fbpx

Toimitusehdot

DANCING FROM WITHIN, Y-tunnus 2797853-5, (jäljempänä verkkokauppa) myy palveluja yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

1. Verkkokaupan yhteystiedot

Dancing From Within
Untamontie 8 C 27
00610 Helsinki
Y-tunnus 2797853-5

Sähköposti: info@valontaival.com

 

2. Ajanvarausjärjestelmä

Tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmän kautta.

 

3. Ilmoittautuminen

Kaikille tunneille ja kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon ajanvarausjärjestelmän kautta. Se löytyy joko klikkaamalla kotisivustolla mitä tahansa ilmoittaudu-nappulaa tai navigoimalla osoitteeseen:

www.valontaival.com/ilmoittaudu.

Luo uusi asiakastili tai kirjaudu sisään omalle olemassaolevalle tilillesi. Valitse joko yksittäinen tunti ja klikkaa “varaa” tai osta sarja- tai kausikortti. Siirry maksamaan tilauksesi. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä peruutusehdot. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Toimituskuluja ei ole, koska emme myy fyysisiä tuotteita.

Ostettuasi sarja- tai kausikortin voit varata paikkasi yksittäisiltä tunneilta.

 

3.1. Sarja- ja kausikortin käyttöehdot:

Sarja- tai kausikortti on:

– henkilökohtainen (ei voi jakaa muiden henkilöiden kanssa)

– voimassa tietyn ajan ostopäivästä

– ei palautus- tai vaihto-oikeutta

– ei voi vaihtaa rahaksi

– ei voi siirtää voimassaoloaikaa (poikkeuksena yli kaksi viikkoa kestänyt sairaus; tällöin voidaan kortin voimassaoloaikaa pidentää sovitusti, mikäli asiakas ottaa yhteyttä ennen kortin umpeutumista)

 

4. Maksaminen

Ajanvarausjärjestelmän maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: tästä

 

5. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa tästä.

 

5.1. Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

6. Toimitus

Asiakas saa varausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Asiakas vastaa sähköpostiosoitteensa oikeellisuudesta sekä toimivuudesta.

Tunti tai kurssi tapahtuu määrättynä ajankohtana ja tietyssä kurssipaikassa. On asiakkaan vastuulla saapua ajoissa paikalle.

 

7. Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Lue peruutusehdot tästä.

 

8. Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste löytyy tästä.