fbpx

Etätunnit

Käytätkö mobiililaitetta? Lataa Mindbody-sovellus ja ilmoittaudu kätevästi kaikille kursseille! (Sovelluksen kieli on englanti)

5Rytmiä-etätunnit

Tervetuloa 5Rytmiä®-etätanssitunnille! Löydä liikkeen iloa mistä päin Suomea tahansa. Voit tanssia omassa olohuoneessa, mökillä tai pihalla – missä tahansa, jossa on riittävän hyvä internet-yhteys.

Osallistuminen on helppoa eikä vaadi teknistä taituruutta, erityisiä teknisiä laitteita tai erillistä tanssitilaa.

Etätunnilla pääsee tutustumaan omaan ainutlaatuiseen ilmaisuun, rakentamaan positiivista kehosuhdetta, löytämään luovuutta, nauttimaan liikkeestä ja rentoutumaan ja vapautumaan.

Etätunnilla on kaikilla video päällä, jos vain mahdollista, koska osallistujien liikkeen näkeminen on minulle ohjaajana tärkeää ryhmän ohjaamisen ja tukemisen kannalta.

HUOM: TUNTI ON AINOASTAAN LIVE-STREAMINÄ. Sitä ei nauhoiteta/tallenneta musiikkilupa- ja tekijänoikeussyistä.

Etätunti mahdollistaa osallistumisen 5Rytmiä-tanssiin myös sellaisilta paikkakunnilta, joissa en käy opettamassa paikan päällä.

Etätunneista on saatu paljon positiivisia kokemuksia, niin yksittäisten asiakkaiden kuin organisaatioiltakin. Etäisyydestä huolimatta etätanssin aikana on voinut saavuttaa yhdessä ja yhteydessä olemisen sekä jaetun kokemuksen tunteen. Jollekin on omasta kodista tullut entistä tärkeämpi paikka, kuin pyhättö, tanssin myötä. Toiselle omissa oloissa tanssiminen on ollut tärkeä askel siihen, että on myöhemmin uskaltautunut ryhmätunneille.

Mitä tarvitset osallistuaksesi etätunnille

1

HYVÄ NETTIYHTEYS

Tarvitset hyvän nettiyhteyden, jotta Zoom toimii optimaalisesti. Voit parantaa nettiyhteyttä varmistamalla, etteivät muut laitteet tai ohjelmat käytä nettiyhteyttä samaan aikaan. Tarvittaessa, jos netti ei jaksa pyörittää videota, voit laittaa videoyhteyden pois päältä.

2

KAIUTTIMET TAI KUULOKKEET

Musiikin äänenlaadun parantamiseksi suosittelen liittämään laitteesi kaiuttimiin tai kuulokkeisiin (langattomat / bluetooth -kuulokkeet ovat liikkumisen kannalta parhaat, jos sellaiset löytyvät kotoa. Jos ei, tavalliset kuulokkeet ovat varsin riittävät).

3

MIELELLÄÄN LAITE, JOSSA ON KAMERA

Jos mahdollista, käytä tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, jossa on kamera ja mikrofoni. Videoyhteyden avulla minä pystyn näkemään liikkujat ja ohjaamaan ryhmää. Jos laitteellasi ei ole videotoimintoa, ei hätää – se ei ole este tunnille osallistumiselle.

4

ZOOM ASENNETTUNA LAITTEELLESI

Asenna jo ennen tuntia Zoom-sovellus laitteellesi ja pidä sovellus päivitettynä. Zoomia voi käyttää myös selaimen kautta, mutta tällöin äänenlaatu ei ole yhtä hyvä.

5

PIENIKIN TILA RIITTÄÄ TANSSIA VARTEN

Osallistuaksesi tunnille et tarvitse suurta tilaa. Pienikin tila on varsin hyvä – nurkkaus makuu- tai olohuoneesta riittää mainiosti. Lämpimään vuodenaikaan etätunnille voi osallistua vaikkapa mökkilaiturilta tai -terassilta, puistosta tai lempiluontopaikasta. On joku joskus osallistunut automatkallakin, joten vain mielikuvitus on rajana!

Etätunnit (syksy 2021)

HERÄÄMÖ-AAMUTUNNIT

Heräämö on 5Rytmiä-etätunti, jossa voit aloittaa aamun kehoa kuunnellen ja liikettä maistellen. Aamutunti virkistää, vetreyttää ja virittää koko päivän uuteen asentoon. Anna itsellesi arkiaamun kehollinen herättely.

MAANANTAISIN klo 8.30 – 9.30

6.9. – 29.11.2021 (12 kertaa)
Ei tuntia syyslomalla (18.10.) 

Koko kaudelle ilmoittautuminen (sitova): 15.8.2021 mennessä. Minimiryhmäkoko 10. Yksittäisiä poissaoloja voi korvata muilla etätunneilla.

Yksittäisille tunneille ilmoittautuminen: viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua (kertamaksu tai sarjakortti).

ILTATUNNIT

Nauti liikkeestä, löydä luovuutta, vapaudu ja voimaannu 5Rytmiä-tunneilla! Mieli tyhjenee ja kirkastuu. Tanssi tarjoaa kokonaisvaltaista liikuntaa, jonka voit mukauttaa omalle keholle ja tahdille sopivaksi. Tanssi on koko viikon kohokohta!

 

TORSTAI klo 17 – 18

12.8., 26.8., 2.9., 16.9., 14.10., 28.10. ja 11.11.
Yhteensä 7 kertaa

Koko kaudelle ilmoittautuminen (sitova): 15.7.2021 mennessä. Minimiryhmäkoko 10.

Yksittäisille tunneille ilmoittautuminen: viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua (kertamaksu tai sarjakortti).

Hinnasto (syksy 2021)

Tunnit ensisijaisesti koko kaudeksi sitoutuville. Minimiryhmäkoko 10 tanssijaa. 

KAUSIKORTTI

MAANANTAIN ETÄTUNNIT (12 kertaa)

168€ / 144€*

* alennusryhmät -15%: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

KAUSIKORTTI

TORSTAIN ETÄTUNNIT (7 kertaa)

98€ / 84€*

* alennusryhmät -15%: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

10% ALENNUS

kun varaat kausikortin 15.6. mennessä!

Lahjakortit

Anna lahja, joka varmasti liikuttaa ja ilahduttaa pitkään. 

Kokemuksia 5Rytmiä-etätunneilta