Peruutusehdot

PERUUTUSEHDOT

5RYTMIÄ-TUNTIVARAUKSEN PERUUTTAMINEN

kaikki paikkakunnat

peruutusehdot ja -ohjeet

Kirjaudu asiakastilillesi. Näet sieltä kaikki varauksesi.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi, kun teet sen viimeistään 6 tuntia (Helsinki) tai viimeistään 24 tuntia (Turku & Tampere) ennen tanssin alkua. Jos tanssin alkuun on alle tämä tuntimäärä, varausta ei voi enää perua tai siirtää ja varaus veloitetaan kokonaisuudessan. 

Kertamaksua ei palauteta. On mahdollista sen sijaan siirtää osallistumista toiseen kertaan (max. 1 siirto/lippu), mikäli teet peruutuksen peruutusajan puitteissa eli  viimeistään 6 tuntia (Helsinki) tai 24 tuntia (Turku/Tampere) ennen tanssin alkua. Mikäli kyseessä oli kertamaksu, et pysty tekemään itse siirtämään varausta toiseen kertaan. Ota yhteyttä ja sovi tunnin siirtämisestä toiseen ajankohtaan. Tällaisen siirron voi tehdä maksimissaan yhden kerran (minkä jälkeen siirto ei enää ole mahdollista). On myös mahdollista ilmoittaa, että joku tulee tunnille sinun tilallesi. Ilmoita tästä viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua. Yhteystiedot: helsinki@valontaival.com; tampere@valontaival.com tai turku@valontaival.com.

Jos käytit sähköistä sarjakorttia ilmoittautuessasi ja peruutat viimeistään 6 tuntia (Helsinki) tai 24 tuntia (Turku/Tampere) ennen tanssin alkua, kerta jää käyttämättä ja palautuu kortillesi. Voit käyttää tämän peruutetun kerran milloin vain sarjakortin voimassaoloajan puitteissa. Sarjakortin kanssa voit tehdä kortin voimassaoloajan ja peruutusehtojen puitteissa varausten siirtoja rajattomasti oman tilisi kautta. Jos sairastut akuutisti, ota yhteyttä viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua ja voimme peruuttaa varauksesi. Huom: koska sarjakortti on henkilökohtainen, et voi nimetä toista tanssijaa tilallesi, mikäli varaus on tehty sarjakortilla.

Jos ilmoittauduit tutustumiskerralle: se toimii sarjakortin tavoin, sillä se on yhden kerran prepaid-kortti. Eli voit peruuttaa ja varata uuden ajan itse oman tilisi kautta. Käyttämätön kerta palautuu kortillesi. Huomaathan käyttää tutustumiskerran sen voimassaoloajan puitteissa.

SARJA- ELI PREPAID-KORTIN KÄYTTÖEHDOT

kaikki paikkakunnat

  • Sarjakortti on henkilökohtainen, eli sitä ei voi jakaa toisen käyttäjän kanssa eikä omalla sarjakortilla voi tehdä varausta toiselle. 

 

  • Sarjakortilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

 

 

  • Sarjakortilla tehdyn tuntivarauksen voi peruuttaa ja siirtää yllä olevien peruutusehtojen mukaisesti.

 

  • Mikäli olet yli 2 viikkoa kestävällä sairauslomalla, voi sarjakortin voimassaoloaikaa pidentää sovitusti, mikäli otat yhteyttä ennen sarjakortin umpeutumista. Lääkärintodistus on esitettävä. Ulkomaanmatkojen, työmatkojen, tms. syiden vuoksi emme pidennä sarjakorttien voimassaoloaikaa.

5RYTMIÄ-TYÖPAJAN PERUUTTAMINEN

kaikki paikkakunnat

peruutusehdot ja -ohjeet

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja peruuttamisesta veloitetaan peruutusmaksu, jonka suuruus riippuu peruutuksen ajankohdasta. 
  • Kurssi tulee peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen karoliina@valontaival.com. Mainitsethan otsikossa kurssin nimen ja ”peruutus”, esimerkiksi: ”Emotional embodiment – peruutus”. Tämä helpottaa viestien löytämistä sähköpostiviidakosta!
  • Kerro peruutusviestissäsi tilinumerosi (IBAN + BIC)

 

Kurssipaikan peruutusta varten on kaksi vaihtoehtoa:

1. Kurssimaksun hyvitys: osittainen palautus

2. ”Sijaisen” hankkiminen kurssille (= ei peruutusmaksua)

Osallistumisen siirtäminen suoraan toiselle kurssille ei valitettavasti ole mahdollista.

 

  1. Kurssimaksun osittainen palautus:
  • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: veloitetaan 30% kurssimaksusta peruutusmaksuna ja loput kurssimaksusta (70%) palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 
  • Peruutus alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: kurssimaksua ei palauteta. Poikkeuksena on sairaus tai muu force majeure -elämäntapahtuma (esitäthän lääkärintodistuksen mikäli kyseessä on sairaus), jolloin on voimassa edeltävää kohtaa vastaava peruutusmaksu (30%). Tällaisessa force majeure -tapauksessa viimeinen peruutusmahdollisuus on 1 vrk ennen kurssin alkua, jonka jälkeen maksua ei enää palauteta.

 

2. ”Sijaisen” hankkiminen työpajaan:

  • Mikäli et itse pääse osallistumaan työpajaan, voit nimetä jonkun muun ihmisen tilallesi, viimeistään 6 tuntia ennen kurssin alkua. Tästä muutoksesta ei veloiteta peruutusmaksua eikä siitä myöskään palauteta kurssimaksua. Asiakas hoitaa kurssimaksun sijaisen kanssa itse.

 

HUOM! Mikäli työpajaan tulee muutoksia (aikataulujen, kurssipaikan tai opettajan suhteen) pyrimme informoimaan osallistujia muutoksista niin pian kuin suinkin mahdollista. Mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän tai opettajan toimesta, palautamme osallistujille kurssimaksun kokonaisuudessaan