Peruutusehdot

PERUUTUSEHDOT

5RYTMIÄ-TUNTIVARAUKSEN PERUUTTAMINEN

kaikki paikkakunnat (LÄHIOPETUS)

peruutusehdot ja -ohjeet

Kirjaudu asiakastilillesi. Näet sieltä kaikki varauksesi.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi, kun teet sen viimeistään 6 tuntia (Helsinki) tai viimeistään 24 tuntia (Turku & Tampere) ennen tanssin alkua. Jos tanssin alkuun on alle tämä tuntimäärä, varausta ei voi enää perua tai siirtää ja varaus veloitetaan kokonaisuudessan. 

Kertamaksua ei palauteta. On mahdollista sen sijaan siirtää osallistumista toiseen kertaan (max. 3 siirto/lippu), mikäli teet peruutuksen peruutusajan puitteissa eli  viimeistään 6 tuntia (Helsinki) tai 24 tuntia (Turku/Tampere) ennen tanssin alkua. Mikäli kyseessä oli kertamaksu, et pysty tekemään itse siirtämään varausta toiseen kertaan. Ota yhteyttä ja sovi tunnin siirtämisestä toiseen ajankohtaan. Tällaisen siirron voi tehdä maksimissaan kolme kertaa (minkä jälkeen siirto ei enää ole mahdollista). On myös mahdollista ilmoittaa, että joku tulee tunnille sinun tilallesi. Ilmoita tästä viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua. Yhteystiedot: helsinki@valontaival.com; tampere@valontaival.com tai turku@valontaival.com.

Jos käytit sähköistä sarjakorttia ilmoittautuessasi ja peruutat viimeistään 6 tuntia (Helsinki) tai 24 tuntia (Turku/Tampere) ennen tanssin alkua, kerta jää käyttämättä ja palautuu kortillesi. Voit käyttää tämän peruutetun kerran milloin vain sarjakortin voimassaoloajan puitteissa. Sarjakortin kanssa voit tehdä kortin voimassaoloajan ja peruutusehtojen puitteissa varausten siirtoja rajattomasti oman tilisi kautta. Jos sairastut akuutisti, ota yhteyttä viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua ja voimme peruuttaa varauksesi. Huom: koska sarjakortti on henkilökohtainen, et voi nimetä toista tanssijaa tilallesi, mikäli varaus on tehty sarjakortilla.

Jos ilmoittauduit tutustumiskerralle: se toimii sarjakortin tavoin, sillä se on yhden kerran prepaid-kortti. Eli voit peruuttaa ja varata uuden ajan itse oman tilisi kautta. Käyttämätön kerta palautuu kortillesi. Huomaathan käyttää tutustumiskerran sen voimassaoloajan puitteissa.

5RYTMIÄ-ETÄTUNNIT: PERUUTUSEHDOT

peruutusehdot ja -ohjeet (ETÄOPETUS)

Kirjaudu asiakastilillesi. Näet sieltä kaikki varauksesi.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi, kun teet sen viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua. Jos tanssin alkuun on alle tämä tuntimäärä, varausta ei voi enää perua tai siirtää ja varaus veloitetaan kokonaisuudessan. Jos jätät osallistumatta tunnille tai teet peruutuksen sen jälkeen kun tunti on jo alkanut tai vasta tunnin jälkeen, hyvityksiä ei myönnetä ja varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

 

KERTAMAKSU:

Kertamaksua ei palauteta. On mahdollista sen sijaan siirtää osallistumista toiseen kertaan, mikäli teet peruutuksen peruutusajan puitteissa. Mikäli kyseessä oli kertamaksu, et pysty tekemään itse siirtämään varausta toiseen kertaan. Ota yhteyttä sähköpostitse ja sovi tunnin siirtämisestä toiseen ajankohtaan. Tällaisen siirron voi tehdä maksimissaan kolme kertaa (minkä jälkeen siirto ei enää ole mahdollista). On myös mahdollista ilmoittaa, että joku tulee tunnille sinun tilallesi. Ilmoita tästä viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua. Yhteystiedot: karoliina@valontaival.com

 

SARJAKORTTI:

Jos käytit sähköistä sarjakorttia ilmoittautuessasi ja peruutat viimeistään 3 tuntia ennen tanssin alkua, kerta jää käyttämättä ja palautuu kortillesi. Voit käyttää tämän peruutetun kerran milloin vain sarjakortin voimassaoloajan puitteissa. Sarjakortin kanssa voit tehdä kortin voimassaoloajan ja peruutusehtojen puitteissa varausten siirtoja rajattomasti oman tilisi kautta.

 

JOS OPETTAJA PERUU TUNNIN:

Mikäli tunti peruutetaan opettajan toimesta (esim. sairastumisen tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi): tunti korvataan asiakkaalle. Käyttämättä jäänyt kerta palautuu sarjakortille, mikäli asiakas on varannut tunnin sarjakortilla. Kertamaksu: osallistuminen siirretään toiselle tunnille asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rahoja ei palauteta peruutetusta tunnista.

 

⚠️Tekniset ongelmat⚠️ 

NETTIYHTEYS:

Etätunnille osallistuminen edellyttää hyvää nettiyhteyttä ja tästä on tiedotettu asiakkaita etukäteen. En vastaa asiakkaiden nettiyhteyden laadusta enkä tarjoa hyvitystä tunneista puutteellisen tai heikon nettiyhteyden vuoksi.

