Ilmoittautumisohjeet & tietoa uudesta ajanvarausjärjestelmästä

ILMOITTAUTUMISOHJEET
JA TIETOA UUDESTA AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

Uusi ajanvarausjärjestelmä on yksi tärkeä askel kohti isompaa nettisivu-uudistusprojektiani, joka toteutuu näillä näkymin alkuvuodesta 2020. Olen saanut kuluneen vuoden aikana paljon palautetta sivuston verkkokaupan toimimattomuudesta ja olen tehnyt paljon töitä paremman ratkaisun löytämiseksi. Tämä uusi järjestelmä selkeyttää, helpottaa ja nopeuttaa niin työpajoihin kuin tunneille ilmoittautumista sinun näkökulmastasi tanssijana että helpottaa minun hallinnollista/admin-työtäni.

MILLOIN SIIRRYTÄÄN UUTEEN AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN?

Uusi ajanvarausjärjestelmä on käytössä 20.12.2019 alkaen. Nykyinen, tällä sivustolla toimiva verkkokauppa jää kokonaan pois tammikuun 2020 aikana. Tammikuun Tabula Rasa -työpajojen ilmoittautumiset menevät vielä vanhan verkkokaupan kautta, mutta kaikki muut vuoden 2020 tunnit ja työpajat ovat uudessa ajanvarausjärjestelmässä.

OHJEET

NÄIN ILMOITTAUDUT 5Rytmiä-tunnille

 1. Ilmoittaudu viimeistään 1 tunti ennen tanssin alkua. Ainoastaan sähköisellä sarjakortilla voi ilmoittautua ovella (ja vain jos tunnilla on tilaa – varausjärjestelmässä näkyy tunnin varaustilanne). Siirtymävaiheen aikana 1.1.-28.2. voi paperisella sarjakortilla vielä ilmoittautua ovella – nämä sarjakortit tulee päivittää sähköisiksi 28.2. mennessä. 

 2. Luo tili uuteen varausjärjestelmään: klikkaa yllä olevaa nappulaa tai navigoi osoitteeseen varaaheti.fi/5rytmia . Klikkaa ”Luo tili” oikeasta ylänurkasta.

 3. Jos maksat kertamaksuna, siirrry suoraan seuraavaan kohtaan 6.

 4. Jos olet ensikertalainen, tutustumiskerta löytyy Prepaid-korttien alta.

 5. Jos haluat ostaa sarjakortin, klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Prepaid-kortit”. Tällä hetkellä kaikkien kaupunkien sarjakortit ovat valitettavasti yhtenä pötkönä (järjestämismahdollisuus toivottavasti tulossa pian!). Valitse haluamasi sarjakortti ja siirry maksamaan. Sarjakortti on sitten liitetty asiakastiliisi ja voit saman tien ilmoittautua kaikille haluamillesi tunneille tai sitten ilmoittautua yhdelle tunnille kerrallaan.

 6. TUNNIN VARAAMINEN: klikkaa kaupunki (Helsinki, Tampere tai Turku). Valitse ajankohta, jolle haluat ilmoittautua ja klikkaa ”varaa”. Mikäli sinulla on sarjakortti olemassa, yksi kerta veloitetaan automaattisesti kortiltasi. Jos maksat kertamaksuna, järjestelmä ohjaa sinut kassalle maksamaan. Jos haluat varata paikan useammalta tunnilta, toista uudestaan tämä kohta.

 7. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaamasi tunnit löytyvät myös asiakastililtäsi.

OHJEET

NÄIN PERUUTAT VARAUKSEN (TUNNIT)

 1. Kirjaudu asiakastilillesi. Näet sieltä kaikki varauksesi.

 2. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi, kun teet sen viimeistään 6 tuntia ennen tanssin alkua.

 3. Jos käytit sähköistä sarjakorttia ilmoittautuessasi ja peruutat viimeistään 6 tuntia ennen tanssin alkua, kerta jää käyttämättä ja palautuu kortillesi uutta ilmoittautumista varten.

 4. Kertamaksua ei palauteta, mutta on mahdollista siirtää osallistuminen toiseen kertaan (mikäli peruutat viimeistään 6 tuntia ennen tanssin alkua).

VOIMASSAOLEVAN, PAPERISEN SARJAKORTIN PÄIVITTÄMINEN SÄHKÖISEEN MUOTOON

Kaikki voimassaolevat, vanhat paperiset sarjakortit tulee päivittää sähköiseen muotoon siirtymävaiheen aikana eli viimeistään 28.2.2020. Siirtymävaiheen aikana paperisella sarjakortilla voi ilmoittautua vain ovella (päivittämällä sarjakorttisi sähköiseksi pääset varaamaan paikan tunnilta etukäteen).

