fbpx

Etätunnit

5Rytmiä-etätunnit

Tervetuloa 5Rytmiä®-etätanssitunnille! Löydä liikkeen iloa mistä päin Suomea tahansa. Voit tanssia omassa olohuoneessa, mökillä tai pihalla – missä tahansa, jossa on riittävän hyvä internet-yhteys.

Osallistuminen on helppoa eikä vaadi teknistä taituruutta, erityisiä teknisiä laitteita tai erillistä tanssitilaa.

Etätunnilla pääsee tutustumaan omaan ainutlaatuiseen ilmaisuun, rakentamaan positiivista kehosuhdetta, löytämään luovuutta, nauttimaan liikkeestä ja rentoutumaan ja vapautumaan.

Etätunnilla on kaikilla video päällä, jos vain mahdollista, koska osallistujien liikkeen näkeminen on minulle ohjaajana tärkeää ryhmän ohjaamisen ja tukemisen kannalta.

HUOM: TUNTI ON AINOASTAAN LIVE-STREAMINÄ. Opetus/ohjaus sekä ryhmässä oleminen tapahtuvat Zoomin välityksellä ja musiikki striimataan aiemmasta poiketen Mixcloudin kautta.

Etätunti mahdollistaa osallistumisen 5Rytmiä-tanssiin myös sellaisilta paikkakunnilta, joissa en käy opettamassa paikan päällä.

Etätunneista on saatu paljon positiivisia kokemuksia, niin yksittäisten asiakkaiden kuin organisaatioiltakin. Etäisyydestä huolimatta etätanssin aikana on voinut saavuttaa yhdessä ja yhteydessä olemisen sekä jaetun kokemuksen tunteen. Jollekin on omasta kodista tullut entistä tärkeämpi paikka, kuin pyhättö, tanssin myötä. Toiselle omissa oloissa tanssiminen on ollut tärkeä askel siihen, että on myöhemmin uskaltautunut ryhmätunneille.

Aikataulut

MAKSUTON MAISTIAINEN: AVAUDU AAMUUN TANSSIEN!

Herätä keho kuunnellen, virkistä mieli ja löydä kipinää koko loppupäivään. Tervetuloa maistiaistunnille, joka avaa suosittujen maanantaiaamun etätuntien talvikauden.Aloittelijoille tervetuloa kokeilemaan 5Rytmiä® hyvin matalalla kynnyksellä!

MAANANTAINA 24.1.2022 klo 9 – 9.40

Alusta: Zoom

Ilmoittaudu viimeistään 30 min ennen tanssin alkua. Paikkoja on rajallisesti. Tunti on maksuton. Jos et pääsekään paikalle, peruutathan paikkasi ajoissa.

ETÄTUNNIT (TALVI 2022)

Nauti liikkeestä, löydä luovuutta, vapaudu ja voimaannu 5Rytmiä-tunneilla! Mieli tyhjenee ja kirkastuu. Tanssi tarjoaa kokonaisvaltaista liikuntaa, jonka voit mukauttaa omalle keholle ja tahdille sopivaksi. Tanssi on koko viikon kohokohta!

 

MAANANTAI klo 9 – 10| Parittomat viikot

ma 31.1., 14.2., 28.2., 14.3. ja 28.3.2022 (5 kertaa)

 

TORSTAI klo 17 – 18| Joka viikko

27.1. – 21.4.2022 (10 kertaa)
HUOM: ei tuntia 10.2., 3.3. tai 31.3.2022

 

SUNNUNTAI klo 18 – 19 | Parilliset viikot

su 30.1., 13.2., 27.2., 13.3. ja 27.3.2022 (5 kertaa)

 

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Tunneille voi ilmoittautua kertamaksulla tai sarjakortilla. Sarjakortti käy kaikille etätunneille. Varaa paikkasi tunnilta viimeistään 30 min ennen tunnin alkua.

 

HINTA:

Sarjakortti (5 kertaa): 67€ / 57€ alennusryhmät

Sarjakortti (10 kertaa): 125€ / 105€ alennusryhmät

Kertamaksu: 15€ /  13€ alennusryhmät

Sarjakortti voimassa talvikauden eli 31.3.2022 asti. Sarjakortti on henkilökohtainen. Jokaisen tunnille osallistuvan on ilmoittauduttava erikseen, vaikka osallistujat tanssisivat yhdessä samassa tilassa.

Kalenteri: Tulevat etätunnit

No event found!

Mitä tarvitset osallistuaksesi etätunnille

1

HYVÄ NETTIYHTEYS

Tarvitset hyvän nettiyhteyden, jotta Zoom toimii optimaalisesti. Voit parantaa nettiyhteyttä varmistamalla, etteivät muut laitteet tai ohjelmat käytä nettiyhteyttä samaan aikaan. Tarvittaessa, jos netti ei jaksa pyörittää videota, voit laittaa videoyhteyden pois päältä.

2

KAIUTTIMET TAI KUULOKKEET

Musiikin äänenlaadun parantamiseksi suosittelen liittämään laitteesi kaiuttimiin tai kuulokkeisiin (langattomat / bluetooth -kuulokkeet ovat liikkumisen kannalta parhaat, jos sellaiset löytyvät kotoa. Jos ei, tavalliset kuulokkeet ovat varsin riittävät).

3

MIELELLÄÄN LAITE, JOSSA ON KAMERA

Jos mahdollista, käytä tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, jossa on kamera ja mikrofoni. Videoyhteyden avulla minä pystyn näkemään liikkujat ja ohjaamaan ryhmää. Jos laitteellasi ei ole videotoimintoa, ei hätää – se ei ole este tunnille osallistumiselle.

4

ZOOM ASENNETTUNA LAITTEELLESI

Asenna jo ennen tuntia Zoom-sovellus laitteellesi ja pidä sovellus päivitettynä. Zoomia voi käyttää myös selaimen kautta, mutta tällöin äänenlaatu ei ole yhtä hyvä.

5

MIXCLOUD-TILI

Musiikki striimataan Mixcloudin kautta. Luo jo ennen tuntia tili Mixcloud-palveluun, jotta tunnin aloitus sujuu vaivatta. Etsi Karoliina sieltä valmiiksi ennen tunnin alkua joko nimellä tai Valonrytmit-nimimerkillä.

6

PIENIKIN TILA RIITTÄÄ TANSSIA VARTEN

Osallistuaksesi tunnille et tarvitse suurta tilaa. Pienikin tila on varsin hyvä – nurkkaus makuu- tai olohuoneesta riittää mainiosti. Lämpimään vuodenaikaan etätunnille voi osallistua vaikkapa mökkilaiturilta tai -terassilta, puistosta tai lempiluontopaikasta. On joku joskus osallistunut automatkallakin, joten vain mielikuvitus on rajana!

Kokemuksia 5Rytmiä-etätunneilta