Ilmoittautumisohjeet

ILMOITTAUTUMISOHJEET

OHJEET: TUNNIT

OHJEET: TYÖPAJAT & RETRIITIT

ILMOITTAUTUMINEN:

muuta:

OHJEET: TUNNIT

NÄIN ILMOITTAUDUT 5Rytmiä-tunnillE

ENNAKKOON ILMOITTAUTUMINEN
 • Katso tuntien ajankohdat näiltä sivuilta: Kurssit > Tunnit tai ajanvarausjärjestelmästä.
 • Ilmoittaudu viimeistään 1 tunti ennen tanssin alkua. Ainoastaan sähköisellä sarjakortilla voi ilmoittautua ovella (ja vain jos tunnilla on tilaa – varausjärjestelmässä näkyy tunnin varaustilanne). Siirtymävaiheen aikana 1.1.-28.2. voi paperisella sarjakortilla vielä ilmoittautua ovella – nämä sarjakortit tulee päivittää sähköisiksi 28.2. mennessä.
 • Luo tili uuteen varausjärjestelmään:  navigoi osoitteeseen varaaheti.fi/5rytmia . Klikkaa ”Luo tili” oikeasta ylänurkasta.
 • TUNNIN VARAAMINEN: klikkaa kaupunki (Helsinki, Tampere tai Turku). Valitse ajankohta, jolle haluat ilmoittautua ja klikkaa ”varaa”. Mikäli sinulla on sarjakortti tai tutustumiskerta olemassa/maksettuna, yksi kerta veloitetaan automaattisesti kortiltasi. Jos maksat kertamaksuna, järjestelmä ohjaa sinut kassalle maksamaan. Jos haluat varata paikan useammalta tunnilta, toista uudestaan tämä kohta.
 • Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaamasi tunnit löytyvät myös asiakastililtäsi.
 •  Ilmoittautumalla 5Rytmiä-tanssitunnille tai -työpajaan hyväksyt toimitus- ja peruutusehtomme. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet ja tietosuojaselosteen
ILMOITTAUTUMINEN OVELLA:

On mahdollista myös ilmoittautua ja maksaa ovella, mikäli tunnilla on tilaa. Otamme vastaan kortti- ja mobiilimaksuja (Apple, Google ja Samsung Pay). Emme ota vastaan käteismaksuja, emmekä eri liikunta- tai virikesetelejä.

ENSIKERTALAISET

  • Jos et ole koskaan aiemmin tanssinut 5Rytmiä, hyödynnä 30% tutustumiskerta-alennus! Tutustumiskertalippu löytyy Prepaid-korttien alta (ajanvarausjärjestelmän päävalikosta). Klikkaa alta niin pääset suoraan prepaid-kortteihin.

ALENNUSRYHMÄT

 • Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja vanhemmat jotka saavat kotihoidontukea kuuluvat alennusryhmään.
 • Alennukseen oikeuttava todistus tarkistetaan aina ovella, joten tuothan sen mukaan. Esim. kuvakaappaus Kelan tai TE-toimiston työttömyyslausunnosta riittää. Olethan yhteydessä, kun työttömyysjaksosi päättyy tai valmistut, niin päivitämme asiakastilisi. Jos olet jostain toisesta syystä hyvin pienituloinen, ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi.
 • Näin saat alennusryhmähintaisen lipun: luo tili ajanvarausjärjestelmään ja klikkaa lomakkeesta ”alennusryhmät”-ruutu. Kirjaudu sitten sisään tillesi. Vasta sitten ajanvarausjärjestelmä näyttää alennusryhmien hinnat. (Valitettavasti ajanvarausjärjestelmä pystyy näyttämään vain yhden hinnan kerrallaan. Perushinta on oletushinta ja se näkyy kaikille, paitsi jos on kirjautunut sisään omalle tilille ja kuuluu alennusryhmiin) 

SARJAKORTIT

  • Jos haluat ostaa SARJAKORTIN, klikkaa ajanvarausjärjestelmän oikeasta yläkulmasta ”Prepaid-kortit” tai klikkaa alla olevaa nappulaa. Tällä hetkellä kaikkien kaupunkien sarjakortit ovat valitettavasti yhtenä pötkönä (järjestämismahdollisuus toivottavasti tulossa pian!). Valitse haluamasi sarjakortti ja siirry maksamaan. Sarjakortti on sitten liitetty asiakastiliisi ja voit saman tien ilmoittautua kaikille haluamillesi tunneille tai sitten ilmoittautua yhdelle tunnille kerrallaan.

