fbpx

Ohjeet: näin ilmoittaudut tunnille tai kurssille

Olemme siirtyneet uuteen ajanvarausjärjestelmään (Mindbody). Varaa tunti tai kurssi Mindbody-ajanvarausjärjestelmästämme. Ajanvaraus toimii sekä selaimen että mobiilisovelluksen kautta. Jos käytät puhelinta tai tablettia, voit myös ladata Mindbody-sovelluksen, jonka avulla pääset kätevästi varaamaan kaikkia tunteja ja työpajoja sekä hallinnoimaan varauksiasi. 

Alennusryhmähintaan oikeuttava todistus on esitettävä ovella (lähiopetus) tai sähköpostitse (etäopetus).

Ajanvarausjärjestelmän kautta on mahdollista varata tunti tai kurssi myös toiselle osallistujalle sekä ostaa lahjakortteja.

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu:
  •  15 minuuttia ennen tunnin alkua.
  • Työpajat ja retriitit: 60 min ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumisohjeet (selainversio):

 

1. Luo tili Mindbody-ajanvarausjärjestelmään ja kirjaudu sisään.

2. Valitse oikea välilehti (tunnit, työpajat tai sarjakortit/lahjakortit), riippuen siitä mille kurssille haluat ilmoittautua. Siitä valitse haluamasi tunti, työpaja tai kausi/sarjakortti.

3. Valitse sopiva lipputyyppi eli maksuvaihtoehto.

4. Varaa ja maksa.

5. Saat kurssi-infokirjeen varausvahvistuksen yhteydessä (ml. Zoom-linkin, jos ilmoittauduit etätunnille).

6. Jos ostit sarja- tai kausikortin: ilmoittaudu erikseen vielä valitsemillesi tunneille. Alempaa löytyy vielä erillinen ohje siitä, miten varaat sarja- tai kausikortilla paikan haluamiltasi tunneilta.

7. Nauti tanssista!

 

HUOM: Jokaisen etätunnille osallistuvan tulee ilmoittautua erikseen, vaikka osallistujat tanssisivat samassa tilassa. Hinta on per henkilö, ei per laite.

Huomaathan myös, että sarja- ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi varata tuntia toiselle henkilölle.

SARJAKORTIN TAI LAHJAKORTIN OSTAMINEN:

1. Selaimessa: navigoi “sarjakortit & lahjakortit” -välilehteen ja valitse sieltä suoraan haluamasi sarja- tai kausikortti, lahjakortti tai työpaja.

2. Selaimessa tai Mindbody-sovelluksessa: Navigoi kalenterin (sovelluksessa “Schedule”) kautta siihen päivämäärään, jolloin haluamasi tunti tai kurssi on. Kun siirryt ilmoittautumaan, voit valita maksuvaihtoehdoista haluamasi sarja- tai kausikortin tai työpajan maksuvaihtoehdon.

3. Jos ostat kausikortin, varaa paikkasi kaikilta tunneilta (ks. ohjeet alla).

 

NÄIN VARAAT KAIKKI TUNNIT KAUSIKORTILLASI:
1. Kirjaudu sisään tilillesi. Jos et ole vielä aktivoinut Mindbody-tiliä, klikkaa salasana unohtunut -linkkiä.
2. Klikkaa tunnit-välilehteä ja valitse päivämäärä jolta varus alkaa.
3. Käytä oikeanpuoleista “toistuvan varauksen tekeminen” -laatikkoa. Käytä aloituspäivämääränä ensimmäistä tuntia jolloin osallistut ja lopetuspäivämääränä kauden viimeistä tuntia. Järjestelmä kirjaa sinut automaattisesti kaikille tunneille.

Ilmoittautumisohjeet (Mindbody-mobiilisovellus):

 

1. Lataa sovellus laitteellesi:

2 – Luo itsellesi tili ja lisää maksukortti.

3 – Salli sovelluksen ilmoitukset, jotta saat puhelimeesi tärkeitä tiedotteita tunneista ja työpajoista sekä myös ajankohtaisia tarjouksia.

