fbpx

Opettajat

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

  Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

 • Linda Tavio
  Linda Tavio
  Psykologi (PsM), integratiivinen psykoterapeutti

  Linda Tavio on psykologi (PsM) sekä integratiivinen psykoterapeutti, jolle kehollisuus on keskeinen työväline. Lindan utelias, sensitiivinen ja heittäytyvä läsnäolo antavat mahdollisuuden uskaltaa itsensä äärelle. Improvisaatio-ohjaajana sekä sairaalaklovnina työskentely ovat lisänneet kykyä tarttua tässä ja nyt -hetkeen.

Hautomo

Sijainti

Hautomo
Merimiehenkatu 29, 00150 Helsinki

Päivämäärä

2. - 4.12.2022
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

Koko päivä

Hinta

430,00€

Kohderyhmät

Koulutus ammattilaisille,
Peruutettu,
SYKSY 2022
Kurssi on valitettavasti peruutettu.

Aitona ja elossa: syventävä tutkimusmatka psykologeille ja psykoterapeuteille

Kouluttajina Karoliina Valontaival ja Linda Tavio

HUOM: KURSSI ON PERUUTETTU.

Tervetuloa syvälliselle matkalle jaettuun ihmisyyteen. Työpaja on kutsu sinulle, joka haluat tutkia, mitä sinussa on elossa ja onko jotain sellaista sammunut, jota haluat herätellä henkiin. Millaisissa hetkissä ja tiloissa voit kohdata toiset omasta itsestäsi käsin. Entä millaisissa hetkissä piiloudut, suojaudut, jähmetyt tai kavennat itseäsi. Tutustumme kehollisesti näihin suojiin hyväksyvässä, turvallisessa ja armollisessa ilmapiirissä. Etsimme reittejä siihen, miten suojista voisi päästä aitoon, rehelliseen ja elävään yhteyteen niin itsensä kuin toisten kanssa. Siihen, että saa näyttää sekä oman voimansa että haavoittuvuutensa.

Ihmisyydessä on monia eri puolia ja sävyjä, joita kenties olemme syystä tai toisesta leikanneet pois. Kutsumme näitä hiljalleen takaisin omaan repertuaariimme, jotta voimme olla aidosti ja kokonaisesti ihmisiä, sellaisina kuin olemme, kaikkine sävyinemme.

Karoliina Valontaival johdattelee kosketuksiin omaan kehoon 5Rytmiä® -luovan liikkeen kautta. Liike herättää aistit eloon ja kutsuu meidät läsnäolevaksi omaan kehoon ja elämän virtaan. Tanssin kautta opettelemme ystävystymään itsemme, oman kehon ja sen fyysisten aistimusten kanssa ja liikkumaan niin mukavuus- kuin epämukavuusalueella. Liike jatkaa siitä mihin sanat päättyvät: liikkeen avulla voi saavuttaa sellaisia oivalluksia itsestä, ihmisyydestä ja elämästä, joihin sanat eivät riitä. Tanssin avulla voi kutsua takaisin sellaista, mikä on ollut unohduksissa tai mille ei vielä ole tilaa ollutkaan. Liikkeessä voi vapautua, antaa lupaa omille kokemuksille ja aistimuksille sekä luoda tilaa uudelle.

Linda Tavio ohjaa turvallisessa ja uteliaassa tunnelmassa katsomaan omia suojia ja mahdollisuuksia laajentaa omaa toimijuutta eri tunteiden, tarpeiden ja laatujen suhteen. Syvennymme aiheeseen sekä itsereflektion, keskustelujen että kokemuksellisten harjoitusten kautta. Inhimillinen kohtaaminen on yksi psykoterapian vaikuttavista tekijöistä. Miten oman inhimillisyyden myöntäminen ja turvan löytäminen omiin keho- ja mielentiloihin vaikuttaa asiakassuhteisiin. Mikä yhteys on aitoudella, haavoittuvuudella, elävyydellä ja turvallisuuden tunteella?

5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka sopii kenelle tahansa iästä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Tanssi vahvistaa myönteistä kehosuhdetta, itsetuntemusta sekä rohkeutta olla oma itsensä. Tanssissa on sekä meditatiivisia, yhteisöllisiä, terapeuttisia, aktivoivia että rauhoittavia elementtejä.

Asiasanoja: haavoittuvuus, rajat, luovuus, kehollisuus, suojautuminen, paljastaminen, keskeneräisyys, ilmaisu, inhimillisyys, false self, true self, affektijärjestelmät, primääritunteet

 

Kenelle:

Psykologeille ja psykoterapeuteille. Ota yhteyttä, jos olet vielä opiskelija, jotta voimme yhdessä arvioida valmiutesi koulutuksen harjoituksiin (sähköpostiosoite: koulutus(ät)valontaival.com).

 

Kouluttajista:

Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Lue lisää Karoliinasta täällä.

 

 

Linda Tavio on psykologi, vastavalmistunut integratiivinen psykoterapeutti & improvisaatio-ohjaaja. Hän panostaa ohjaajana keholliseen, tarvelähtöiseen ja kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen. Lindan utelias, salliva ja eläytyvä läsnäolo rohkaisee sinuakin heittäytymään hetkeen.

 

 

 

Aikataulut:

2.-4.12.2022

Pe 2.12.2022 klo 10 – 17
La 3.12.2022 klo 10 – 17.30
Su 4.12.2022 klo 10 – 17

 

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

 

Hinta:

450€ ennakkohinta (voimassa 31.10.22 asti)
500€ perushinta

Hinnat sis. alv. 24%

 

Sijainti:

Hautomo
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

Ilmoittautuminen:

 

Kurssi on valitettavasti peruutettu.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.