piristävää, puhdistavaa ja palkitsevaa. Vapaudu viikon kuormasta, laskeudu kehoosi ja rentoudu kohti viikonloppua.

Yksittäisille tunneille ilmoittautuminen: viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua.

ALUSTA: ZOOM

SUNNUNTAI klo 17.30 – 19
Kesto: 90 min

Neljä kertaa: 27.9., 18.10., 8.11. ja 13.12.2020

Palaudu viikosta ja kerää voimia uuteen sunnuntai-illan etätunneilla. Soljuvaa, särmikästä, vapauttavaa ja eheyttävää liikettä koko keholle! Sunnuntain tunti on kirsikkana kakun päällä viikonlopussa.

Koko kurssille ilmoittautuminen: 25.9. mennessä

Yksittäisille tunneille ilmoittautuminen: viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua.

ALUSTA: ZOOM

Kalenteri: Tulevat etätunnit

marraskuu 2020
joulukuu 2020
No event found!
Load More

Hinnasto

Black Friday -tarjous voimassa ma 30.11. asti.

Ostettuasi sarjakortin varaa paikkasi tunneilta, joihin haluat osallistua. Sarjakortit käyvät kaikille etätunneille joulukuussa 2020 (ma, ti, pe, su). Sarjakortti on henkilökohtainen.

5 kerran kortti – SÄÄSTÄ 25%

68€ / 52€ alennusryhmät

VIP passi (kaikki tunnit, 9 krt) – SÄÄSTÄ 30%

99€ / 77€ alennusryhmät

KERTAMAKSU:

KERTAMAKSU

60 MIN ETÄTUNTI

12€ / 10€*

MAANANTAI

* Alennettu hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille

KERTAMAKSU

90 MIN ETÄTUNTI

15 € / 12 €*

PERJANTAI & SUNNUNTAI

* Alennettu hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille

KAUSI- JA SARJAKORTIT:

MAANANTAI-TUNNIT

KOKO KURSSI 

65€ / 55€*

6 KERTAA Á 60 MIN – SÄÄSTÄ 10%

* Alennettu hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille

SUNNUNTAI-TUNNIT

KOKO KURSSI 

55€ / 46€*

4 KERTAA Á 90 MIN – SÄÄSTÄ 10%

* Alennettu hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille

Kokemuksia 5Rytmiä-etätunneilta

Tekniikka: mitä tarvitset

1

HYVÄ NETTIYHTEYS

Tarvitset hyvän nettiyhteyden, jotta Zoom toimii optimaalisesti. Voit parantaa nettiyhteyttä varmistamalla, etteivät muut laitteet tai ohjelmat käytä nettiyhteyttä samaan aikaan. Tarvittaessa, jos netti ei jaksa pyörittää videota, voit laittaa videoyhteyden pois päältä.

2

KAIUTTIMET TAI KUULOKKEET

Musiikin äänenlaadun parantamiseksi suosittelen liittämään laitteesi kaiuttimiin tai kuulokkeisiin (langattomat / bluetooth -kuulokkeet ovat parhaat, jos sellaiset löytyvät kotoa).

3

MIELELLÄÄN LAITE, JOSSA ON KAMERA

Jos mahdollista, käytä tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, jossa on kamera ja mikrofoni. Videoyhteyden avulla minä pystyn näkemään liikkujat ja ohjaamaan ryhmää.

4

ZOOM ASENNETTUNA LAITTEELLESI

Asenna jo ennen tuntia Zoom-sovellus laitteellesi ja pidä sovellus päivitettynä. Zoomia voi käyttää myös selaimen kautta, mutta tällöin äänenlaatu ei ole yhtä hyvä.

Ohjeet Zoom-tunnille

Osallistuminen on helppoa eikä vaadi teknistä taituruutta. Zoom-ohjelmaa on helppo käyttää!

1

LATAA ZOOM LAITTEELLESI JO ENNEN TUNTIA

Jos käytät Zoomia mobiililaitteellasi, löydät sen sovelluskaupasta. Jos osallistut tietokoneella, lataa Zoom-ohjelma tästä. Päivitä Zoom aina viimeisimpään versioon tietoturvasyistä.

