5Rytmiä-tunnit (lähiopetus)

Tunnit Helsingissä keväällä 2021

SULJETTU RYHMÄ KORONATILANTEEN VUOKSI 

Koronatilanteen vuoksi ryhmäkokoa on rajattu vielä lisää. Osallistuminen lähiopetukseen edellyttää sitoutumista ryhmään (talvi- tai kevätkaudeksi tai molempiin). Kertamaksu- ja sarjakorttivaihtoehtoja ei toistaiseksi ole saatavilla, ainakaan talvikaudella. Mikäli kevätkaudella on mahdollista laajentaa ryhmää ja siten ottaa sarja- tai kausikorttimaksuja, tästä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Tarvittaessa lähiopetus korvataan etäopetuksella, mikäli koronatilanne niin vaatii. Sairastumis- tai karanteenitapauksessa osallistujan on mahdollista korvata poissaolo etätunnilla Myös muita yksittäisiä poissaoloja voi tarpeen mukaan korvata etätunneilla, mikäli etätunnilla on tilaa.

Luethan myös ohjeet lähiopetukseen osallistumisesta korona-aikana täältä.

TIISTAISIN klo 18 – 20
Kesto: 120 min

TALVIKAUSI: 12.1. – 30.3.2020 – SIIRRETTY ETÄOPETUKSEEN
KEVÄTKAUSI: 6.4. – 22.6.2020 (ei tuntia 8.6.), yhteensä 11 kertaa

Tutustu 5Rytmiin sekä omaan kehoon, hengitykseen ja liikkeeseen hyvin matalalla kynnyksellä. Tunti tarjoaa hikistä, hauskaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa, joka tekee hyvää niin keholle kuin mielelle ja sopii niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi.

Kevätkaudelle ilmoittautuminen (sitova): 1.3.2021 mennessä

Ryhmäkoko: min. 10, max. 19

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs
00550 Helsinki

Sisäänkäynti Pääskylänkadun ja Sörnäisten rantatien kulmasta (EasyFit -kyltti), raput ylös ja kävele käytävää pitkin kunnes tulee C-rappu. Hissillä ylös 4. kerrokseen. Opasteet myös paikan päällä! Jos ovi on lukossa, käytä ovikoodia 8822.

Kalenteri: tulevat tunnit

April 2021
No event found!
Load More

Hinnasto (talvi/kevät 2021)

KEVÄTKAUSI

KAUSIKORTTI

198 € / 168€*

11 KERTAA Á 120 MIN

* Alennettu hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille

Näin maksat kausikortin kahdessa erässä:

Jos haluat maksaa etätuntien kausikortin kahdessa erässä, se onnistuu kätevästi joko Mobile Pay -sovelluksen avulla tai sitten korttimaksulla. 1. erä on 50€ ja se maksetaan varausmaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kausikortin summasta (= 2. erä) maksetaan 31.1.2021 mennessä. HUOM: erissä maksamisen vaihtoehto koskee ainoastaan kausikortteja, ei muita sarjakortteja.

1

LUO TILI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, klikkaa tästä ja valitse valikosta “luo tili”.

2

MAKSA VARAUSMAKSU (MOBILE PAY TAI KORTTIMAKSU):

MOBILE PAY: Maksa varausmaksuna 50€ Mobile Pay -sovelluksen kautta minulle (0505673720) viimeistään 1.3.2020. Kirjoita maksun lisätiedot-kenttään, minkä tunnin kausikortin ostat. Lähetä minulle varmuuden vuoksi myös sähköpostitse tieto, minkä tunnin kausikortin ostat (info(ät)valontaival.com).

– TAI –

KORTTIMAKSU: Lähetä minulle sähköposti (info(ät)valontaival.com), jossa kerrot puhelinnumerosi ja minkä tunnin kausikortin haluat ostaa (viimeistään 1.3.2020). Lähetän sinulle tekstiviestitse korttimaksulinkin. Paikkasi tunneilta vahvistuu, kun maksu on saapunut perille.