UUDEN VUODEN TARJOUS: Päivitä sarjakortti 5.1. mennessä niin saat 1 kk lisää voimassaoloaikaa korttiisi!

 1. Luo uusi asiakastili osoitteessa www.varaaheti.fi/5rytmia
  Klikkaa ”Luo tili” oikeasta yläkulmasta. Muista klikata lomakkeesta ruudut sähköposti/tekstiviesti -tiedotusviestien sallimiseksi, jotta voin lähettää tarpeellista kurssi-infoa, mahdollisia poikkeustilanneviestejä sekä ajankohtaisia tarjouksia.

 2. Lähetä minulle sähköpostitse kuva sarjakortistasi niin saan muutettua sen järjestelmään sähköiseen muotoon. Kun lähetät kuvan minulle viimeistään 5.1.2020 (karoliina@valontaival.com), saat yhden kuukauden lisää voimassaoloaikaa korttiisi. Pyrin tekemään kaikki päivitykset ma 6.1. jotta voit 7.1. alkaen käyttää uutta varausjärjestelmää.

UUDISTUKSET

KAIKILLE TUNNEILLE ILMOITTAUDUTAAN ETUKÄTEEN

Ilmoittaudu viimeistään 1 tunti ennen tanssin alkua (koskee sekä kertamaksuja että sarjakorttivarauksia). 

SAMALLA SARJAKORTILLA KAIKILLE HELSINGIN TUNNEILLE

Samalla sarjakortilla pääsee jatkossa ilmoittautumaan kaikille tunneille Helsingissä (ti, pe & su), ilman lisämaksuja.

SARJAKORTIT SÄHKÖISIKSI

Jatkossa kaikki sarjakortit (järjestelmässä tällä hetkellä ”prepaid-kortti” -nimellä) ovat sähköisiä ja pahvikorteista luovutaan. Uusia ”pahvisia” sarjakortteja ei enää myydä, vaan kaikki uudet sarjakortit ostetaan tästä eteenpäin ajanvarausjärjestelmän kautta. Sarjakortit löytyvät ajanvarausjärjestelmän ”Prepaid-kortit” valikosta klikkaamalla.

SARJAKORTTIEN UUDET VOIMASSAOLOAJAT

4 kerran kortit ovat jatkossa voimassa 3kk; 10 kerran kortit 5kk ja lisäksi on kausi- ja vuosikortteja, joiden voimassaoloaika on pitempi. Sarjakortti on jatkossakin henkilökohtainen, eikä sarjakortilla ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli sinulla on pitempi sairausloma (yli 2 viikkoa), voidaan sarjakortin voimassaoloaikaa pidentää sopimuksen mukaan, kunhan olet yhteydessä asiasta mahdollisimman pian, ja ainakin ennen sarjakortin umpeutumista. 

KOKEILUKERTA LÖYTYY PREPAID-KORTTINA

Jos et ole koskaan aiemmin tanssinut 5Rytmiä, voit hyödyntää tutustumistarjouksen. Tutustumiskerta-prepaid-kortti sisältää yhden alennushintaisen tanssikerran (30% alennus).

alennusryhmät

Jos olet opiskelija, työtön tai eläkeläinen, voit ilmoittautua tunneille alennushintaan. Ruksaa tämä ruutu luodessasi asiakastilin. Alennukseen oikeuttava todistus tarkistetaan aina ovella, joten tuothan sen mukaan. Esim. kuvakaappaus Kelan tai TE-toimiston työttömyyslausunnosta riittää. Olethan yhteydessä, kun työttömyysjaksosi päättyy tai valmistut, niin päivitämme asiakastilisi.

HELPOMPI ASIAKASTIEDOTUS ESIM. POIKKEUSTILANTEISSA​

Uuden ajanvarausjärjestelmän kautta minun on helppo tiedottaa kaikille tunnille ilmoittautuneilta poikkeustilanteesta (esim. jos sairastun itse tms). Lisäksi minun on helppo tiedottaa erityistarjouksista ja työpajoihin ilmoittautumisista.

UUSI ASIAKASTILI

Ajanvarausjärjestelmään pitää luoda oma tili. Voit käyttää esim. Facebook-tiliäsi kirjautumiseen (Google-tilin käyttömahdollisuus tulossa tulevaisuudessa). Ilmoittautuminen on tilin luomisen jälkeen todella helppoa ja nopeaa: etenkin jos on sarjakortti, ilmoittautumaan pääsee yhdellä klikkauksella. Tililtäsi pääset helposti näkemään kaikki tunti- ja työpajavarauksesi.