INFOKIRJE:

Jos et ole saanut infokirjettä, jossa on Zoom-linkki, tarkista ensin roskapostisi. Joskus johonkin sähköpostipalveluntarjoajalle sähköpostit saapuvat hitaammin. Jos sähköposti ei ole saapunut perille, laita minulle sähköpostia (karoliina ät valontaival piste com) viimeistään 15 min ennen tunnin alkua. Pidän sähköpostin auki tunnin aloitusaikaan asti. Sen jälkeen en pysty enää auttamaan. Ota pikimmiten yhteyttä, mikäli sähköposti on hävinnyt bittiavaruuteen. Jos otat yhteyttä vasta tunnin alkamisen jälkeen, eikä minulla ole ollut mahdollisuutta ehtiä korjata asiaa, en kompensoi menetettyä tuntia.

En vastaa asiakkaiden tietojen oikeellisuudesta. En tarjoa hyvitystä tunnista, jos olet ilmoittautuessasi syöttänyt sähköpostiosoitteen väärin eikä infokirje siksi tule perille, sähköpostisi postilaatikko on täynnä tai muista vastaavista syistä, jotka ovat asiakkaan vastuulla.

LAITTEET JA AKUT:

Asiakas on itse vastuussa käyttämänsä laitteen toimivuudesta ja akun kestosta koko tunnin ajan. Korvausta tai hyvitystä ei myönnetä toimimattomasta laitteesta, akun loppumisesta tai muista asiakkaan / loppukäyttäjän omiin laitteisiin liittyvistä ongelmista, jotka ovat osittain tai kokonaan estäneet osallistumisen tunnille.

Jos jostain syystä opettajan käyttämät laitteet hajoaisivat tai lakkaisivat toimimasta kesken tunnin, tällöin tietysti korvataan menetetty opetus osallistujille (rahaa ei palauteta, vaan osallistuminen siirretään toiseen kertaan).

VIDEOYHTEYS:

Zoom-tunnilla osallistujia pyydetään osallistumaan videoyhteys päällä. Osallistujen liikkeen havainnointi on tärkeää, jotta voin tehdä opetustyötäni. Jos kameran/videoyhteyden käyttö on jostain syystä mahdotonta, on mahdollista osallistua tunnille ilman videoyhteyttä. Asiakkaan haluttomuus olla videoyhteydessä tunnin aikana ei ole peruste varauksen peruutukselle (jos tunnin alkuun on alle 3 tuntia), eikä hyvityksiä tai korvausta maksusta myönnetä.

SARJA- ELI PREPAID-KORTIN KÄYTTÖEHDOT

kaikki paikkakunnat

  • Sarjakortti on henkilökohtainen, eli sitä ei voi jakaa toisen käyttäjän kanssa eikä omalla sarjakortilla voi tehdä varausta toiselle. 

 

  • Sarjakortilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

 

 

  • Sarjakortilla tehdyn tuntivarauksen voi peruuttaa ja siirtää yllä olevien peruutusehtojen mukaisesti.

 

  • Mikäli olet yli 2 viikkoa kestävällä sairauslomalla, voi sarjakortin voimassaoloaikaa pidentää sovitusti, mikäli otat yhteyttä ennen sarjakortin umpeutumista. Lääkärintodistus on esitettävä. Ulkomaanmatkojen, työmatkojen, tms. syiden vuoksi emme pidennä sarjakorttien voimassaoloaikaa.

5RYTMIÄ-TYÖPAJAN PERUUTTAMINEN

kaikki paikkakunnat

peruutusehdot ja -ohjeet

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja peruuttamisesta veloitetaan peruutusmaksu, jonka suuruus riippuu peruutuksen ajankohdasta. 
  • Kurssi tulee peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen karoliina@valontaival.com. Mainitsethan otsikossa kurssin nimen ja ”peruutus”, esimerkiksi: ”Emotional embodiment – peruutus”. Tämä helpottaa viestien löytämistä sähköpostiviidakosta!
  • Kerro peruutusviestissäsi tilinumerosi (IBAN + BIC)

 

Kurssipaikan peruutusta varten on kaksi vaihtoehtoa:

1. Kurssimaksun hyvitys: osittainen palautus

2. ”Sijaisen” hankkiminen kurssille (= ei peruutusmaksua)

Osallistumisen siirtäminen suoraan toiselle kurssille ei valitettavasti ole mahdollista.

 

  1. Kurssimaksun osittainen palautus:
  • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: veloitetaan 30% kurssimaksusta peruutusmaksuna ja loput kurssimaksusta (70%) palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 
  • Peruutus alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: kurssimaksua ei palauteta. Poikkeuksena on sairaus tai muu force majeure -elämäntapahtuma (esitäthän lääkärintodistuksen mikäli kyseessä on sairaus), jolloin on voimassa edeltävää kohtaa vastaava peruutusmaksu (30%). Tällaisessa force majeure -tapauksessa viimeinen peruutusmahdollisuus on 1 vrk ennen kurssin alkua, jonka jälkeen maksua ei enää palauteta.

 

2. ”Sijaisen” hankkiminen työpajaan:

  • Mikäli et itse pääse osallistumaan työpajaan, voit nimetä jonkun muun ihmisen tilallesi, viimeistään 6 tuntia ennen kurssin alkua. Tästä muutoksesta ei veloiteta peruutusmaksua eikä siitä myöskään palauteta kurssimaksua. Asiakas hoitaa kurssimaksun sijaisen kanssa itse.

 

HUOM! Mikäli työpajaan tulee muutoksia (aikataulujen, kurssipaikan tai opettajan suhteen) pyrimme informoimaan osallistujia muutoksista niin pian kuin suinkin mahdollista. Mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän tai opettajan toimesta, palautamme osallistujille kurssimaksun kokonaisuudessaan