3

SAAT KAUSIKORTIN TILILLESI

Kun varausmaksu on saapunut, lisään kausikortin tilillesi ajanvarausjärjestelmään. Ilmoittautuminen on sitova.

 

4

MAKSA LOPPUOSA 30.4.2021 MENNESSÄ.

MOBILE PAY: Maksa loput kausikortin hinnasta Mobile Pay -sovelluksen kautta 30.4.2021 mennessä. Laita itsellesi vaikkapa omaan kalenteriin muistutus tai hälytys.

– TAI –

KORTTIMAKSU: Lähetän sinulle maksulinkin summan loppuosasta tekstiviestitse muutama päivä ennen maksun eräpäivää (30.4.2021).

Maksathan toisen erän ajallaan. Myöhästyneistä maksuista peritään maksumuistutusmaksu 5€/muistutus.

 

Gift cards

Give a moving and memorable gift that will bring joy and embodiment!

Kokemuksia 5Rytmiä-tanssista

Tunti­kuvaus

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen, matalan kynnyksen luovan liikkeen menetelmä, joka sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Koreografiaa ei ole, vaan liike kumpuaa jokaisen omasta ainutlaatuisesta ilmaisusta. Tätä ilmaisua tukee selkeä rakenne: viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua johdattelevat liikkeen monipuoliseen tutkimiseen. Strukturoitu vapaus mahdollistaa uudenlaiset liikkeet, uudet ulottuvuudet ja antaa suuntaa keholliselle mielikuvitukselle. Viisi eri rytmiä ovat flowing, staccato, kaaos, lyyrinen ja stillness (hiljentyminen). Yhdessä ne muodostavat Aallon, luontaisen kaaren, joka energisoi, eheyttää ja voimaannuttaa.

Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Tule sellaisena kuin olet!

Monipuolinen, energisoiva ja eheyttävä tunti

Jokainen tunti sisältää lämmittelyn ja aallon. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jossa on aikaa saapua omaan kehoon, liikkua itselleen sopivalla tavalla ja jättää päivän hälinät ja huolet taakse.

Jokainen tunti on omanlaisensa kokonaisuus. Jotkut tunnit sisältävät enemmän ohjeistusta ja struktuuria ja toiset vähemmän, toisilla tunneilla on selkeä teema ja toiset ovat hyvin vapaamuotoisia. Musiikki on myös monipuolista ja vaihtelevaa. 5Rytmin peruspilarit (eli eri rytmit, niiden järjestys ja Aallon kaari) on kuitenkin aina sama. Aalto kannattelee meitä tanssissa yhä uudelleen ja uudelleen.

5Rytmiä sisältää sekä hitaita että vauhdikkaampia osuuksia. Sen luontainen kaari energisoi väsyneen, kirkastaa ja selkeyttää mielen.

Kenelle 5Rytmiä-tanssi sopii?

Sopii kaikille

5Rytmiä sopii kaikille riippumatta iästä, sukupuolesta, kehotyypistä, liikunnallisesta taustasta tai fyysisistä rajoitteista. Tunnit ovat avoimia kaikille yli 15-vuotiaille.

Katsothan UKK-osioon, mikäli sinulla on esim. akuuttimielenterveyteen liittyvä ongelma tai suurempi liikuntarajoite. Huomaathan, että tanssisalit eivät välttämättä ole esteettömiä.

Tanssi taipuu tarpeisiisi

Liikettä on aina mahdollista mukauttaa oman jaksamisen ja fyysisten tarpeiden mukaisesti.

Kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita

Alkeis- tai jatkotason tunteja ei ole erikseen. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita kaikille tunneille ja mukaan voi tulla milloin vain.

Unohda askelkuviot ja suorituspaineet

5Rytmissä opit löytämään oman ainutlaatuisen tapasi liikkua.