fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

 • Jonas Klingberg
  Jonas Klingberg
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja

  Viimeisen 25 vuoden ajan Jonaksen intohimo, polku ja henkilökohtainen harjoitus on ollut kehollisuuden, liikkeen, tietoisuustaitojen ja prosessityöskentelyn kentällä.
  Hänen käyttämiään työkaluja ovat liike, hieronta ja kosketus, jooga, shamanismi, hengitys ja vipassana-meditaatio.

  Jonas on ruotsalainen Gabrielle Rothin sertifioima 5Rytmiä®-opettaja sekä Waves- (2005) että Heartbeat-tasoilla (2010). Hän on myös Open Floor ja tämän menetelmän Libido -ohjaaja ja on kouluttautunut Open Floor Internationalin opettajakoulutuksessa. Jonas on opiskellut tanssiterapiaa sekä terveys- ja kasvatustieteitä ja on koulutettu hieroja. Hänen laaja ymmärryksensä kehon luovasta viisaudesta toimii pohjana turvalliselle, sallivalle ja inkluusiiviselle tilalle, jossa voi tutkia ja ilmaista itseään.

Päivämäärä

15. - 17.11.2024

Kellonaika

Koko päivä

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Lisätietoa tulossa pian: Waves ja Heartbeat -tason työpaja (TUKHOLMA), opettajina Karoliina Valontaival ja Jonas Klingberg (Ruotsi)

Opettajana Karoliina Valontaival ja Jonas Klingberg 🇸🇪

Lisätietoa tulossa pian!
Tämän työpajan rinnakkaiskurssi on Helsingissä 4.-6.10.2024. Halutessasi voit ilmoittautua molempiin tarjoushintaan ja kokea tanssin iloa Helsingissä ja Tukholmassa.

Kenelle sopii:

Tulossa pian

 

Opettajista:

 

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

JONAS KLINGBERGin intohimo, ammatillinen polku ja henkilökohtainen harjoitus viimeisen 25 vuoden aikana on ollut kehollisuuden, liikkeen, tietoisuustaitojen ja prosessityöskentelyn kentällä. Hänen käyttämiään työkaluja ovat liike, hieronta ja kosketus, jooga, shamanismi, hengitys ja vipassana-meditaatio.

Jonas on ruotsalainen Gabrielle Rothin sertifioima 5Rytmiä®-opettaja sekä Waves- (2005) että Heartbeat-tasoilla (2010). Hän on myös Open Floor -tietoisen tanssin ja tämän menetelmän Libido-ohjaaja ja on kouluttautunut Open Floor Internationalin opettajakoulutuksessa. Jonas on opiskellut tanssiterapiaa sekä terveys- ja kasvatustieteitä ja on koulutettu hieroja. Hänen laaja ymmärryksensä kehon luovasta viisaudesta toimii pohjana turvalliselle, sallivalle ja inkluusiiviselle tilalle, jossa voi tutkia ja ilmaista itseään.

 

 

Aikataulut:

15.-17.11.2024

Tarkemmat aikataulut tulossa pian!

 

Hinta:

Tulossa pian!

 

Sijainti:

Tukholma

Lisätietoa tulossa pian!

 

Ilmoittautuminen:

 

Tulossa pian!

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Avainsanat: ,