VOIMASSAOLEVAN, PAPERISEN SARJAKORTIN PÄIVITTÄMINEN SÄHKÖISEEN MUOTOON

Kaikki voimassaolevat, vanhat paperiset sarjakortit tulee päivittää sähköiseen muotoon siirtymävaiheen aikana eli viimeistään 28.2.2020. Siirtymävaiheen aikana paperisella sarjakortilla voi ilmoittautua vain ovella (päivittämällä sarjakorttisi sähköiseksi pääset varaamaan paikan tunnilta etukäteen).

 1. Luo uusi asiakastili osoitteessa www.varaaheti.fi/5rytmia
  Klikkaa ”Luo tili” oikeasta yläkulmasta. Muista klikata lomakkeesta ruudut sähköposti/tekstiviesti -tiedotusviestien sallimiseksi, jotta voin lähettää tarpeellista kurssi-infoa, mahdollisia poikkeustilanneviestejä sekä ajankohtaisia tarjouksia.

 2. Lähetä minulle sähköpostitse kuva sarjakortistasi niin saan muutettua sen järjestelmään sähköiseen muotoon. Kun lähetät kuvan minulle viimeistään 5.1.2020 (karoliina@valontaival.com), saat yhden kuukauden lisää voimassaoloaikaa korttiisi. Pyrin tekemään kaikki päivitykset ma 6.1. jotta voit 7.1. alkaen käyttää uutta varausjärjestelmää.

OHJEET: TYÖPAJAT & RETRIITIT

 • Katso työpajojen ajankohdat näiltä sivuilta: Kurssit > Työpajat & retriitit. Klikkaamalla kurssin otsikkoa pääset tapahtumasivulle, josta saat lisätietoa kurssin sisällöstä, hinnasta, ajankohdasta, jne. Ajanvarausjärjestelmässä on vain päivämäärätiedot Tietoa kursseista löytyy myös Facebook-sivultani.

 

 • Jotkut työpajoista ovat avoimia kaikille & kaiken tasoisille tanssijoille (lähes poikkeuksetta kaikki Waves-tason työpajat). Osa työpajoista edellyttää tietyn määrän aiempaa kokemusta 5Rytmistä (mm. Heartbeat ja Cycles -tason työpajat). Varmista, että sinulla on tarvittava kokemus ennen ilmoittautumistasi. Jos olet epävarma, ota yhteyttä!

 

 • Työpajan ennakkohinta on voimassa tiettyyn päivään asti (ks. tapahtumasivu). Tämän jälkeen työpajaan voi ilmoittautua perushinnalla, mikäli paikkoja on vielä saatavilla. Erityistarjouksia tms. julkaistaan postituslistalla ja/tai Facebookissa.

NÄIN ILMOITTAUDUT 5Rytmiä-tYÖPAJAAN

 • Luo tili uuteen varausjärjestelmään:  navigoi osoitteeseen varaaheti.fi/5rytmia . Klikkaa ”Luo tili” oikeasta ylänurkasta.
 • KURSSIPAIKAN VARAAMINEN: klikkaa kaupunki (Helsinki, Tampere tai Turku). Valitse työpaja, johon haluat ilmoittautua ja klikkaa ”varaa”. Sinut ohjataan maksu-sivulle.
 • Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaamasi tunnit ja työpajat löytyvät myös asiakastililtäsi.
 • Työpajaan ilmoittautuminen on sitova. Katso peruutusehdot ja -ohjeet täältä.
 •  Ilmoittautumalla 5Rytmiä-tanssitunnille tai -työpajaan hyväksyt toimitus- ja peruutusehtomme. Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet ja tietosuojaselosteen.

PERUUTUSEHDOT

Löydät peruutusehdot täältä.