2

KYTKE KAIUTTIMET TAI KUULOKKEET

Musiikin äänenlaadun parantamiseksi suosittelen liittämään laitteesi kaiuttimiin tai kuulokkeisiin (langattomat / bluetooth -kuulokkeet ovat parhaat, jos sellaiset löytyvät kotoa).

3

KLIKKAA SÄHKÖPOSTISTA ZOOM-LINKKIÄ

Lähetän kaikille osallistujille infosähköpostin Zoom-linkin kera, kun ilmoittautuminen tunnille on sulkeutunut. Päästäksesi tunnille mukaan klikkaa sähköpostissa olevaa Zoom-linkkiä.

4

LIITY TUNNILLE VIDEOYHTEYDEN KANSSA

Valitse “Join with video”, kun liityt Zoom-tunnille. Videon avulla pystyn ohjaamaan ryhmää, näemme toisemme ja pystymme hetkittäin myös tanssimaan yhdessä. Jos netti ei jaksa videoita pyörittää, voit myöhemmin kytkeä sen pois päältä.

5

MUUT VALMISTELUT

VALMISTELE TANSSITILASI. Tilan valmistelu auttaa virittäytymään ja keskittymään. Esimerkiksi: tee itsellesi riittävän kokoinen tanssitila. Lakaise pölyt lattialta. Voit vaikkapa sytyttää kynttilän tms. tavalla virittäytyä, jos se tuntuu sopivalta ja tarpeelliselta.

PUHELIMET JA MUUT LAITTEET LENTOTILAAN TAI POIS PÄÄLTÄ TUNNIN AJAKSI. Jos käytät Zoomilla puhelintasi, laita kaikki hälytykset, puhelut, tekstiviestien ja whatsapp-viestien merkkiäänet yms. pois päältä tanssin ajaksi, jotta ei ole ylimääräisiä häiriötekijöitä ja pystyt keskittymään tanssiin täysipainoisesti. (Lisäksi nettiyhteys ja äänenlaatu paranevat, kun muut laitteet eivät käytä nettiyhteyttä samanaikaisesti).

LAPSET: Jos kotona on lapsia, he voivat osallistua tunnille jos haluavat. Ymmärrämme myös, että kun tanssi tapahtuu kotona, on häiriötekijöitä ja saatat joutua kesken tunnin vastaamaan lastesi tarpeisiin.

SITOUDU OSALLISTUMAAN ALUSTA LOPPUUN. Jos joudut jostain syystä lähtemään aiemmin, ilmoitathan siitä minulle Zoomin chat-toiminnon kautta. Kiitos!

Ohjeita ongelmatilanteisiin:

 

JOS ÄÄNTÄ EI KUULU:

 

TARKISTA ÄÄNIASETUKSET: Avaa Zoom-ohjelma ja avaa valikosta ASETUKSET (”PREFERENCES”). Klikkaa valikosta ”Audio” eli ääniasetukset. Speaker-kohdasta pääset valitsemaan kaiuttimesi tai kuulokkeesi, mikäli Zoom ei ole niitä automaattisesti havainnut. Pääset siinä myös testaamaan sekä kaiuttimiasi ja mikrofoniasi.

MOBIILILAITTEELLA: jos et kuule mitään ääntä, klikkaa sovelluksen vasemmassa alalaidassa oleva “join audio” ja sitten “call using internet audio”. Jos et vieläkään kuule mitään ääntä, kokeile sulkea Zoom-ohjelma kokonaan ja liity tunnille uudestaan.

JOS ÄÄNI HÄVIÄÄ KESKEN TUNNIN: Sulje Zoom-ohjelma kokonaan ja liity tunnille uudestaan. Jos tämä ei auta, palaa Zoomin ääniasetuksiin ja varmista, että kaiutin on päällä ja yhteydessä Zoom-ohjelmaan.

 

JOS ET OLE SAANUT INFOKIRJETTÄ:

Lähetän Zoom-linkin osallistujille, kun ilmoittautuminen on päättynyt eli noin pari tuntia ennen tunnin alkua. Jos et ole saanut infokirjettä:

1. TARKISTA ROSKAPOSTIKANSIOSI.

2. OTA YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jos infokirje ei ole tullut perille. En pysty vastaamaan tekstiviesti- tai puhelintiedusteluihin juuri ennen tunnin alkamista. Tunnin aloitusajan jälkeen en voi vastata yhteydenottoihin lainkaan.