fbpx

Ohjeet: näin ilmoittaudut tunnille tai kurssille

Olemme siirtyneet uuteen ajanvarausjärjestelmään (Mindbody). Varaa tunti tai kurssi Mindbody-ajanvarausjärjestelmästämme. Jos käytät puhelinta tai tablettia, voit myös ladata Mindbody-sovelluksen, jonka avulla pääset kätevästi varaamaan kaikkia tunteja ja työpajoja sekä hallinnoimaan varauksiasi. Voit ostaa myös sarja- tai kausikortin tai lahjakortin Mindbody-ajanvarauksen kautta (sovellus tai tavallinen selainlinkki).

Alennusryhmähintaan oikeuttava todistus on esitettävä ovella (lähiopetus) tai sähköpostitse (etäopetus).

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu:

  •  10 minuuttia ennen tunnin alkua.
  • Työpajat ja retriitit: 1 vrk ennen kurssin alkua.

 

 

Mindbody-sovellus:

Jos käytät mobiililaitetta, voit ladata Mindbody-sovelluksen ja ilmoittautua kätevästi sen kautta. Mindbody-sovelluksessa näet helposti kaikki tunti- ja työpajavarauksesi.

OHJEET:

Ladattuasi Mindbody-sovelluksen luo itsellesi tili. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun on etsittävä yritykseni sovelluksesta. Löydät 5Rytmiä-kurssit etsimällä hakusanalla “dance” (ja sijaintina Helsinki). Tallenna yritys suosikkeihisi napsauttamalla sydäntä (Favorites), niin seuraavalla kerralla löytyy heti sovelluksen alareunasta Favorites-valikosta. Löydät työpajat joko klikkaamalla yritykseni nimeä ja skrollaamalla alas (“upcoming events”) tai klikkaamalla “schedule” ja etsimällä kurssin päivämäärän mukaan. Kun sallit sovelluksen ilmoitukset, saat puhelimeesi tärkeitä tiedotteita tunneista ja työpajoista sekä myös ajankohtaisia tarjouksia.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Katso kaikki tulevat tunnit ja kurssit kalenterista.

Käyttö- ja peruutusehdot tästä.

Usein kysytyt kysymykset tästä.

Ilmoittautumisohjeet:

 

1. Avaa Mindbody-ajanvarausjärjestelmä tai sovellus. 

2. Valitse tunti tai kurssi, jolle haluat osallistua.

3. Valitse sopiva lipputyyppi eli maksuvaihtoehto.

4. Varaa ja maksa.

5. Saat kurssi-infokirjeen varausvahvistuksen yhteydessä (ml. Zoom-linkin, jos ilmoittauduit etätunnille). 

6. Nauti tanssista!

 

HUOM: Jokaisen etätunnille osallistuvan tulee ilmoittautua erikseen, vaikka osallistujat tanssisivat samassa tilassa. Hinta on per henkilö, ei per laite.

Huomaathan myös, että sarja- ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi varata tuntia toiselle henkilölle.