fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas

Sijainti

Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas
Kaapelinaukio 3 E, 3. krs, 00180 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

6.12.2024

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

22,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Itsenäisyyspäivän 5Rytmiä®-tanssit (Kaapelitehdas)

Opettajana Karoliina Valontaival

Perjantai-illan tanssit kutsuvat vapautumiseen ja viikon kuormituksesta hellittämiseen. Tervetuloa nauttimaan liikkeestä, irrottelemaan, palautumaan ja laskeutumaan rentoon viikonlopun viettoon. Tunneille voi saapua tutkimaan sitä, mitä kehossa ja mielessä tässä hetkessä on, ja löytämään itselleen sopivaa liikettä. Tanssi tarjoaa keitaan arjen hektisyyden keskelle.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN ERITYISET PERJANTAI-TANSSIT: Tervetuloa juhlistamaan vapautta ja itsenäisyyttä tanssien! Ja vapautumaan, löytämään tilaa ja eloisuutta omaan kehoon ja mieleen. Näissä itsenäisyyspäivän tansseissa ei tarvitse pönöttää tai arvioida kenenkään pukuja, vaan tutkimme ja tavoittelemme hetkessä olemisen iloa, ihmisyyden ihmettelyä ja liikkeen taikaa.

 

Lue lisää Tunnit-sivulta

 

Aikataulut & sijainti

Itsenäisyyspäivän tanssit, perjantai 6.12.2024 klo 18 – 20

Tero Saarinen Company Studio
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 E 3. krs (sisäänkäynti Lasipihan kautta)
00180 Helsinki

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen avataan toukokuussa.

Varaa yksittäinen tunti Osta sarjakortti

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

Takaisin kalenteriin
Avainsanat: , , ,