fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Ruutikellari, Suomenlinna

Sijainti

Ruutikellari, Suomenlinna
Suomenlinna 29B, 00190 Helsinki

Päivämäärä

27. - 29.8.2021
mennyt tapahtuma!

Hinta

200,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Endless Waves 2021: retriitti Suomenlinnassa (27.-29.8.2021)

Opettajana Karoliina Valontaival

 

Muutamia peruutuspaikkoja tarjolla! Varaa omasi nopeasti!

 

Ilmoittaudu

 

“Endless Waves” on 5Rytmiä® -luovan tanssin retriitti Suomenlinnan UNESCO-maailmanperintökohteen upeissa merellisissä maisemissa. Kiireet unohtuvat ja fyysiset jumit sulavat monipuolisen liikkeen ja luonnon tutkitusti stressiä vähentävän vaikutuksen ansiosta. Tanssi kirkastaa mielen, vapauttaa kehon ja sytyttää luovuuden. Aistit lepäävät Suomenlinnasta avautuvassa avarassa merihorisontissa ja rannan sileillä kallioilla. Merituuli puhaltaa ajatukset raikkaiksi. Tanssimme upeassa Ruutikellarissa ja sään salliessa myös ulkona. Majoitus Suomenlinnan hostellissa. Retriitillä on aikaa liikkeelle ja luovuudelle, hellittämiselle ja vapautumiselle, sosiaalisuudelle ja yksinololle sekä hengittelylle ja hiljaisuudelle. Tule mukaan lataamaan akkusi Suomenlinnaan!

5Rytmiä®-harjoitus muodostuu viidestä eri “rytmistä” eli liikelaadusta, jotka muodostavat raamit jokaisen yksilöllisen ja ainutlaatuisen liikkeen tutkimiselle. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole. Yhdessä rytmit muodostavat “aalloksi” kutsutun saumattoman kaaren, joka on eheyttävä, energisoiva, vapauttava ja inspiroiva. Retriitin aikana tanssimme näiden aaltojen läpi monta kertaa. Pääsemme aalto aallolta syvemmin käsiksi omaan liikkeeseen, luovuuteen ja läsnäoloon. 5Rytmiä® -tanssi tuo meidät syvempään yhteyteen itsemme, toistemme ja elämämme kanssa.

Retriitille voi osallistua myös ilman majoitusta (rajoitetusti paikkoja).

 

Korona-ajan ohjeet ja ehdot lähiopetukseen osallistumiselle:

Lue lisää

 

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

27.-29.8.2021

pe klo 18.30 – 21
la klo 10 – 18 + vapaaehtoinen iltaohjelma: yhteinen illallinen (omakustanne)
su klo 10 – 17

 

Hinta:

Retriitti:

200€ ennakkohinta (voimassa 1.5.2021 asti)
230€ perushinta

 

Majoitus Hostel Suomenlinnassa:

44€/hlö 8hh (2 yötä) – sekahuone naisille ja miehille  – TÄYNNÄ
64€/hlö 4hh (2 yötä) – vain naisille – TÄYNNÄ
84€/hlö 2-3 hh (2 yötä) – sekahuone – TÄYNNÄ

Majoitukseen kuuluu pyyhe ja lakanat, mutta ei aterioita. Voit tilata aamupalan hostellilta suoraan ja etukäteen (7-8€/ateria). Hostellin vieressä sijaitsee pieni ruokakauppa. Hostellista löytyy jääkaappi, mikro, hella ja perusastiat.

Retriitille on mahdollista osallistua myös ilman majoitusta, mutta paikkoja on hyvin rajoitetusti.

 

Sijainti:

Ruutikellari (retriitti) ja Hostel Suomenlinna (majoitus)
Suomenlinna
Helsinki

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Ilmoittautuminen:

Varaa peruutuspaikka:
Ilmoittaudu

 

Jonoon ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu jonoon

 

 

 

 

Peruutusehdot ja korona-ajan vaikutus retriittiin:

KORONA-AJAN VAIKUTUS RETRIITTIIN: mikäli elokuussa koronatilanne vaatii, huomioimme turvallisuuden mm. asiakasmäärissä ja korona-ajan ehdot lähiopetukseen osallistumisesta löytyy usein kysytyistä kysymyksistä. Edellytämme jokaisen osallistujan noudattavan näitä periaatteita.

Normaalit sairastumiseen liittyvät peruutusehdot ovat voimassa. Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Kurssin aikataulut

Perjantai 27.8.2021

18:30 - 21:00

Lauantai 28.8.2021

10:00 - 18:00

Sunnuntai 29.8.2021

10:00 - 17:00