4 – Ensimmäisellä käyttökerralla sinun on etsittävä yritykseni sovelluksesta. Löydät 5Rytmiä-kurssit etsimällä hakusanalla “Karoliina Valontaival – 5Rytmiä” (ja HUOM sijaintina Helsinki! Järjestelmä sallii minulle vain yhden toimipisteen eli päätoimipaikkani Helsingin.).

5 – Tallenna yritys suosikkeihisi napsauttamalla sydäntä (Favorites), niin seuraavalla kerralla löytyy heti sovelluksen alareunasta Favorites-valikosta.

6 – Löydät työpajat ja sarja- tai kausikortit helpoiten klikkaamalla ensin Favorites ja sieltä yritykseni nimeä. (Ikävä kyllä sovellus on epälooginen ja yrityksen nimen klikkaaminen muualta kuin Favorites-valikon kautta vie vain suoraan kalenteriin, ilman alla mainittuja vaihtoehtoja. Tästä on annettu palauteta Mindbodylle. Eli mene aina Favorites-valikon kautta 🙂 )

7 – Klikkaa sitten “View pricing” ja valitse oikea kurssikategoria. Sovellus ohjaa sinut ostamaan lipun valitsemallesi tunnille tai työpajaan. Jos valitset kausi- tai sarjakortin, varaa paikkasi yksittäisille tunneille myös (järjestelmä ei varaa automaattisesti).

8 – Klikkaamalla “View schedule” tai “view classes” pääset katsomaan kalenteria, josta skrollaamalla oikean päivämäärän kohdalle voit myös ilmoittautua tunnille tai työpajaan. HUOM: Sovelluksen kalenteri (schedule) näyttää kurssit ja tunnit vain seuraavan 6 viikon ajalta.

9 – Nauti tanssista!

ONGELMATILANTEET ILMOITTAUTUMISESSA

Tökkiikö Mindbody, etkö ole päässyt ilmoittautumaan haluamallesi tunnille tai kurssille? Ensinnäkin todella isot pahoittelut, että olet kohdannut ongelmia. Tekniset säädöt ovat todella rasittavia. Saamme kyllä ilmoittautumisesi kuntoon, ei hätää! Jotkut ongelmat ovat tulleet tietoon ja näistä on välitetty palaute eteenpäin Mindbodylle. Jos haasteita ilmenee, niistä on hyödyllistä kuulla (kiitos jo etukäteen, kun raportoit ongelman)

TOIMI NÄIN, JOS ILMOITTAUTUMISEN KANSSA ON ONGELMIA:

Useimmat haasteet ilmoittautumisprosessissa ratkeavat näillä askeleilla.

1. Tarkista yllä olevat ilmoittautumisohjeet.

2. Käytitkö mobiilisovellusta? Kokeile selainversiota ja mielellään tietokoneella.

3. Jos ilmoittautuminen tökkii yhdellä selaimella, kokeile toista selainta. 

4. Tarkista maksukorttisi päiväkohtainen maksuraja nettiostoksille. Joillain asiakkailla tämä raja on ollut säädettynä todella pieneksi, eikä maksu sen vuoksi ole mennyt läpi.

5. Jos mahdollista, kokeile toista maksukorttia.

EIKÖ VIELÄKÄÄN TOIMI?

Jos vieläkään ei onnistu edellä mainittujen askelten jälkeenkään, ota yhteyttä, niin saamme kyllä ilmoittautumisesi kuntoon. Kurssimaksun voi hoitaa vaihtoehtoisella tavalla.

 

ONGELMIEN RAPORTOINTI

Jos kohtaat mitään ongelmia ilmoittautumisen kautta, täytäthän ystävällisesti tämän lomakkeen, jotta ongelmista voidaan raportoidan suoraan Mindbodylle. On erittäin hyödyllistä tietää, mitä laitetta ja selainta käytit (tai käytitkö Mindbody-sovellusta). Ja missä vaiheessa ilmoittautumista ongelma ilmeni. Tietojen avulla saadaan toivottavasti ongelmat ratkottua siten, ettei niitä enää jatkossa ilmene. Kiitos paljon jo etukäteen!