Peruutusehdot

 Korona-ajan vaikutukset peruutusehtoihin:

 

Korona-aikana sovelletaan alla olevia peruutusehtoja normaalisti.  Emme ota vastuuta asiakkaan joutumisesta korona-karanteeniin tai koronaan sairastumisesta, eli lisähyvityksiä tai ylimääräisiä peruutusmahdollisuuksia ei myönnetä. Peruutusehdoissa mainitut peruutusmaksut sekä peruutus-deadlinet pätevät myös koronatilanteessa.

 

Tuntien tai työpajojen peruuntuminen koronan vuoksi:

1. Jos tunteja joudutaan peruuttamaan koronan vuoksi (opettajan karanteeni tai sairastuminen, laajemmat koronarajoitukset tai poikkeustila) tunnit korvataan etäopetuksella. Hyvityksiä ei myönnetä sarja- tai kausikorteista, mikäli asiakas valitsee olla osallistumatta korvaavaan etäopetukseen.

2. Jos työpaja joudutaan peruuttamaan koronan vuoksi (opettajan karanteeni tai sairastuminen, laajemmat koronarajoitukset tai poikkeustila), ensisijaisesti siirretään työpaja toiseen ajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi asiakkaalle, hän voi a) siirtää osallistumisensa toiselle kurssille b) saada hyvityksen lahjakorttina (mikä tukee yritystoimintaani) tai c) saada hyvityksen kurssimaksusta.

 

Kursseille osallistumisen ehdot korona-aikana:

 

Mikäli olet tai epäilet olevasi altistunut koronavirukselle 14 vrk sisällä tanssitunnin tai kurssin alkamisesta, ei pidä tulla paikalle ollenkaan. Jos sinulla on minkäänlaisia flunssankaltaisia oireita, ei pidä osallistua tanssiin ollenkaan. Luethan usein kysytyistä kysymyksistä muut korona-aikaan liittyvät ohjeet tanssiin osallistumisesta.

Tunnit (lähiopetus)

Peruutusehdot ja -ohjeet

Kirjaudu asiakastilillesi. Näet sieltä kaikki varauksesi.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi, kun teet sen viimeistään 5 tuntia (Helsinki) tai viimeistään 24 tuntia (Turku & Tampere) ennen tanssin alkua. Jos tanssin alkuun on alle tämä tuntimäärä, varausta ei voi enää perua tai siirtää ja varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

KERTAMAKSU Kertamaksua ei palauteta. On mahdollista sen sijaan siirtää osallistumista toiseen kertaan (max. 3 siirto/lippu), mikäli teet peruutuksen yllä mainitun peruutusajan puitteissa. Mikäli kyseessä oli kertamaksu, et pysty tekemään itse siirtämään varausta toiseen kertaan. Ota yhteyttä ja sovi tunnin siirtämisestä toiseen ajankohtaan. Tällaisen siirron voi tehdä maksimissaan kolme kertaa (minkä jälkeen siirto ei enää ole mahdollista).

On myös mahdollista ilmoittaa, että joku tulee tunnille sinun tilallesi. Ilmoita tästä muutoksesta peruutusaikojen puitteissa.

Jos käytit sähköistä sarjakorttia ilmoittautuessasi ja peruutat yllä mainittujen peruutusaikojen puitteissa, kerta jää käyttämättä ja palautuu kortillesi. Voit käyttää tämän peruutetun kerran milloin vain sarjakortin voimassaoloajan sisällä. Sarjakortin kanssa voit tehdä kortin voimassaoloajan ja peruutusehtojen puitteissa varausten siirtoja rajattomasti oman tilisi kautta.

Etätunnit

Peruutusehdot ja -ohjeet

Kirjaudu asiakastilillesi. Näet sieltä kaikki varauksesi.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi, kun teet sen viimeistään 5 tuntia ennen tanssin alkua. Jos tanssin alkuun on alle tämä tuntimäärä, varausta ei voi enää perua tai siirtää ja varaus veloitetaan kokonaisuudessan. Jos jätät osallistumatta tunnille tai teet peruutuksen sen jälkeen kun tunti on jo alkanut tai vasta tunnin jälkeen, hyvityksiä ei myönnetä ja varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

KERTAMAKSU
Kertamaksua ei palauteta. On mahdollista sen sijaan siirtää osallistumista toiseen kertaan, mikäli teet peruutuksen peruutusajan puitteissa. Ota yhteyttä sähköpostitse ja sovi tunnin siirtämisestä toiseen ajankohtaan.

Jos käytit sähköistä sarjakorttia ilmoittautuessasi ilmoittautuessasi ja peruutat viimeistään 5 tuntia ennen tanssin alkua, kerta jää käyttämättä ja palautuu kortillesi. Voit käyttää tämän peruutetun kerran milloin vain sarjakortin voimassaoloajan puitteissa. Sarjakortin kanssa voit tehdä kortin voimassaoloajan ja peruutusehtojen puitteissa varausten siirtoja rajattomasti oman tilisi kautta.

VERKKOKURSSI:
Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Jos olet sairauden tai muun force majeure -syyn vuoksi poissa yli puolet kurssista, kompensoidaan menetetyt tunnit. Näytäthän lääkärintodistuksen.

JOS OPETTAJA PERUU TUNNIN

Mikäli tunti peruutetaan opettajan toimesta (esim. sairastumisen tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi): osallistuminen ensisijaisesti siirretään toiselle tunnille tai tarvittaessa asiakkaille voidaan järjestää korvaava kerta, jos sen toteuttaminen on kohtuullista ja mahdollista.

