Teacher

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä vuodesta 2005. Hän on Suomen ensimmäinen ja ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Karoliina on sydämellinen, maanläheinen, innostava ja kannustava ohjaaja, joka avaa ovet kehollisuuden ja luovan liikkeen maailmaan. Hän luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon voi saapua sellaisena kuin on.

Ruutikellari, Suomenlinna

Location

Ruutikellari, Suomenlinna
Suomenlinna 29B, 00190 Helsinki

Date

27.8.2021 - 29.8.2021

Cost

200,00€

Labels

Sopii kaikille

Endless Waves 2021: retriitti Suomenlinnassa

Opettajana Karoliina Valontaival

“Endless Waves” on 5Rytmiä® -luovan tanssin retriitti Suomenlinnan UNESCO-maailmanperintökohteen upeissa merellisissä maisemissa. Kiireet unohtuvat ja fyysiset jumit sulavat monipuolisen liikkeen ja luonnon tutkitusti stressiä vähentävän vaikutuksen ansiosta. Tanssi kirkastaa mielen, vapauttaa kehon ja sytyttää luovuuden. Aistit lepäävät Suomenlinnasta avautuvassa avarassa merihorisontissa ja rannan sileillä kallioilla. Merituuli puhaltaa ajatukset raikkaiksi. Tanssimme upeassa Ruutikellarissa ja sään salliessa myös ulkona. Majoitus Suomenlinnan hostellissa.

5Rytmiä®-harjoitus muodostuu viidestä eri “rytmistä” eli liikelaadusta, jotka muodostavat raamit jokaisen yksilöllisen ja ainutlaatuisen liikkeen tutkimiselle. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole. Yhdessä rytmit muodostavat “aalloksi” kutsutun saumattoman kaaren, joka on eheyttävä, energisoiva, vapauttava ja inspiroiva. Retriitin aikana tanssimme näiden aaltojen läpi monta kertaa. Pääsemme aalto aallolta syvemmin käsiksi omaan liikkeeseen, luovuuteen ja läsnäoloon. 5Rytmiä® -tanssi tuo meidät syvempään yhteyteen itsemme, toistemme ja elämämme kanssa.

Retriitille voi osallistua myös ilman majoitusta (rajatusti paikkoja).

Ilmoittaudu nyt

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

27.-29.8.2021

pe klo 18.30 – 21
la klo 10 – 18
su klo 10 – 17

 

Hinta:

Retriitti:

185€ Super Early Bird -hinta (voimassa 20.12.2020 asti)
200€ ennakkohinta (voimassa 13.6.2021 asti)
230€ perushinta

 

Majoitus Hostel Suomenlinnassa:

42€/hlö 8hh (2 yötä) – sekahuone naisille ja miehille
63€/hlö 4hh (2 yötä) – vain naisille
84€/hlö 2-3 hh (2 yötä) – yksi 3 hh vain naisille, toinen sekahuone

Majoitukseen kuuluu pyyhe ja lakanat, mutta ei aterioita. Voit tilata aamupalan hostellilta suoraan ja etukäteen (7-8€/ateria). Hostellin vieressä sijaitsee pieni ruokakauppa. Hostellista löytyy jääkaappi, mikro, hella ja perusastiat.

 

Sijainti:

Ruutikellari (retriitti) ja Hostel Suomenlinna (majoitus)
Suomenlinna
Helsinki

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Ilmoittautuminen:

Retriitin varaus:

Mikäli haluat maksaa retriitin erissä, otathan yhteyttä ennen ilmoittautumista, jotta voimme sopia maksuaikatauluista.

Varaa retriitti

 

Majoituksen varaus:

Tulossa pian!

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Hourly Schedule

Perjantai 27.8.2021

18:30 - 21:00

Lauantai 28.8.2021

10:00 - 18:00

Sunnuntai 29.8.2021

10:00 - 17:00