UUDISTUKSET AJANVARAUKSESSa

KAIKILLE TUNNEILLE ILMOITTAUDUTAAN ETUKÄTEEN

Ilmoittaudu viimeistään 1 tunti ennen tanssin alkua (koskee sekä kertamaksuja että sarjakorttivarauksia). 

SAMALLA SARJAKORTILLA KAIKILLE HELSINGIN TUNNEILLE & YHTENÄINEN HINNASTO

Samalla sarjakortilla pääsee jatkossa ilmoittautumaan kaikille tunneille Helsingissä (ti, pe & su), ilman lisämaksuja. Kaikki Helsingin tunnit ovat myös saman hintaisia, sijainnista & aikatauluista riippumatta.

SARJAKORTIT SÄHKÖISIKSI

Jatkossa kaikki sarjakortit (järjestelmässä tällä hetkellä ”prepaid-kortti” -nimellä) ovat sähköisiä ja pahvikorteista luovutaan. Uusia ”pahvisia” sarjakortteja ei enää myydä, vaan kaikki uudet sarjakortit ostetaan tästä eteenpäin ajanvarausjärjestelmän kautta. Sarjakortit löytyvät ajanvarausjärjestelmän ”Prepaid-kortit” valikosta klikkaamalla.

SARJAKORTTIEN UUDET VOIMASSAOLOAJAT

4 kerran kortit ovat jatkossa voimassa 3kk; 10 kerran kortit 5kk ja lisäksi on kausi- ja vuosikortteja, joiden voimassaoloaika on pitempi. Sarjakortti on jatkossakin henkilökohtainen, eikä sarjakortilla ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli sinulla on pitempi sairausloma (yli 2 viikkoa), voidaan sarjakortin voimassaoloaikaa pidentää sopimuksen mukaan, kunhan olet yhteydessä asiasta mahdollisimman pian, ja ainakin ennen sarjakortin umpeutumista. 

KOKEILUKERTA LÖYTYY PREPAID-KORTTINA

Jos et ole koskaan aiemmin tanssinut 5Rytmiä, voit hyödyntää tutustumistarjouksen. Tutustumiskerta-prepaid-kortti sisältää yhden alennushintaisen tanssikerran (30% alennus). Löydät tämän tutustumistarjouksen ajanvarausjärjestelmästä samasta paikasta kuin sarjakortit, eli prepaid-korttien alta päävalikosta.

alennusryhmät

Alennusryhmään kuuluu: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja vanhemmat, jotka saavat kotihoidontukea. Jos kuulut alennusryhmään, voit ilmoittautua tunneille alennushintaan. Ruksaa tämä ruutu luodessasi asiakastilin, niin tällöin ajanvarausjärjestelmä näyttää sinulle alennusryhmähintaiset liput, kun olet kirjautunut omalle tilillesi. Alennukseen oikeuttava todistus tarkistetaan aina ovella, joten tuothan sen mukaan. Esim. kuvakaappaus Kelan tai TE-toimiston työttömyyslausunnosta riittää. Olethan yhteydessä, kun työttömyysjaksosi päättyy tai valmistut, niin päivitämme asiakastilisi. Jos olet jostain toisesta syystä hyvin pienituloinen, ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi.

HELPOMPI ASIAKASTIEDOTUS ESIM. POIKKEUSTILANTEISSA​

Uuden ajanvarausjärjestelmän kautta minun on helppo tiedottaa kaikille tunnille ilmoittautuneilta poikkeustilanteesta (esim. jos sairastun itse tms). Lisäksi minun on helppo tiedottaa erityistarjouksista ja työpajoihin ilmoittautumisista.

UUSI ASIAKASTILI

Ajanvarausjärjestelmään pitää luoda oma tili. Voit käyttää esim. Facebook-tiliäsi kirjautumiseen (Google-tilin käyttömahdollisuus tulossa tulevaisuudessa). Ilmoittautuminen on tilin luomisen jälkeen todella helppoa ja nopeaa: etenkin jos on sarjakortti, ilmoittautumaan pääsee yhdellä klikkauksella. Tililtäsi pääset helposti näkemään kaikki tunti- ja työpajavarauksesi.