Sarja- tai kausikortin eli prepaid-kortin käyttöehdot

 • Sarja- ja kausikortti on henkilökohtainen, eli sitä ei voi jakaa toisen käyttäjän kanssa eikä omalla sarjakortilla voi tehdä varausta toiselle.

 • Sarja- ja kausikortilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
 • Sarja- ja kausikortilla on tietty voimassaoloaika eikä sitä voi käyttää umpeutumisen jälkeen. Käyttämättä jääneistä tunneista ei voi saada rahallista tai muuta korvausta. Katso sarjakorttien voimassaoloajat ajanvarausjärjestelmästä.
 • Sarja- ja kausikortti on henkilökohtainen, eli sitä ei voi jakaa toisen käyttäjän kanssa eikä omalla sarjakortilla voi tehdä varausta toiselle.
 • Mikäli olet yli 2 viikkoa kestävällä sairauslomalla, voi sarjakortin voimassaoloaikaa pidentää sovitusti, mikäli otat yhteyttä ennen sarjakortin umpeutumista. Lääkärintodistus on esitettävä. Ulkomaanmatkojen, työmatkojen, tms. syiden vuoksi emme pidennä sarjakorttien voimassaoloaikaa. (Huom: tämä ei koske kausikorttia, ks. kausikortin ehdot alla) Sarjakorttiin ei myönnetä pidennyksiä, mikäli otat yhteyttä vasta sarjakortin voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen.

   

 • KAUSIKORTTIIN liittyvät erityisehdot: yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli joudut sairauden tai muun force majeure syyn vuoksi olemaan poissa yli puolet kaudesta, voidaan menetettyjä tunteja korvata sopimuksen mukaan lääkärintodistusta näyttämällä. Kausikortista ei anneta hyvityksiä muuton, työmatkojen, työkiireiden, tms. syiden takia. Kausikortista ei myöskään anneta hyvityksiä, jos kauden aloituksen jälkeen huomaat, ettei ryhmässä olo sovi sinulle, vaan omaa kykyä liikkua samassa tilassa muiden kanssa tulee arvioida ennen kausikortin hankkimista.

Työpajat ja retriitit

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja peruuttamisesta veloitetaan peruutusmaksu, jonka suuruus riippuu peruutuksen ajankohdasta. Jos saat itse järjestettyä tilallesi toisen osallistujan, peruutusmaksua ei veloiteta.

 • Kurssi tulee peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen karoliina@valontaival.com. Mainitsethan otsikossa kurssin nimen ja ”peruutus”, esimerkiksi: ”Emotional embodiment – peruutus”. Tämä helpottaa viestien löytämistä sähköpostiviidakosta!
 • Kerro peruutusviestissäsi tilinumerosi (IBAN + BIC)

Peruutusvaihtoehdot

HUOM! Mikäli työpajaan tulee muutoksia (aikataulujen, kurssipaikan tai opettajan suhteen) pyrimme informoimaan osallistujia muutoksista niin pian kuin suinkin mahdollista. Mikäli kurssi peruuntuu kokonaan järjestäjän tai opettajan toimesta, palautamme asiakkaalle kurssimaksun kokonaisuudessaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, palautamme rahat asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Kurssipaikan peruutusta varten on kolme vaihtoehtoa:

1. Siirto toiselle kurssille

Siirto on sitova päätös: kurssimaksua ei ole mahdollista palauttaa enää myöhemmin, jos et pääsekään osallistumaan kurssille, jolle siirrät osallistumisesi. Voit kuitenkin hankkia tilallesi toisen osallistujan, jos olet itse estynyt osallistumaan. Jos työpaja, johon haluat siirtää osallistumisesi, on hinnaltaan kalliimpi, veloitetaan erotus siirron yhteydessä. Jos työpaja, johon haluat siirtää osallistumisesi, on edullisempi, voidaan hintaeroa huomioida mm. toimistomaksussa, mutta kurssimaksua ei palauteta rahana.

 • Siirto viimeistään 2 viikkoa ennen alkuperäisen kurssin alkua: emme veloita peruutusmaksua.
 • Siirto alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: veloitamme muutoksesta toimistomaksun (20% kurssimaksusta).

 

HUOM: TÄLLÄ HETKELLÄ KORONAVIRUSTILANTEEN AIHEUTTAMAN EPÄVARMUUDEN VUOKSI SIIRTO TOISELLE KURSSILLE EI OLE VALITETTAVASTI MAHDOLLISTA. EMME VOI 100% TAATA KURSSIEN TOTEUTUMISTA.

 

2. Kurssimaksun hyvitys

 • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: veloitetaan 30% kurssimaksusta peruutusmaksuna ja loput kurssimaksusta (70%) palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille
 • Peruutus alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: kurssimaksua ei palauteta. Poikkeuksena on äkillinen sairastuminen (esitäthän lääkärintodistuksen), jolloin on voimassa edeltävää kohtaa vastaava peruutusmaksu (30%). Tällaisessa force majeure -tapauksessa viimeinen peruutusmahdollisuus on 1 vrk ennen kurssin alkua, jonka jälkeen maksua ei enää palauteta.

 

3. Korvaavan osallistujan ilmoittaminen

 • Mikäli et itse pääse osallistumaan työpajaan, voit nimetä jonkun muun ihmisen tilallesi, viimeistään 6 tuntia ennen kurssin alkua. Tästä muutoksesta ei veloiteta peruutusmaksua eikä siitä myöskään palauteta kurssimaksua. Asiakas hoitaa kurssimaksun sijaisen kanssa itse.